Прискорення роботи Windows, настройка, оптимізація - Солнєчногорськ

  1. Коли необхідно чистити комп'ютер?
  2. Програмна чистка комп'ютера, ноутбука в Солнечногорську. Прискорення, оптимізація, настройка роботи Windows.
  3. Пакет "Чистка та оптимізація Windows"
  4. Видалення непотрібних файлів
  5. Видалення непотрібних програм
  6. Видалення сміття з автозапуску
  7. Тонка настройка служб Windows
  8. Налаштування модуля BIOS
  9. Чистка та оптимізація реєстру
  10. Дефрагментація файлової системи
  11. Пакет програм "Профі"

Згодом будь-який, навіть самий потужний комп'ютер починає працювати повільніше

Згодом будь-який, навіть самий потужний комп'ютер починає працювати повільніше. Багатьом знайома ситуація - ви купуєте наворочений і сучасний ноутбук, спочатку все ідеально - він швидко завантажується, спритно відкриває сторінки в інтернеті, фотографії та відео, потрібні програми, що називається, "літають".

Однак, проходить час, на комп'ютер встановлюється десятки потрібних і непотрібних програм, пакет антивірусного і антишпигунського ПО, завантажується неймовірну кількість даних з інтернету, накопичуються помилки в реєстрі і т.д. Комп'ютер, замість того, щоб завантажуватися за хвилину, вантажиться по 3-5 і більше хвилин; а в очікуванні, поки відкриваються файли, які раніше запускалися за лічені секунди, можна встигнути зварити каву.

Багато хто думає, що так і повинно бути, просто комп'ютер "постарів", і потрібно робити апгрейд або міняти техніку на що небудь більш сучасне. Але це не так - будь-якого комп'ютера можна дати друге життя!

Але це не так - будь-якого комп'ютера можна дати друге життя

Коли система сильно засмічена (комп'ютер гальмує, вилітають незрозумілі вікна, помилки, повідомлення від непотрібних програм, є підозра на віруси, всюди висить реклама, періодично вискакують "сині" BSOD екрани) - має сенс перевстановлення операційної системи Windows . Це часто виходить швидше, дешевше, і дає максимальний ефект: всі ваші "програмні" проблеми з комп'ютером зважаться одним махом.

Коли необхідно чистити комп'ютер?

З метою профілактики, а також у випадках, коли перевстановлення небажана або неможлива по ряду причин (стоять важливі бухгалтерські або технічні програми, повторна установка яких буде великою проблемою) - рекомендуємо провести програмну чистку комп'ютера.

Як часто це потрібно робити - залежить від того, як Ви користуєтеся комп'ютером: чи часто "серфить" по інтернету, дивіться відео, картинки, качаєте файли, встановлюєте і видаляєте різні программи..Обично, при середньому використанні (1-3 години в день ) рекомендується чистити комп'ютер / ноутбук від сміття раз на рік.

Обично, при середньому використанні (1-3 години в день ) рекомендується чистити комп'ютер / ноутбук від сміття раз на рік

"Чистка та оптимізація Windiws" - комплексний пакет послуг, що включає в себе заходи з видалення непотрібних програм, файлів, усунення помилок реєстру, чищенні автозапуску, відключення невикористовуваних служб і т.д. Після такої чистки Ваш комп'ютер почне завантажуватися працювати на порядок швидше.

Програмна чистка комп'ютера, ноутбука в Солнечногорську. Прискорення, оптимізація, настройка роботи Windows.

Послуга Ціна, руб. опис послуги

Пакет "Чистка та оптимізація Windows"

1000 Комплексна програмна чистка комп'ютера / ноутбука і оптимізація його параметрів на максимальну швидкодію. Включає в себе:
- пошук і видалення непотрібних і тимчасових файлів
- пошук і усунення помилок, накопичених в реєстрі,
- аналіз списку встановлених програм і видалення невикористовуваних / непотрібних,
- чистка автозапуску від сміття,
- відключення непотрібних служб
- дефрагментація файлової системи
- настройка всіх параметрів комп'ютера на максимальну продуктивність

Видалення непотрібних файлів

300 Видалення тимчасових файлів, Internet кеша і іншого сміття, яке так чи інакше накопичується в різних місцях комп'ютера при роботі

Видалення непотрібних програм

500 Видалення непотрібних користувачеві програм, з повним видаленням з реєстру, до 5 програм.

