Стелі з гіпсокартону (100 фото)

Опубликовано: 23.10.2017


При оформленні кімнати дизайну стелі необхідно приділити особливу увагу, адже це перше, що кидається в очі при вході. Прямий білий стеля вже давно неактуальне і, чесно кажучи, навіває нудьгу. Зовсім інший ефект виробляють багаторівневі стелі незвичної конструкції з різними декоративними елементами і вбудованим підсвічуванням. Наша стаття про те, які бувають гіпсокартонні стелі і як підібрати дизайн для своєї кімнати.

Гіпсокартонні стелі бувають всіляких форм, кольорів, конструкцій і легко вписуються в будь-який стиль приміщення, будь то класика або модерн. Прихильники простого інтер’єру можуть обмежитися однорівневою композицією, а для бажаючих створити щось унікальне і креативне, ринок пропонує кілька варіантів конструкцій для стель з гіпсокартону.

Оформлення стелі
Опис
Дворівневі
Користуються найбільшою популярністю. Мають безліч варіантів оформлення дизайну і освітлення стелі.
Трирівневі
Важкі для проектування, зате розкішно виглядають в інтер’єрі
Колони
Дуже гарний об’ємний елемент, недорогий і простий у виготовленні. Прикрасить будь-яку кімнату, вдало впишеться в приміщення будь-якого стилю
Арки
Складні в проектуванні, коштують чимало грошей, зате така кімната стане справжнім шедевром

Дворівневі стелі з гіпсокартону


Дворівневі стелі надають кімнаті додатковий об’єм і дозволяють змінити форму приміщення буквально до невпізнання, роблячи інтер’єр багатим і вишуканим. Складність і примхливість стельової конструкції залежить тільки від вашої фантазії! Такі стелі в першу чергу кидаються в очі і приковують увагу гостей!

Різкі перепади висоти або ж плавні гнучкі лінії, вбудовані світильники або незвичайні кольори в обробці – всі ці особливості декору можна втілити в життя за допомогою гіпсокартону. Геометрія стелі дозволяє створити будь-які форми: кути, криві, гнуті і ламані лінії. Залежно від інтер’єру кімнати стелі також можна прикрасити розписом або ліпниною.

За допомогою перепадів висоти і грамотного освітлення їх можна використовувати як додатковий прийом для зонування простору кімнати. А можна підкреслити лише окремі предмети інтер’єру, на які потрібно звернути особливу увагу: ліжко, барну стійку, стіл.

Дворівневі стелі будуть чудово виглядати як в дитячій кімнаті. Гіпсокартон дає можливість спорудити на стелі будь-які фігури: квітка, сонечко, інопланетний корабель, футбольний м’яч…



Дитячі кімнати, меблі для дитячої кімнати, дитяча спальня >> купити недорого у Києві, каталог, фото, дизайн інтер'єру для дівчат та хлопців, для двох дітей >> МебліUA >> Доставка у Дніпро, Львів, Одеса, Харків, Запоріжжя, Черкаси, Полтава, Житомир, Він...


Дитячі кімнати - це маленький світ маленьких людей. Ми розуміємо, як важливо, щоб дитина отримувала задоволення від проведення часу у власній дитячій спальні . На сторінках нашого каталогу представлений широкий асортимент меблевих гарнітурів, завдяки яким можна оформити дитячі кімнати максимально комфортно, безпечно і відповідаючи віку дитини. Незалежно від того, з чого виготовлені меблі для дитячої кімнати , всі вони мають високу якість сировини і комплектуючих, безпечні та оригінальні по своєму дизайну.

Дитячі кімнати , обладнані меблями, які пропонує наша Компанія Меблі UA , принесуть радість як їх власникам, так і щасливим батькам, елементи модульних систем прекрасно впишуться в інтер'єр дитячої спальні , а різні варіанти дизайну інтер'єру підійдуть як для дівчаток , так і для хлопчиків . А якщо Ви шукаєте меблі для двох дітей , то великий вибір двоярусних ліжокдозволить заощадити місце в кімнаті і урізноманітнити життя дітей.

В нашому інтернет-магазині можна купити недорого відмінні якісні меблі для дитячої кімнати , як українських, так і зарубіжних виробників.

З огляду на споживчі тенденції ринку, а також розширені технологічні можливості меблевого ринку, на наіших сторінках ми пропонуємо фотокаталог оригінальних і приємних оку білих меблів . Білі дитячі меблі - це зовсім нове на меблевому ринку.

Наші меблі можна купити в будь-якому куточку України: Дніпро, Львів, Одеса, Харків, Запоріжжя, Черкаси, Полтава, Житомир, Вінниця, Суми, Миколаїв Ми доставимо Вам як на склад перевізника у Вашому регіоні, так і на адресу прямо в будинок або Вашу квартиру.