Як створити свій власний WordPress Wiki

  1. Що таке Wiki?
  2. Чому WordPress Wiki?
  3. Створення власного вікі WordPress
  4. Плагіни преміум-вікі та вікі-як WordPress
  5. База знань WordPress і Wiki Плагін
  6. КнБ
  7. База знань DW Pro
  8. MinervaKB
  9. База знань
  10. Безкоштовні Wiki і Wiki-подібні плагіни WordPress
  11. Використання заміни Wiki Theme
  12. Упаковка

Незважаючи на те, що інформація про продукт, інструкції для працівників або інструкції, підприємства, як правило, створюють інформацію в масовому порядку. Невдовзі, однак, необхідність зберігати цю інформацію в місці, де ваші клієнти, партнери і співробітники можуть дістатися до неї, стає імперативом. Ось де приходить вікі WordPress.

У цьому пості ми виділимо значення, яке вікі WordPress принесуть вашій компанії, а також відгуки про безкоштовні та платні теми та плагіни, щоб отримати вашу вікі і працювати.

Що таке Wiki?

Хоча перше, про що думають більшість людей, коли вони чують слово "вікі", є Вікіпедія, гігантське сховище інформації не було першим сайтом такого роду.

Дизайнер першої вікі, Говард Г. Каннінгем, запустив свій сайт у 1995 році. Назва сайту, wikiwikiweb, прийшло з гавайського слова "wiki", що означає "швидкий". У свою чергу, wiki wiki означає «дуже швидко», і це те, що Cunningham збирався , дуже швидка павутина.

Сьогодні вікі використовуються для всіх - від он-лайн енциклопедій до бази знань компанії як для внутрішньої, так і для зовнішньої аудиторії. Вікі Вірші зобов'язані своєю популярністю трьома основними принципами дизайну:

  1. Легко оновлювати: додавання та оновлення, запис у вікі - це простий процес
  2. Спільна робота: у той час як ви створюєте не-спільну вікі, включення співпраці дає змогу скористатися перевагою багатьох
  3. Простий в навігації: від простої навігації по дереву до пошуку, це легко розгорнути і швидко знайти потрібну інформацію

Вікі - це найпростіший спосіб створити цю точку зупинки для зібраної інформації.

Чому WordPress Wiki?

Якщо ви шукаєте спосіб зафіксувати інформацію та знання вашої компанії в одному місці, то вікі WordPress будуть служити добре. Більшість підприємств та приватних осіб використовують такі інструменти, як Wikia або Wikidot .

Незважаючи на те, що ці рішення є чудовими, вони не працюють на вашому власному сайті, а це знижує деякі з основних переваг додавання вікі, включаючи:

  1. SEO сік: вміст, який ви додаєте до вікі, буде проіндексований пошуковими системами і знайдений, коли клієнти виконують пошук
  2. Авторизація: як вихідний джерело інформації цього типу, ви створюєте повноваження, що призводить до довіри, що, у свою чергу, призводить до переходів
  3. Трафік веб-сайту: вміст вікі зазвичай вічнозелене і поверне ваші нові потенційні клієнти й існуючі клієнти знову і знову, все під час виставляючи їх на ваші останні маркетингові повідомлення

Крім того, використання вікі WordPress означає відсутність необхідності вивчати інший інструмент. Це пояснюється тим, що більшість плагінів wiki працюють у вже знайомому середовищі WordPress.

Створення власного вікі WordPress

Найпростіший спосіб додати вікі WordPress до вашого сайту - це використання плагіна. Як і в більшості можливостей і функціональних можливостей WordPress, існує ряд опцій, як преміум-класу, так і безкоштовних, включаючи плагіни з базою знань, які пропонують ті ж переваги, що й вікі.

Плагіни преміум-вікі та вікі-як WordPress

Нижче наводиться розбивка провідних плагінів, які можна використовувати для створення сховища знань.

База знань WordPress і Wiki Плагін

База знань WordPress і Wiki Плагін

The База знань WordPress і Wiki Плагін це легкий плагін з функцією важкої ваги. Крім того, що дозволяє користувачам надсилати записи з передньої частини, ви також отримаєте функцію пошуку AJAX, яка завантажує результати, не оновлюючи сторінку, декілька варіантів сортування та функцію голосування, яка дає відвідувачам змогу обмінюватися думками вміст.

Ціна: $ 19

КнБ

КнБ

КнБ пакети багато функцій під капотом, включаючи бічну панель віджетів, користувальницький тип повідомлення та категорію, а також підтримку піктограм формату повідомлення.

