Главная Новости

Медтехніка та меблі від магазину Лікарно


Опубликовано: 28.10.2022

Медицина

Якщо ви знайдете якісне медоборудування та меблі для обладнання поліклінік, стаціонарів, відділень реанімації та медичних кабінетів, ви можете звернутися в компанію "Лікарно". Тут ви знайдете великий вибір медичного обладнання від перевірених європейських виробників. .

Інтернет-магазин Ликарно співпрацює з державними та приватними клініками, укладає договори на поставки медоборудування. (

Вибір медоборудування в магазині Лікарно

У каталозі представлені наступні категорії товарів:

  • для відділення терапії: Операційне обладнання, стетофоненоскопії, тонометри, кардіографії;
  • екстрена медична допомога: мішки Амбу, дефібрилятори, системи ІВЛ;
  • ЛОР-обладнання: отоскопія, ларингоскопія, риноскопія, шприци для промивання носоглотки;
  • хірургія: скальпели, зажими, інші інструменти для інвазивних маніпуляцій;
  • функціональна діагностика: апарати УЗИ, ЭКГ, МРТ;
  • стоматологія: бормашини, слюноотсоси, ящики для стерилізації інструментів;
  • меблі: кушетки, гінекологічні кресла, стіл для операційної, кресла для ЛОР-маніпуляції, стомечей;

. Крім того, вони гігієнічні і добре піддаються стерилізації. По всім питанням касательно експлуатації та медтехніки ви можете звернутися до наншутим коншутьм. Каталог регулярно поповнюється новими позиціями товарів, так що варто слідувати за оновленнями на.

Медицина

Замовити медтехніку та меблі в магазині Лікарно

Якщо вас зацікавила наша продукція, ви можете зробити замовлення через каталог, вибрати бажану категорію, наприклад, електрокардіографи https://www.licarno.com.ua/product-category/kardiologiya/elektrokardiografy/, указав предмети медоборудування та їх кількість. В комплекті з кожним апаратом ідёт інструкція з експлуатації та гарантійний талон. Доставка і установка медоборудования проводиться по всій Україні. Оплата приймається наличними і по безналу. Якщо ви бажаєте отримувати у нас обладнання на постійній основі, ви можете укласти з нами договір і співробітництво - це найбільш зручний і вигідний варіант.

rss