Видалення сміття з автозапуску

300 Детальний аналіз і чистка списку програм, прописаних в автозавантаженні при старті системи. Може значно скоротити час завантаження Windows

Тонка настройка служб Windows

500 Підключення / відключення деяких служб дозволяє збільшити продуктивність комп'ютера

Налаштування модуля BIOS

300 Виставлення оптимальних параметрів модуля BIOS, настройка комп'ютера на безшумну роботу шляхом зниження швидкості вентиляторів при низькому навантаженні

Чистка та оптимізація реєстру

300 Згодом в реєстрі накопичується багато помилок і сміття, сильно уповільнює роботу операційної системи, тому періодичні його треба чистити і дефрагментувати

Дефрагментація файлової системи

300 Дефрагментацію диска рекомендується виконувати після переміщення / видалення великої кількості файлів з поверхні жорсткого диска, а так само після встановлення нових програм / ігор на жорсткий диск. Це значно прискорить роботу комп'ютера і продовжить термін служби вінчестера.

Пакет програм "Профі"

1500 Набридло постійно викликати майстра, що б "почистити" свій комп'ютер від сміття? Любіть у всьому розбиратися самі? Тоді цей пакет для Вас! Він включає в себе установку джентельменський набір програм кожного сервісного інженера:
- Програма для чищення і дефрагментації реєстру
- Програма для пошуку і видалення на комп'ютері непотрібних файлів
- Програма для перегляду і безслідного видалення непотрібних програм (з вичищення слідів в реєстрі)
- Програма для перегляду і чищення автозавантаження
- Програма для видалення "видаляються" файлів.
- Програма для дефрагментації
- Програма для контролю здоров'я і тестування жорсткого диска
- Програма для перегляду повної інформації про комп'ютер, включаючи температуру процесора і відеокарти.
І не бійтеся, що не зможете освоїти всі ці програми. Всі вони мають простий зрозумілий інтерфейс, функції чистки в автоматичному режимі, і наш майстер після установки покаже і докладно розповість, як ними користуватися.

Є багато причин уповільнення роботи комп'ютера / ноутбука в цілому і операційної системи Windows зокрема:

  • При роботі операційної системи з часом в ній накопичується багато системного сміття: тимчасові інтернет-файли, логи системи, непотрібні ключі реєстру, порожні папки, "биті" ярлики. Це сміття накопичується при повсякденній роботі з комп'ютером, "серфінгу" по інтернету, а особливо при установці нових програм та ігор.
  • вірусна активність . Обов'язково користуйтеся антивірусом, налаштуйте в ньому автоматичне оновлення вірусних баз, і без реальної необхідності не встановлюйте непізнаний софт з неперевірених джерел!
  • Фрагментація файлової системи. Уявіть собі поверхню вашого жорсткого диска як бібліотеку: все розкладено по поличках, по авторам в алфавітному порядку і легко знаходять. Тепер, припустимо, ви берете з однієї полиці зібрання творів Пушкіна з 8-ми томів, а потім на це місце намагаєтеся впихнути збори Льва Толстого з 18-ти томів. Природно, все не поміщається, і ви ставите залишилися книги Толстого на інші вільні місця на полицях. В результаті виникає каша, це все одно що просто накидати все книги на підлогу і намагатися знайти потрібну. Точно так само відбувається і на жорсткому диску: при видаленні файлу об'ємом 8 Мб, на поверхні жорсткого диска звільняється місце для 8 Мб, і при спробі запису на диск 18Мб файлу, цілком запишеться тільки перша його частина з 8 Мб, а решта мегабайти будуть записані в інші вільні місця на поверхні жорсткого диска. При спробі відкрити, прочитати будь-якої файл, зчитує голівка починає "скакати" по жорсткому диску, збільшуючи час доступу до файлу (комп'ютер починає "тупити"). Також, при цьому йде підвищений знос механіки жорсткого диска. Регулярна дефрагментація жорсткого диска, особливо після видалення / запису великої кількості файлів, установки нових програм та ігор, може сильно прискорити роботу комп'ютера і продовжить термін служби Вашого жорсткого диска.
  • Сміття в Автозавантаженні. Ваш комп'ютер завантажується по 5-10 хвилин? При цьому вам доводиться закривати непотрібні в даний момент або взагалі програми, а в системному треї все одно з'являється купа значків невпізнаного предназначаенія? Як ви розумієте, всі ці незрозумілі програми висять в оперативній "пам'яті" вашого комп'ютера, якій тепер завжди НЕ хвататет. Видалення непотрібних програм з автозавантаження може здорово збільшити швидкість завантаження і роботи операційної системи! Варто згадати, що навіть при покупці нового ноутбука ви не позбудетеся від цієї проблеми, бо виробник часто ще на заводі ставить купу непотрібних утиліт, ніколи не використовуваних більшістю користувачів, але які можуть сильно уповільнювати роботу комп'ютера.
  • Безліч непотрібних, невикористовуваних програм. Вони тільки займають місце, при цьому сповільнюючи загальну роботу комп'ютера / ноутбука. Причому видалення програми, навіть через спеціальний деинсталлятор, зовсім не означає, що програма не залишила слідів в реєстрі і файлової системи.
  • Невикористані служби. У вашого ноутбука сенсорний екран і ви користуєтеся службою планшетного введення? Або ви відправляєте факси з комп'ютера і користуєтеся сканером штрихкодів? За замовчуванням, після установки Windows або покупки нового ноутбука, ці та інші служби - включені, і завантажуються разом з комп'ютером. Але навіщо Вам служба регулювання яскравості, якщо на моніторі немає датчика освітленості? Якщо ви не використовуєте деякі функції комп'ютера, то їх відключення звільнить трохи ресурсів вашого комп'ютера для більш корисних завдань.

