Како да се намали самата коса издолжена грижа. Како да се направи квадрат сам со користење на ниво за фризура

 1. Каре без ножици
 2. Метод број 1
 3. Метод број 2
 4. Метод број 3
 5. Метод број 4
 6. Метод број 5
 7. Како да се направи квадрат сам по себе - чекор по чекор инструкции со слики:

Секоја девојка сонува да изгледа уникатно секој ден! И понекогаш сакате глобални промени ... На пример, да се намали долги кадрици со трансформирање на нив во убав мал плоштад! За жал, по такви храбри акции, некои речиси веднаш почнуваат да жалат, за жал се сеќаваат на нивната прекрасна долга коса. Најдовме решение како да направиме плоштад без ножици!


Каре без ножици

И ова е реално! Она што ни треба: голем број шноли и невидливи (најмалку 20 парчиња), чешел погоден за вашата коса, силиконски гуми (2-3 нешта) и правилен став!
Значи, првиот начин да се конвертира долгата коса во кратки е доста популарен кај жените. Тоа е едноставно и некомплицирано во изведбата, што привлекува внимание кон себе. Тоа ќе потрае околу половина час за да го изврши.

Метод број 1


За почеток, ќе се разделиме од уво до уво,  собрани коса  зацврсти со фиба или рак на врвот
За почеток, ќе се разделиме од уво до уво, собрани коса зацврсти со фиба или рак на врвот. Ние одвојуваме мала жичка, ја делиме на три еднакви делови и ја плетеме во едноставна француска плетенка. Ние ја прицврстуваме влакната од почетокот на ткаење помеѓу индексот и средните прсти. Потоа додадете бесплатни навои и заедно ги ткајте. На сличен начин, додаваме низа од дното и продолжуваме да ткаеме. Плука треба да оди строго на разделба, поблиску до почетокот на раст на косата. Важно е копринецот да биде цврст, па затоа ќе се вклопи со главата и нема да ја открие нашата тајна фризура.


Веднаш штом нашата плетенка стигна до задниот дел на главата, ние го поправаме со силиконска гумена лента и претходно подготвени столпчиња
Веднаш штом нашата плетенка стигна до задниот дел на главата, ние го поправаме со силиконска гумена лента и претходно подготвени столпчиња. Главната работа е како да го поправите врвот на врвката за да не излезе и да не се предаде. Потоа ја собираме преостанатата коса одоздола и ги ткаеме во една цврста плетенка која работи на задниот дел од главата строго под разделбата. Фиксирајте го плетенка на задниот дел од вашата глава што е цврсто колку што е можно, така што ќе се вклопува со остатокот од вашата коса. Најдобро е да се зацврсти таквата конструкција со помош на невидливи суштества, приклучувајќи се на нивниот крст на крстот. Користете го бројот на невидливи, како што ви одговара, така што фризурата не се колабира и не влече.


Лабава коса е подигната и ние го правиме светлиот Назом надолу
Лабава коса е подигната и ние го правиме светлиот Назом надолу. Либерално попрскајте го лактот отпорен на фризура. Свиткајте ги косите со коса, над плетенки и чешел. Потоа, ја собираме косата во 1 слободна опашка и ја врзуваме со силиконска гумена лента. Поделете го крајот на опашката на 2 еднакви делови и ги плетете во обични плетенки.
Како резултат на плетенки се претвори внатре. Гуми за џвакање лоцирани на неговата база прицврстени на шноли на структурата на косата на задниот дел на главата. Останатите плетенки се внимателно поставени под косата, така што тие не се видливи од страна. Бидете сигурни да ги поправите безбедно, тоа е со нивна помош дека сè го прави импровизиран плоштад!
На крајот на лажниот боб плоштад правиме најмногу лажна работа: нежно чешлање на косата лежи на врвот на плетенките. Овде главната работа не е да се користи посебна сила при чешлање, така што целата структура не се распадне, и петлите нема да се појават. За повеќе траен ефект, поправете сè со лак. Нашиот плоштад без фризура е подготвен, носете го со задоволство!