Крім того, ви можете створювати шорткоди для форми пошуку, а також віджети для голосування, які можна використовувати для будь-якого типу повідомлення. Нарешті, плагін повністю чуйний так що ваш WordPress wiki буде добре виглядати на будь-якому пристрої.

Ціна: $ 20

База знань DW Pro

Однією з особливостей видатних База знань DW Pro Плагін - це кількість макетів, які вона пропонує. З 7 макетами індексів і 2 макетами архіву ви зможете зробити свій вікі таким, яким ви хочете.

Ви також отримуєте віджети для відображення категорій і статей, функціональних можливостей пов'язаних статей і голосування статей.

Ціна: $ 17

MinervaKB

MinervaKB

The MinervaKB плагін для бази знань - це найкращий варіант у цьому списку. Крім того, ви можете взяти плагін для тест-драйву відвідування веб-сайту .

Більше MinervaKB, ніж просто виглядає. Плагін пропонує мультисайтову підтримку, короткі коди, функціональність голосування та функції функцій аналітики.

Ціна: $ 35

База знань

База знань

Наш заключний запис у преміум плагінах WordPress Wiki, База знань є твердим претендентом з хорошим дизайном, віджетами, шорткодом і чуйний дизайн.

Ціна: $ 39

Безкоштовні Wiki і Wiki-подібні плагіни WordPress

Є також ряд безкоштовних вікі WordPress та плагінів на базі знань wordpress.org . Ось список чотирьох перших:

Використання заміни Wiki Theme

Окрім плагінів, є хороший вибір Теми WordPress які були розроблені для роботи в якості вікі або бази знань з самого початку.

Джерело зображення: Ноу-хау

Це особливо зручно, якщо ви хочете створити сайт підтримки на піддомен а не на самому головному сайті. Одне попередження: розміщення вікі WordPress на піддомені призведе до зменшення переваг "SEO-соку" та "трафіку веб-сайту" вгорі.

Ось список із шести преміальних тем і одна безкоштовна тема для використання під час створення вікі або бази знань WordPress:

І не забувайте про важливість преміум хостинг WordPress для вашого Wiki.

Упаковка

Незалежно від того, чи будете ви користуватися плагіном або темою, преміум або безкоштовно, ваші клієнти, партнери та працівники отримають багато від вашої нової вікі WordPress. І вони будуть любити вас за додавання цінності досвіду, який вони мають при роботі з вами.

У вас є вікі WordPress на вашому сайті? Чи використовували ви один із перерахованих вище інструментів? Надішліть свій досвід, надіславши відповідь нижче.

