Як налаштувати плагін Yoast SEO

  1. Навіщо використовувати плагін Yoast SEO
  2. Як налаштувати плагін
  3. Налаштування Yoast SEO - Загальні налаштування
  4. Вкладка Функції
  5. Вперше ввімкніть вкладку Додаткові функції.
  6. Вкладка "Інформація"
  7. Вкладка "Інструменти для веб-майстрів"
  8. Вкладка Безпека
  9. Розширені розділи налаштування
  10. Назви та метаси
  11. Вкладка "Загальні"
  12. Заголовок домашньої сторінки
  13. Типи публікацій і метаси
  14. Таксономії
  15. Архіви
  16. Інший
  17. Соціальна вкладка
  18. Облікові записи
  19. Facebook
  20. Twitter
  21. Pinterest
  22. Google+
  23. Мапи XML
  24. Sitemap користувача
  25. Тип повідомлення
  26. Таксономії
  27. Виключені повідомлення
  28. Додатково
  29. Сухарі
  30. Постійне посилання
  31. RSS
  32. Інструменти
  33. Консоль пошуку
  34. Використання Yoast SEO для отримання максимальної вигоди
  35. Бонусне відео: переглядайте мій процес використання плагіна Yoast SEO до максимальної користі
  36. Інші публікації, які можуть бути вам корисні

Мій друг Дженніфер Снайдер WomenWinningOnline.com звернувся на другий день і запитав, чи є у мене стаття про те, як налаштувати плагін Yoast SEO і як збіг буде це я працюю на здоровенний пост про SEO або пошукової оптимізації в цілому, і він збирався включити розділ про Yoast. Я вирішив, що я буду писати мій як для Yoast SEO і забезпечити, як зараз, а не чекати мого пост SEO, щоб опублікувати.

Ця стаття буде охоплювати, чому ви хочете, щоб використовувати Yoast SEO на вашому сайті WordPress, і я також охоплюють основи отримання вашого плагіна Yoast SEO встановити, а також. Я навіть доторкнуся до цих набридливих червоних, жовтих і зелених кіл і наскільки вони важливі, якщо взагалі. Ця стаття не буде охоплювати основи SEO, але буде зосереджено на тому, як налаштувати і використовувати плагін Yoast SEO ефективно.

Навіщо використовувати плагін Yoast SEO

Чому ви хочете використовувати Yoast SEO? Плагін Yoast SEO для WordPress, на мою думку, є найкращим плагіном, який допоможе вам керувати оптимізацією пошуку та покращити його, так що ви можете бути знайдені як Google, так і ваші читачі. Yoast SEO не зробить роботу за вас, але плагін дасть вам контрольний список, щоб переконатися, що ви вражаєте багато ключових елементів, щоб зробити шанси на вашу публікацію ще краще.

Як налаштувати плагін

Як налаштувати плагін

Якщо ви встановили плагін на своєму веб-сайті WordPress, то ви можете піти до репозиторію WordPress і шукати Yoast SEO, а потім встановити його.

Якщо ви ще не встановили плагін до цього, вам потрібно це зробити.

Перейти до Плагіни >> Додати Нове

Тоді вам доведеться шукати Yoast SEO, просто введіть "Yoast SEO" у вікно пошуку, і ви повинні отримати подібний результат

Тоді вам доведеться шукати Yoast SEO, просто введіть Yoast SEO у вікно пошуку, і ви повинні отримати подібний результат

Натисніть кнопку «Встановити зараз», а потім клацніть «Активно». Після встановлення кнопка «Встановити зараз» змінить колір.

Перегляньте GIF-файл нижче для кроків

Налаштування Yoast SEO - Загальні налаштування

Коли ви натискаєте на піктограму SEO на боковій панелі, ви знайдете її біля нижньої частини лівої бічної панелі з панелі інструментів WordPress. Існує можливість використовувати майстер конфігурації, який можна використовувати, але цей посібник допоможе вам простежити всі ключові елементи крок за кроком.

[mailerlite_form form_id = 14]

Вкладка Функції

Вкладка "Характеристики" - це один з розділів, на які потрібно зосередитися. Давайте розглянемо різні розділи і те, що ви можете або не захочете створити.

Вперше ввімкніть вкладку Додаткові функції.