Є питання по роботі вашого комп'ютера або ноутбука? Задайте їх в коментарях нижче, або просто зателефонуйте нам !

Похожие

... ячись на те що з дня виходу операційної системи Microsoft Windows XP пройшло вже більше 10 років...
... ячись на те що з дня виходу операційної системи Microsoft Windows XP пройшло вже більше 10 років, вона все ще залишається однією з найпопулярніших настільних систем. Одна з причин її популярності - дуже скромні апаратні вимоги, адже XP для роботи вистачає процесора з тактовою частотою 300МГц, 1.5 Гб на жорсткому диску і 128Мб ОЗУ. Для порівняння - Windows 7 потрібно мінімум процесор 1 ГГц і вище, 16Гб дискового простору і 1Гб ОЗУ. Таким чином, Windows XP може цілком комфортно
Кожен користувач персональним комп'ютером або ноутбуком зацікавлений в тому, щоб продуктивність їх «елек...
Кожен користувач персональним комп'ютером або ноутбуком зацікавлений в тому, щоб продуктивність їх «електронних помічників» була максимально можливою. Але як прискорити завантаження Windows 7? Хтось досягає цього покупкою сучасних комплектуючих провідних компаній з чудовими технічними параметрами, які коштують шалені гроші. Комусь подобається займатися оверлокінгом, тобто розгоном параметрів компонентів комп'ютера до максимально можливих значень. Це, до речі кажучи, теж
... зація. Багато людей цікавляться, навіщо взагалі потрібна ця оптимізація і як з нею працювати? Щоб не ус...
... зація. Багато людей цікавляться, навіщо взагалі потрібна ця оптимізація і як з нею працювати? Щоб не ускладнювати розуміння читача, ми по-простому опишемо все це нижче. Основа роботи пошукової системи Припустимо, Ви власник сайту, посредствам якого ви продаєте певні товари або послуги. Щоб бізнес протікав успішно, Вам потрібно, щоб на сайт заходили люди, причому, чим більше,
У вас є привабливий веб-сайт, і ви відчуваєте, що він підкреслює вашу організацію найкращим чином. Тож уявіть, що ...
У вас є привабливий веб-сайт, і ви відчуваєте, що він підкреслює вашу організацію найкращим чином. Тож уявіть, що потенційний клієнт, який шукає в Інтернеті саме те, що ви маєте запропонувати, тільки для того, щоб знайти свій конкурс, оскільки вони з'явилися на першій сторінці результатів пошуку, а ви з'явилися на третьому.
... оптимізації ігор · Смішні скріншоти Assassin's Creed · BioShock · Crysis · Fal...
... оптимізації ігор · Смішні скріншоти Assassin's Creed · BioShock · Crysis · Fallout 3 · Gothic 3 · Mass Effect
... я або шукати, наприклад, google або yandex"> На сьогоднішній день, майже всі ми маємо на увазі п...
... я або шукати, наприклад, google або yandex"> На сьогоднішній день, майже всі ми маємо на увазі перше місце, де можна проконсультуватися або шукати, наприклад, google або yandex. Якщо у вас є веб-сайт, і ви не з'являєтеся у верхній частині слів, ви збираєтеся сказати щось неправильно, щось відбувається неправильно, програмне забезпечення nicomedia, особливо клієнти електронної комерції для обслуговування першого слова в цільовому слові дає гарантію.
В ході роботи персонального комп'ютера або ноутбука, з плином часу, погіршується робота його систем...