Но, ова е далеку од единствениот погоден за носене начин за претворање на долги фризури за да се намали боб
Но, ова е далеку од единствениот погоден за носене начин за претворање на долги фризури за да се намали боб. Има уште еден интересна опција фризури, што е совршено за носителите на удира.

Метод број 2


За почеток, ние собереме тресне и кратки брави, ако ги има, во мала опашка
За почеток, ние собереме тресне и кратки брави, ако ги има, во мала опашка. Ова може да се направи од обичните кинески гумени ленти за ткаење на детски нараквици. Тие не чинат скапи, и се продаваат во многу продавници. Единствениот хакерски живот што треба да се запомни со нив е правилното отстранување од опашките. За да го направите ова, потребен ви е рамна четка со мазен, тенок врв. Токму ние го притискаме внатре во опашката, а потоа, се протегаме на гума за џвакање, го спуштаме надолу по зафатената влакно. Па не коса кога отстранување на кинеската гума не страда!


Значи, со користење на истиот rezinochek направи две рамни опашки, разграничување на косата на рамениците
Значи, со користење на истиот rezinochek направи две рамни опашки, разграничување на косата на рамениците. Потоа секоја опашка плетенка во обични прачки. Сега најважното нешто! Ви треба голема, истегнување гума за дијаметар на главата. Всушност, може да се направи од сите достапни алатки. На пример, перење соба е совршена. Ние ја поминуваме непцата преку главата, ставајќи го на вратот. Важно е слободно да се наоѓа на вратот и да не се изгуби.


Секој веригуваме на еластичен бенд, во исто време густиме со помош на невидливи жени
Секој веригуваме на еластичен бенд, во исто време густиме со помош на невидливи жени. Најдобро е да се користи издолжена скришум и шноли, тоа ќе го олесни целиот процес.
Потоа, подигнете го гума за џвакање со косина на главата, криејќи ја под треснењата и кратки брави. Доколку е потребно, ги исправиме удирањата и кратките нишки со железо и ја исправиме целата фризура со лак. Каре без ножици - одлично решение за секоја мода!

Метод број 3


Друг интересен начин да се создаде лажен плоштад без ножици ќе биде не помалку интересен
Друг интересен начин да се создаде лажен плоштад без ножици ќе биде не помалку интересен. Внимателно чешете ја косата и отстранете ги во една голема тесна опашка. Основата на опашката е најдобро да се направи ниска, тоа ќе ја одреди должината на вашиот иден Боб плоштад. Можете дури и малку да ја намалите џвакањето надолу.


Останатата коса е плетена во едноставна густа косилка
Останатата коса е плетена во едноставна густа косилка. Кога го ткаеш, не можеш навистина да се грижиш за нејзината точност, бидејќи ќе биде скриена под косата, и никој нема да погоди за тоа.


Следниот чекор е да се земе пивта, и ветер на прстите
Следниот чекор е да се земе пивта, и ветер на прстите. Извртувајте го, зацврстете рак и се кријат под остатокот на косата. Подобро е да се монтира таков плетенка со невидливи монистра на цевките на задниот дел од главата. Многу е важно да се прицврсти цврсто со шноли, така што во процесот на пешачење точно нема да се распадне. Целиот резултат го поправаме со отпорен лак.

Метод број 4


Метод број 4

За да се спречи губењето на косата, нашите читатели открија неверојатна алатка. Ова е 100% природен лек, кој се базира исклучиво на билки и се меша на таков начин што најефикасно се справува со болеста. Производот ќе помогне брзо и ефикасно да го врати растот на косата, да им даде чист и свилен. Бидејќи лекот се состои само од билки, нема никакви несакани ефекти.

