Главная Новости

Чи безпечна зараз доставка товарів з Європи?


Опубликовано: 11.11.2020

5eb3c6c9c33c6.jpg

Не так давно ніхто не зміг би навіть уявити, що доставка товарів з Європи буде викликати побоювання. Однак з огляду на обставини, що склалися, пов'язаних зі спалахом COVID-19, виникає питання: чи безпечна доставка з Європи на даний період?

У глобальному плані доставка з європейських країн безпечна, адже і тара, і упаковка товарів проходить санітарну обробку. Дальність відстані дозволяє вантажу перебувати в обсервації тривалий час. А якщо довірити транспортування надійному провіднику в сфері логістичних послуг, такого як УкрВіпСервіс: https://www.uvs.in.ua/dostavka-gruzov-iz-evropy/ , то можна бути спокійним за свій товар.

Переваги доставки з УкрВіпСервіс

Головний пріоритет роботи з нашою компанією - повний комплекс логістичних і супровідних послуг. У УкрВіпСервіс ви отримаєте:

  • чіткий логістичний маршрут;
  • необхідний транспорт;
  • контроль, експедирування вантажу від наших фахівців;
  • допомога в зборі довідок і формуванні пакету документів;
  • оформлення на митниці без простоїв вантажу і зайвих фінансових витрат.

Наші митні брокера готові взяти на себе розмитнення вашого товару, заповнення електронної декларації. Делегування цього завдання економить час наших клієнтів.

Доставка з Європи: що перевозять?

Значну частину нашого ринку займають європейський товари, тому поставки з цих країн важливі як для власників бізнесу, так і для споживачів.

В Україну доставляють вантажі з Польші, Чехії, Німеччини, Італії, Іспанії та інших країн. Це великий ринок продуктів харчування: напої, сири, шоколад, кондитерські вироби, фрукти, дитяче харчування та ін. Високо зарекомендувала себе німецька техніка, електроніка. А брендовий одяг з Італії давно користується попитом на українському ринки. Також з Європи активно завозяться будівельні матеріали, меблі та сантехніка.

Транспортування з компанією УкрВіпСервіс

Перевезення здійснюється різними видами транспорту. Для термінових, швидкопсувних вантажів оптимальними будуть авіарейси.

Доставка з Європи авто - поширений і зручний спосіб. Тентовані фури допускають перевезення вантажу вагою до 22 тонн. Перевага автомобільних перевезень - у відправці товару в найвіддаленіші населені пункти.

Морська і ж / д перевезення дозволяє доставляти великі, великовагові партії товару. 

З компанією УкрВіпСервіс вам доступний будь-який вид транспортування вантажу з Європи.

rss