Главная Новости

Рекрутер на аутсорс: переваги агентства


Опубликовано: 11.11.2020

5efb002283efc.jpg

Якщо ви хоча б раз стикалися з завданням пошуку персоналу, то напевно встигли оцінити, наскільки це трудомісткий і витратний за часом процес. І найголовніше, що високий результат ніхто не гарантує. Або майже ніхто.

Агентство Віп Ейчар бере на себе відповідальність за підбір персоналу в вашу команду. І дає гарантію на свої послуги. Якщо протягом випробувального терміну ви зрозумієте, що співробітник не відповідає тим вимогам, які ви висували в вакансії, то ми проведемо заміну.

Штатний рекрутер або агентство?

Багато керівників вважають, що все ж краще найняти в команду штатного рекрутера і покласти на нього завдання по підбору співробітників. З одного боку, все логічно і раціонально. Однак давайте подивимося на картину без рожевих окулярів.

Хороший рекрутер закриє вакансію за 1-2 тижні. Припустимо, що потім він найме ще пару співробітників, допоможе їм у період адаптації. Іноді, рекрутер може організувати навчання для команди або окремих фахівців. На цьому зона його відповідальності закінчується. І тоді деякі керівники починають покладати на рекрутерів (найчастіше професіоналів своєї справи) роботу, яка не відноситься до їх компетенції взагалі. Керівництво теж можна зрозуміти, адже платити погодинну зарплату потрібно. Однак такий підхід в корені невірний. Найімовірніше, це негативно вплине на професійний розвиток і зовсім не порадує вашого рекрутера.

З цих та інших причин багато власників підприємств давно передають завдання по підбору персоналу в агентство Віп Ейчар: https://viphr.com.ua/podbor-personala/ .

Переваги співпраці з VIP HR

З агентствами працювати простіше і ефективніше з кількох причин.

 

  1. Рекрутеру на аутсорсингу ви платите за готовий результат. Вам не потрібно оплачувати почасовка, лікарняні та кава-брейки вашого співробітника.
  2. Ви укладаєте договір з агентством, в якому прописані всі умови і пункти співпраці. Агентство, яке дорожить своєю репутацією, буде чітко їх дотримуватися.
  3. В агентствах завжди є свіжа, оновлюється база претендентів. З цих та інших об'єктивних причин пошук відбувається набагато швидше.

 

Очевидно, що професіонали оперативно відбирають нецільових кандидатів і не допускають їх до співбесіди. Виходить, що керівник спілкується тільки з потрібними кадрами.

Якщо ви звертаєтеся в VIP HR , то крім перерахованих переваг ви отримуєте:

  • співробітників, які відповідають корпоративній культурі і цінностям вашого підприємства;
  • вузьких і профільних фахівців, націлених на результат у своїй сфері;  
  • гарантію і підтримку новачків у період адаптації;
  • розробку стратегії компанії і підняття мотивації співробітників;
  • навчання вашого колективу і підвищення кваліфікації.

Якщо у вашій компанії є відкрита вакансія, то Віп Ейчар допоможе її закрити в найкоротші терміни.

rss