Оваа верзија на плоштадот без ножици е едноставна во извршувањето. Поправете ја целата коса со гумена лента, малку спуштајќи ја надолу. Останатата коса се собира со иста гумена лента во една пунџа. Ние користиме крпа завој на главата со жица внатре. Ние го пробиваме низ пунџа и го прицврстуваме на главата.Овој додаток е доста прифатлив, и за цената не залак на сите.
Ја извртуваме косата внатре, и го поправаме завојот на главата. Можете да го сокриете со широки ленти или други додатоци.


Можете да го сокриете со широки ленти или други додатоци

Овој метод е многу полесен од сите други, бидејќи не бара столпчиња и други мали алатки. Тој исто така држи цврсто и долго, што е добро за девојките!

Метод број 5

Малку косајте ја косата. Потоа пресече поголемиот дел од неа на врвот на вашата глава. Долните нишки се поделени на два дела и се врзуваат во опашки. Секоја опашка добро nabeshit и со помош на столпчиња и невидливи се искривени во бухти.


Потоа растворете го горниот дел од косата и внимателно го чешите така што косата станува мазна. После тоа, ги земајте шнураните кошули и пргаснете ги косите со бухти. Поправи сè со лак. И woo-a la !!! Каретата е подготвена.


 1. Ние ги избираме столбовите под вашата коса. За манипулација на косата е дозволено да се користи удобно за вас столпчиња и гуми за џвакање. Се фокусира на вашите кадрици кои се посоодветни за нив, а потоа користете.
 2. Ние не жалам лак. Подолготраен резултат бара одредена количина силен лак за фризурата. Иако претерувањето исто така не вреди, во спротивно вашите навои се држат заедно меѓусебно и стануваат непријатни за да блесне.
 3. Во целина, само точност! Лажните квадрици бараат посебна грижа во нивната изведба. Доколку пониските опашки и пигтите можат да се направат без навистина да се обидат, бидејќи се уште нема да се видат, тогаш основата за плоштадот дури и ќе треба да се чешла со посебна грижа, за да не влече и да не ја открива тајната фризура.
 4. Следете го процесот во огледалото. Користејќи неколку огледала во процесот одеднаш, ќе прецизно ќе се справите со задачата и ќе создадете убаво уредно кратко намалување без употреба на ножици. Покрај тоа, полесно е да се види грешка во огледалото ако нешто тргне наопаку и да го поправите навреме.
 5. Погледнете која верзија на лажен автомобил е во право за вас. Бидејќи нашите варијации на кратки фризури не бараат ножици, не плашете се да експериментирате! Дознај за себе токму начинот на кој треба да се направи кратка коса што е погодно само за вас.


Дознај за себе токму начинот на кој треба да се направи  кратка коса  што е погодно само за васОсобено за нашите читатели во сликите на статијата, се прикажани други интересни, некомплицирани примери за имитација
Особено за нашите читатели во сликите на статијата, се прикажани други интересни, некомплицирани примери за имитација. Не плашете се да експериментирате и да бидете светла оригинална девојка!

Ако мислиш што да правиш кратки фризури на себе е невозможно, а потоа погледнете ги нашите инструкции - како да се направи квадрат.

Колку е пократка косата, толку е потешко да се исечи непречено, без прибегнување кон надворешна помош. Но, со користење на специјални алатки, можете да го намалите боб или краток грижа едно намалување. За да направите боб со себе на овој начин, ќе ви треба клип за коса со ниво и машина. Машината може да се замени со ножици, но тие ќе бидат доста тешко да се направи непречено намалување, бидејќи ќе биде неопходно да се отсечат сите краеви во исто време.

Нивото за фризури може да се купи на познатиот кинески пазар Aliexpress. Цената на таков додаток е од 60 до 250 рубли, но тие се разликуваат во должината на клипот (има кратки, само за сечење на удирања) и во форма (прави и малку закривени, за сечење на краевите во полукругот). За да направите самиот квадрат, треба да одберете долг директно клип, и дури не е потребно да има индикатор кој го покажува нивото хоризонтално, бидејќи воопшто нема да го гледате.