Вперше ввімкніть вкладку Додаткові функції

Ви хочете переконатися, що у вас є вкладка Advance Settings. Ви знайдете це на вкладці Особливості в плагіні Yoast SEO. Не забудьте натиснути кнопку Зберегти зміни, щоб зберегти налаштування.

Тепер ви помітите, що нові елементи з'являються під опцією SEO у вашому меню WordPress.

Трохи пізніше я перегляну кожну з розділів і те, що ви хочете зробити, щоб налаштувати всі функції для цього плагіна. Давайте перейдемо до наступної головної вкладки в плагіні Yoast SEO.

Вкладка "Інформація"

Вкладка «Інформація» - це саме те, що вона говорить. Тут ви хочете надати інформацію про свій сайт, самостійно або якщо ви визначите компанію як деталі компанії.

Далі потрібно перейти на вкладку "Ваша інформація". Тут ви будете надавати інформацію про свій сайт і людину чи компанію, що стоїть за нею.

Тут ви будете надавати інформацію про свій сайт і людину чи компанію, що стоїть за нею

Спочатку потрібно вказати назву сайту та альтернативну назву для пошукових систем. Назва сайту може бути заголовком вашого сайту. Google використовуватиме цю інформацію для відображення в пошуковій системі.

[mailerlite_form form_id = 14]

Далі перейдемо до вкладки "Інструменти для веб-майстрів".

Вкладка "Інструменти для веб-майстрів"

Вкладка Інструменти для веб-майстрів

Інструменти для веб-майстрів дозволяють побачити статистичні дані та інші дані про свій сайт із певних пошукових систем. Якщо у вас є веб-сайт, вам потрібно мінімально налаштувати Google Інструменти для веб-майстрів, які зараз називають пошуковою консоллю від Google, ця публікація проведе вас через кроки до налаштування консолі пошуку Google.

Пов'язані: Посібник для початківців для інструментів для веб-майстрів Kissmetrics

Інструменти для веб-майстрів дозволяють побачити статистичні дані та інші релевантні дані про ваш сайт із певних пошукових систем.

Щоб побачити дані, які може надавати консоль пошуку Google, потрібно додати мета-тег на свій сайт або завантажити файл на сервер вашого веб-сайту за допомогою FTP. Плагін Yoast SEO полегшує це, дозволяючи додавати мета-код, який ви отримуєте під час налаштування свого сайту в Пошуковій консолі Google. Цей самий процес можна використовувати для налаштування Bing і Яндекс якщо хочете.

Далі на вкладці Безпека

Вкладка Безпека

Ця вкладка дійсно актуальна, лише якщо ви запускаєте веб-сайт із кількома авторами. Єдиний параметр, доступний у цьому розділі, дозволяє ввімкнути або вимкнути одну з частин функцій метабокси плагінів Yoast, за допомогою яких можна вносити додаткові зміни, наприклад налаштування сторінки noindex або до канонічні налаштування

Звичайно, залиште його неактивним, якщо це область, яку ви не хочете використовувати, але якщо ви знаєте, що ви хочете, щоб можна було легко noindex сторінку, то включення цього для вашого сайту хороша ідея.

Звичайно, залиште його неактивним, якщо це область, яку ви не хочете використовувати, але якщо ви знаєте, що ви хочете, щоб можна було легко noindex сторінку, то включення цього для вашого сайту хороша ідея

Розширені розділи налаштування

Цей розділ охоплює різні додаткові параметри, знайдені на бічній панелі вашого WordPress. Ми розглянемо кожну з них: заголовки та метаси, соціальні, файли XML, розширені, інструменти та консоль пошуку.

Назви та метаси

У розділі Заголовки та метаси під заголовком Yoast SEO є декілька вкладок.

Моя рекомендація, якщо ви тільки починаєте користуватися плагіном Yoast SEO, є збереженням налаштувань за замовчуванням, які вже встановлені за допомогою плагіна Yoast. Існує не жорстке правило для цього, хоча, так що не забудьте перевірити налаштування і налаштувати, як ви вважаєте за потрібне. Давайте тепер переглянемо кожну секцію розділу Title & Metas у плагіні.