Похожие

Починаючи просування сайту, багато веб-майстри стикаються з серйозними труднощами. Деякий з них пов'язані ...
Починаючи просування сайту, багато веб-майстри стикаються з серйозними труднощами. Деякий з них пов'язані з термінологією, з неможливість зрозуміти, про що йде мова. Непідготовленій людині такі терміни, як «SEO», «ранжування», «перелинковка», «семантичне ядро», ні про що не говорять. Але як же просувати сайт, не знаючи базової термінології? Що це таке взагалі - SEO-оптимізація?
... кої - search engine optimization) - це комплекс заходів щодо внутрішньої і зовнішньої оптимізації для підня...
... кої - search engine optimization) - це комплекс заходів щодо внутрішньої і зовнішньої оптимізації для підняття позицій інтернет-магазину в результатах видачі пошукових систем по певних запитах користувачів. Мета SEO - збільшення кількості потенційних клієнтів і подальша монетизація цього трафіку. Чим вище позиція сайту в результатах пошуку, тим більше зацікавлених відвідувачів переходить
Рівень 1 Опис - $ 98 / місяць Ми створимо для вас унікальний соціальний контент і опублікуємо його 6 д...
Рівень 1 Опис - $ 98 / місяць Ми створимо для вас унікальний соціальний контент і опублікуємо його 6 днів на тиждень! Ви можете вибрати з 3-х платформ для публікації щодня (Facebook, Twitter, Google+ і LinkedIn).
... плагіни на WordPress. Задуматися над вибором SEO плагіна і почати вивчати інструменти SEO варто...
... плагіни на WordPress. Задуматися над вибором SEO плагіна і почати вивчати інструменти SEO варто вже на ранньому етапі створення сайту. Це логічно, оскільки без SEO оптимізації ваш сайт ризикує перебувати десь на задвірках пошукової видачі. Кращий плагін для SEO WordPress Отже, на якому ж SEO плагін зупинити свій вибір? Адже подібних плагінів величезна кількість. Це можуть бути прості плагіни, які вирішують якісь локальні завдання, наприклад,
... WordPress прыходзіць. У гэтым артыкуле мы будзем вылучыць значэнне вікі WordPress прынясе вашай к...
... WordPress прыходзіць. У гэтым артыкуле мы будзем вылучыць значэнне вікі WordPress прынясе вашай кампаніі, а таксама водгукі аб платных і бясплатных тым і убудоў, каб атрымаць вікі і працуе. Што такое Вікі? У той час як першая рэч, якую большасць людзей думаюць пра тое, калі яны чуюць слова «віка», Вікіпедыя, гіганцкае сховішча інфармацыі, не было першым месцам у сваім родзе.
У нашому пошуку відповіді на питання: що таке SEO статті ?, ми повинні спочатку почати з вивчення т...
У нашому пошуку відповіді на питання: що таке SEO статті ?, ми повинні спочатку почати з вивчення того, що ми розуміємо під SEO. Пошукова оптимізація, або SEO для короткого, є способом створення та курування вмісту, щоб забезпечити високий рейтинг сайту на пошукових системах для конкретних слів та фраз, що відповідають вашій галузі. Хоча це може здатися складним і порівняно невеликою частиною вашої загальної маркетингової діяльності,
Niezależnie od tego, czy chodzi o informacje o produkcie, wytyczne dla pracowników czy porady, firmy z...
Niezależnie od tego, czy chodzi o informacje o produkcie, wytyczne dla pracowników czy porady, firmy zazwyczaj tworzą informacje masowo. Wkrótce jednak konieczność przechowywania tych informacji w miejscu, do którego mogą dotrzeć Twoi klienci, partnerzy i pracownicy, staje się koniecznością. W tym miejscu pojawia się wiki WordPress. W tym poście podkreślimy wartość, jaką wiki WordPress przyniesie Twojej firmie, a także recenzje darmowych i płatnych tematów i wtyczek, aby Twoja wiki działała.
Добре оптимізований веб-сайт для пошукових систем дуже важливий для власників веб-сайтів, щоб не відс...
Добре оптимізований веб-сайт для пошукових систем дуже важливий для власників веб-сайтів, щоб не відставати від постійної конкуренції на веб-сайтах. Це
... плагін, який би об'єднав це в одне ціле, напрошувалася сама собою. І ось плагін WordPress SEO by...
... плагін, який би об'єднав це в одне ціле, напрошувалася сама собою. І ось плагін WordPress SEO by Yoast пообіцяв і оптимізацію правильно сформувати, і сниппет показати, і карту сайту і ще крихти зробити, і файлом robots.txt керувати легко і красиво. І навіть експортувати налаштування SEO з попереднього плагіна, зокрема з All In One SEO Pack.
... WordPress або Drupal? Правда, кожна з них має сильні і слабкі сторони. Процес вибору передбача...
... WordPress або Drupal? Правда, кожна з них має сильні і слабкі сторони. Процес вибору передбачає: 1. Визначте те, що зараз потребує ваш сайт, а також знайте, що вам знадобиться в майбутньому. Це включає в себе завершення фази виявлення, що описує інформаційну архітектуру ( sitemap ), типи змісту та функціональні специфікації. 2. Дослідження того, що WordPress і Drupal краще, в тому числі таксономії,
Добры дзень, паважаныя чытачы, у гэтай невялікай нататцы хачу расказаць пра тое, як увайсці ў blogspot ...
Добры дзень, паважаныя чытачы, у гэтай невялікай нататцы хачу расказаць пра тое, як увайсці ў blogspot адмінку блога. Так як многія пачаткоўцы блогеры трапляюць у тупіковую сітуацыю, калі ў іх не атрымліваецца аўтарызавацца на дадзеным сэрвісе. У папярэдняй артыкуле па сэрвісе Blogger я пісаў пра тое, як стварыць блог на Blogger . Гэта даволі проста і зойме ў пачаткоўца не больш за 30 хвілін. Асабіста
Що таке Wiki?
Чому WordPress Wiki?
Що таке Wiki?
Чому WordPress Wiki?
У вас є вікі WordPress на вашому сайті?
Але як же просувати сайт, не знаючи базової термінології?
Що це таке взагалі - SEO-оптимізація?
Кращий плагін для SEO WordPress Отже, на якому ж SEO плагін зупинити свій вибір?
Што такое Вікі?
У нашому пошуку відповіді на питання: що таке SEO статті ?