За да направите самиот квадрат, треба да одберете долг директно клип, и дури не е потребно да има индикатор кој го покажува нивото хоризонтално, бидејќи воопшто нема да го гледате

Како да се направи квадрат сам по себе - чекор по чекор инструкции со слики:

Пред да ја измиете косата и да ја чешите добро. Вежбајте собирање коса во ниска опашка на задниот дел од вашата глава, обезбедување на тоа со клип за фризури. Целата коса треба да се собере под клипот (освен за удирањата), ако косата е премногу кратка и поединечните насоки не стигнат до стегачот, нема да можете да го намалите квадратчето со оваа технологија. На нашата слика, фризурата е направена на веќе израснат плоштад, речиси должина на рамото. Кога ќе успеете да ја соберете целата коса под стегачот, можете да почнете со сечење. Патем, нашиот нов автомобил ќе биде малку поинаков од стариот класична фризура - ќе ги направиме предните насоки подолги.

Опасот треба да се формира што е можно пониско и рамномерно во центарот на главата.


Опасот треба да се формира што е можно пониско и рамномерно во центарот на главата

Откако ќе ја заклучите бравата на ниво, треба малку да ги проширите страничните ленти надвор од неа. За да го направите ова, држете го клипот во хоризонтална положба со едната рака и малку притиснете ги страничните нишки со другата рака. Ова треба да се направи така што косата рамка на лицето е малку подолга коса на грбот на главата. Ако ви требаат кратки четири, оставете го нивото во основата на опашката, за повеќе долги фризури , нивото треба да се помести по должината на косата до посакуваната должина, но секогаш мора да остане во хоризонтална положба и во центарот на главата.


Ако ви требаат кратки четири, оставете го нивото во основата на опашката, за повеќе  долги фризури  , нивото треба да се помести по должината на косата до посакуваната должина, но секогаш мора да остане во хоризонтална положба и во центарот на главата

Откако ќе ја одредите саканата должина, држете го клипот со едната рака, а вториот одземете ја клиперката и пресечете ги сите краеви што излегуваат од клипот. Машина за пишување допирање на ниво за да се направи дури и намалување.


Машина за пишување допирање на ниво за да се направи дури и намалување

Пред да ја отстраните баретата, проверете дали целата коса што излегува од клипот е отсечена. Ако нешто остане, повторно стартувајте ја машината долж клипот.

Ако нешто остане, повторно стартувајте ја машината долж клипот

Веднаш откако ќе го отстраните клипот, фризурата може да изгледа невешт, се чини дека целите се држат надвор различни страни и линијата на намалување не е рамна.


Веднаш откако ќе го отстраните клипот, фризурата може да изгледа невешт, се чини дека целите се држат надвор  различни страни  и линијата на намалување не е рамна

Но, доволно е да го понесете железото и да ги исправите претходно прицврстените совети, а плоштадот ќе го пронајде готовиот добро негуван изглед.


Но, доволно е да го понесете железото и да ги исправите претходно прицврстените совети, а плоштадот ќе го пронајде готовиот добро негуван изглед

Ние не ве поттикнуваме да го направите потстрижувањето на себе и да ги одбиете услугите на фризери, но ако имате желба да станете фризер, тогаш можете да го пробате!

Прегледи: 46

Тешко е да се замисли поинаков облик на облека што може да ги пренесе сите нијанси на женски лик колку што е фустанот на леопард. Светска мода не знае една сезона, од 50-тите години, во која оваа облека нема да игра еден од водечките делови. Бил сакан, тој стана извонреден класик, и за многу модничари - и еден од мора да има предмети од гардероба.

