Главная Новости

Політ над Івано-Франківськом для закоханих пар


Опубликовано: 10.03.2022

Цікавою святковою ідеєю буде полетіти на авіатранспорті Cessna в до одного з найцікавіших міст Західної України - Івано-Франківська! Подарунком коханій людині стане... небо.

Щоб полетіти до Івано-Франківська, треба отримати спеціальний сертифікат. Цей документ дає право бути 2-м пілотом. Такий подарунок на день закоханих сподобається особам, які обожнюють екстремальні розваги і мріють побачити міський пейзаж з висоти. Адже щоденні робочі обов'язки, турбота про родину змушують забути про красу навколишнього світу. А небо подарує нові враження, допоможе людині відчути подих волі.

Життя не повинне складатися з днів, схожих, ніби близнюки, тому коханій людині слід подарувати політ або на політ на повітряній кулі тут, який вона пам'ятатиме довгі роки. І ще вона завжди буде вдячна за щасливі миті у літаку.

Політ над Івано-Франківськом

Як підготуватися до польоту

Спочатку слід отримати сертифікат, який називається "ТвоЄ". Потім виконується бронювання дати, яка підійде клієнтові. Тут ще треба врахувати погоду у найближчий до мандрівки час.

Коли настає день польоту, клієнт прибуває у найближчий до Івано-Франківська аеродром, який має назву "Підгір'я". Там вже стоїть літак, який попередньо повністю перевірили. Адже технічний стан транспортних засобів має бути ідеальний. Тепер інструктор-пілот зустрічається з учасником, дивиться його сертифікат, інструктує з правил безпеки. Також він розповідає, як відбуватиметься політ, покаже "металеву пташку", відповість на поставлені запитання. Летіти одночасно може троє людей. Вони збираються та йдуть до кабіни. Їм треба скористатися пасками безпеки, навушниками, спеціальною системою, яка дозволяє спілкуватися з пілотом.

Політ на літаку для закоханих пар

Декільна слів про зліт

Цей момент хвилює. Адже "пташка" їде усе швидше, вирушає за територію аеродрому та злітає. Тут найцікавішим буде дивитися, як меншають об'єкти знизу - люди, дерева, будинки. Летячи, людина відчуває себе вільною. А простір здається їй безмежним. Нові емоції роблять її більш досвідченою. Ось чому потрібен сертифікат. Подорож можна здійснити з друзями, близькими, нареченою чи нареченим, розділивши з кожним радість.

Час подорожі, год Марка літака/вартість, тис. грн.
"Цессна" "Робінсон Р66" "СкайЛідер"
0,25 3 7,25 1,8
0,5 4,5 3
1 8 23,2 4

Маршрут польоту вже заданий, затверджений. Учасники побачать місто, ніби на долоні. А "штурманові" дозволять керувати штурвалом, якщо він захоче. Людина ніколи не забуде, як контролювала літак, бачила горизонт та висоту. І тут не треба нервуватись. Адже інструктор контролюватиме ситуацію. Потім авіатранспорт повернеться на аеродром, висадить пасажирів.

Прикарпатські пейзажі подарують яскраві спогади, натхнення учасникам події. Не слід говорити приємні фрази, якщо можна подарувати чоловікові чи дружині політ!

rss