В ході роботи персонального комп'ютера або ноутбука, з плином часу, погіршується робота його системи і знижується продуктивність в цілому. Це пояснюється тим, що операційна система забруднюється різними фрагментованими файлами, дублікатами і іншим мотлохом. Допомогти прискорити систему і впоратися з очищенням від сміття, для підвищення її продуктивності, допоможуть програми для оптимізації комп'ютера. Топ програм для оптимізації ПК Перш за все, необхідно розуміти,
... зації - настройки під пошукові системи"> А не вистачає сайту пошукової оптимізації - настройки пі...
... зації - настройки під пошукові системи"> А не вистачає сайту пошукової оптимізації - настройки під пошукові системи. Пошуковики - це машини, а машини, як відомо, мало звертають уваги на красу. Що потрібно машинам? Математичний розрахунок, відповідність чітким критеріям, «підгонка» під суворі правила. Потрібно розуміти, що при використанні виключно базових методів добитися добрих результатів пошукової видачі неможливо. Оптимізація - це тонка «настройка» сайту,
... Windows», то зараз саме час задуматися про це, тим більше коли є такий помічник, як програма CCl...
... Windows», то зараз саме час задуматися про це, тим більше коли є такий помічник, як програма CCleaner! Головною перевагою утиліти CCleaner, перед сотнями її аналогів, є навіть не те, що вона абсолютно безкоштовна, хоча це теж істотний плюс, але і те, що вона проста, інтуїтивна зрозуміла, безпечна. Всі ці властивості, укупі з достатньою її функціоналом, дозволяють зупинити свій вибір саме на цій програмі. Варто зазначити, що програма належить досить відомому розробнику
... оптимізації доставки Клієнти, які використовуються для надання контенту для однолітків, повинні...
... оптимізації доставки Клієнти, які використовуються для надання контенту для однолітків, повинні відповідати певним вимогам. Пристрої повинні мати як мінімум 4 Gigabyte оперативної пам'яті і 256 Gigabyte на жорсткому диску. Оптимізація доставки в даний час використовується тільки для великих оновлень, таких
... яка б жодного разу не чув про дефрагментації диска і не проводив її в надії прискорити роботу систем...
... яка б жодного разу не чув про дефрагментації диска і не проводив її в надії прискорити роботу системи"> Важко знайти людину, давно працює в ОС Windows, яка б жодного разу не чув про дефрагментації диска і не проводив її в надії прискорити роботу системи. Навколо цієї теми витає безліч міфів, на жаль, не всі чітко уявляють, які процеси стоять за цим явищем. Зараз ми спробуємо в цьому розібратися, для чого потрібна дефрагментація диска. Як відомо, дані зберігаються на жорсткому
Коли необхідно чистити комп'ютер?
Коли необхідно чистити комп'ютер?
Любіть у всьому розбиратися самі?
Ваш комп'ютер завантажується по 5-10 хвилин?
При цьому вам доводиться закривати непотрібні в даний момент або взагалі програми, а в системному треї все одно з'являється купа значків невпізнаного предназначаенія?
У вашого ноутбука сенсорний екран і ви користуєтеся службою планшетного введення?
Або ви відправляєте факси з комп'ютера і користуєтеся сканером штрихкодів?
Але навіщо Вам служба регулювання яскравості, якщо на моніторі немає датчика освітленості?
Є питання по роботі вашого комп'ютера або ноутбука?
Але як прискорити завантаження Windows 7?