Во категории Најдобри комбинации

Прегледи: 45

Бујна биста - една од главните предности на женската фигура. Особено спектакуларно големи гради изгледаат во костим за капење. Правилно избрани во боја и стил плажа облека ќе ви се претвори во кралицата на крајбрежен одморалиште. Можете да изберете костими за капење за голема биста во каталогот на нашата онлајн продавница.

Во категориите стручни совети

Прегледи: 30

Денес таписеријата е во побарувачка од страна на глобалните брендови кои создаваат оригинални женски чанти од неа. Таписерии - оригинални и самостојни додатоци. Без оглед на бојата или моделот, тие поставуваат заедничка линија при креирањето на сликата.

Во категории Најдобри комбинации

Прегледи: 44

Благодарение на повеќекратниот фирмвер околу периметарот, ватиран слој се смета за потрајни во споредба со другите производи на полиестер. Покрај тоа, има ненадмината леснотија, обезбедувајќи добра заштита од ветер и ниски температури. Ватиран долна облека не рефус, па со нејзина помош навистина креираме благодатна женска силуета.

Во категории Најдобри комбинации

Прегледи: 43

На модни ревии сезона есен-зима 2017 година, дизајнерите посветувале помалку внимание на театарските стилови, претпочитајќи стилски облеки за секој ден. Во нивната колекција на кутури на исто ниво со футуристички ткаенини, екстравагантните шапки и сјајки презентираа практични опции за светот.

Во категории Најдобри комбинации

Прегледи: 52

Облеката Алпака се појавила на светските прошетки во средината на 20 век. Пред тоа, екстремно лесен, топол и пријатен за телото, работите од волна беа можни само за Индијанците од Јужна Америка. Од памтивек, тие се зголемија на алпака на падините на Андите за да се обезбеди висок класен материјал кој не се плаши од дожд, ветер, мраз и топлина.

Во категории Најдобри комбинации

Прегледи: 54

Понекогаш многу различно, на прв поглед, луѓето можат да имаат нешто заедничко. На пример, Винстон Черчил, добро познат политичар, и Коко Шанел, кои апсолутно не треба да се запознаат, имаат страст за капи.

Во категории Трендови

Прегледи: 110

На модните ревии на сезоната есен-зима 2017 година, дизајнерите посветувале помалку внимание на театарските стилови, претпочитајќи стилски облеки за секој ден. Во нивната колекција на кутури на исто ниво со футуристички ткаенини, екстравагантните шапки и сјајки презентираа практични опции за светот.

Похожие

... број укосница и невидљивих (најмање 20 комада), чешаљ погодан за косу, силиконска гума (2-3 ствари) и прави с...
... број укосница и невидљивих (најмање 20 комада), чешаљ погодан за косу, силиконска гума (2-3 ствари) и прави став! Дакле, први начин да се дуга коса претвори у кратку је прилично популарна међу женама. Једноставан је и једноставан у извођењу, што скреће пажњу на себе. Потребно је око пола сата да се изведе. Метод број 1
Всяко момиче мечтае да изглежда уникално всеки ден! А понякога искате глобална промяна ... Наприм...
Всяко момиче мечтае да изглежда уникално всеки ден! А понякога искате глобална промяна ... Например, за да намалите дълги къдрици като ги превърнем в хубав малък квадрат! За съжаление, след такива смели действия, някои почти веднага започват да съжаляват, за съжаление припомнящи красивата си дълга коса. Намерихме решение как да направим квадрат без ножици!
... сериалах и фильмах. Она наиболее известна своими ведущими ролями «О Хе-Янг» («Почва») в романтической коме...
... сериалах и фильмах. Она наиболее известна своими ведущими ролями «О Хе-Янг» («Почва») в романтической комедии « Другая мисс О» (2016), которая получила широкое признание и медицинскую мелодраму « Романтический доктор, учитель Ким» (2016–2017).
... да скокне вашиот компјутер во хаос. Тие можат да ја деактивираат антивирусната програма и да го направат компјутерот ...
... да скокне вашиот компјутер во хаос. Тие можат да ја деактивираат антивирусната програма и да го направат компјутерот ранлив на други малициозен софтвер, да се меша во нормалното функционирање на компјутерот или да ги оштети датотеките на оперативниот систем. Вирусите на изнудувачи шифрираат кориснички податоци

Калі вы правялі ў любы час на маркетынгавых вэб-сайтаў, вы, верагодна, бачылі гарачыя дэбаты на ідэа...
Калі вы правялі ў любы час на маркетынгавых вэб-сайтаў, вы, верагодна, бачылі гарачыя дэбаты на ідэальнай даўжыні ўтрымання для SEO. Гэта адна з асноў SEO нешматлікія спецыялісты могуць дамовіцца аб. Некаторыя сцвярджаюць, што карацей, больш частае ўтрыманне робіць вялікім, у той час як іншыя кажуць, што чым больш старонак, тым лепш вынікі. Ісціна заключаецца ў тым, што не існуе «ідэальная» даўжыня кантэнту для кожнага сайта. Як доўга ваша старонка павінна быць у значнай
Як користувачі на безкрайніх просторах інтернету знаходять один єдиний сайт з мільйона подібних? А вся справа...
Як користувачі на безкрайніх просторах інтернету знаходять один єдиний сайт з мільйона подібних? А вся справа в просуванні ресурсу його власником. Насправді технологій просування сайту досить багато, однак, тільки дві з них найдієвіші. Метод перший - оффлайн В технології просування
... сервера. Падлучацца да SQL Server можна рознымі спосабамі. Часцей за ўсё выкарыстоўваюцца тры вар...
... сервера. Падлучацца да SQL Server можна рознымі спосабамі. Часцей за ўсё выкарыстоўваюцца тры варыянты: □ падлучэнне па OLE DB - найбольш Рэкамендаваны і сучасны варыянт. Калі кліенцкая частка рэалізавана пад Windows (што бывае ў большасці выпадкаў), выкарыстанне падлучэнняў па OLE DB - гэта і самы хуткі спосаб; □ падлучэнне па ODBC - успадкаваны, але да цяперашняга часу вельмі папулярны спосаб; □ падключэнне з выкарыстаннем BDE (Borland Database Engine) - звычайна
... даними експертів, у другому півріччі цього року заробітна плата SEO-фахівця знизиться і знову не перевищув...
... даними експертів, у другому півріччі цього року заробітна плата SEO-фахівця знизиться і знову не перевищуватиме 57 тисяч рублів. А ось в першому півріччі 2013 року відбудеться хоч і невеликий, але все ж зростання до 60 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Сьогодні найвища зарплата виплачується SEO-фахівцям в Москві. Слідом йде Санкт-Петербург з зарплатою в 36 тисяч рублів. У Казані професіонали отримують тільки 28 тисяч рублів. В цілому рівень заробітної
Смесването на различни цветове и нюанси, които сме учили в училище, всъщност е нещо повече от комбинаци...
Смесването на различни цветове и нюанси, които сме учили в училище, всъщност е нещо повече от комбинация от два или повече цвята. Това е цял свят, изпълнен с много нюанси, тонове и цветове. Днес ви предлагаме да обмислите процеса на създаване на лилави, сиви и джинджифилови цветове. Как да получите лилав цвят Как да сия Сиво е леко потъмняващо бяло. От гледна точка на физиката,
... бројем дефеката - третирају се са качошоном у облику полутке.Ту је и смарагдни степенасти аспект са осмоугаоним обл...
... бројем дефеката - третирају се са качошоном у облику полутке.Ту је и смарагдни степенасти аспект са осмоугаоним обликом смарагда. Смарагди жутог злата 3. Цлеан.Укључивање
Як користувачі на безкрайніх просторах інтернету знаходять один єдиний сайт з мільйона подібних?