Вкладка "Загальні"

Цей розділ дозволяє вибрати роздільник заголовків, який буде використовуватися, коли хтось здійснює пошук у Google або в будь-якій іншій пошуковій системі. Приклад можна знайти у зразку Пошуку Google, наданому мною. Я вирішив піти з зіркою, але ви можете вибрати будь-який з них або зберегти дефолт. Повністю ваш вибір.

На цій сторінці ви також можете вимкнути вкладку читабельності та аналізу ключових слів, які з'являються під метаболією Yoast SEO, коли ви пишете повідомлення. Я рекомендую залишити їх увімкненими.

Заголовок домашньої сторінки

Так само, як на вкладці вказано, що цей розділ має на меті визначити назву домашньої сторінки. Типово, ви побачите ці поля попередньо заповнені заголовком-шаблоном.

На домашній сторінці, ймовірно, ви захочете статичну назву, опис і ключові слова. Але для посад, назва буде змінюватися від однієї посади до іншої.

Використовуючи цю функцію шаблону заголовка, ви зможете визначити спосіб, у який витягується і організовується назва та інша мета-інформація.

Як ви можете бачити на зображенні нижче за замовчуванням змінні шаблону в полі заголовка працюють добре для більшості веб-сайтів, але ви, безумовно, можете змінити його, якщо це потрібно. Наступним варіантом є введення опису вашого сайту. Після цього натисніть кнопку "Зберегти налаштування".

Після цього натисніть кнопку Зберегти налаштування

Примітка: Якщо ви використовуєте a статичну сторінку , з'являться додаткові опції для зміни назви домашньої сторінки та метаз.

Дізнайтеся більше про змінні шаблонів заголовків та метасів, які використовуються у плагіні Yoast SEO

Типи публікацій і метаси

Плагін Yoast SEO дозволяє встановлювати назви та мета для повідомлень, сторінок, медіа та інших типів користувацьких постів. Цей загальнодоступний заголовок та мета-опис будуть використовуватися, якщо ви забули додати назву та мета-опис для окремої публікації, але рекомендується спробувати та переконатися, що ви налаштуєте кожен параметр у мета-вікні.

Рекомендую залишити поля опису пустими для всіх типів публікацій тут. Я також рекомендую використовувати лише назву повідомлення як шаблон заголовка.

Я також рекомендую використовувати лише назву повідомлення як шаблон заголовка

Таксономії

У цьому розділі ви можете налаштувати назви та мета для ваших категорій, тегів, архівів формату допису та будь-яких користувацьких таксономій.

У більшості блогерів і власників веб-сайтів параметри за промовчанням у цьому розділі повинні працювати добре. Будь-які описи, які ви включите в свої категорії або теги, будуть автоматично підібрані Yoast SEO, так що ви можете залишити область опису порожньою.

Будь-які описи, які ви включите в свої категорії або теги, будуть автоматично підібрані Yoast SEO, так що ви можете залишити область опису порожньою

Якщо у вас немає опису для кожної категорії чи тегів, я рекомендую перейти до розділу категорій і тегів на своєму сайті та включити деякі корисні описи щодо ключових слів. Якщо ви хочете дізнатися більше про категорії та теги t його стаття від Yoast дуже корисна .

Архіви

За допомогою вкладки Архіви ви можете налаштувати назву та мета-параметри для сторінки архіву автора та дати, а також будь-які спеціальні сторінки, які є на вашому сайті, включаючи пошук і 404 сторінки.

Тільки ти ведеш свій блог?

Якщо ви працюєте з автором блогу, ви можете вимкнути архіви авторів. Оскільки і архіви автора, і ваш основний блог будуть містити однаковий вміст, це допомагає запобігти дублюванню проблем із вмістом.

Залиште інші налаштування, як вони є, і збережіть зміни.

Інший

Інша вкладка має деякі додаткові налаштування. Як ви можете відключити збирання описів з Dmoz або Yahoo каталогів для ваших сторінок. Якщо ви не впевнені, що робити тут, просто залиште всі без них.

[mailerlite_form form_id = 14]

Соціальна вкладка

Плагін Yoast SEO упакований з великою кількістю великих можливостей, і одна особливість, яка є досить потужною, полягає в тому, що він інтегрує ваш сайт з платформами Facebook, Twitter і Google+

Однією з чудових особливостей плагіна є те, що він інтегрує ваш сайт із соціальними платформами Facebook, Twitter і Google+.

Натиснувши на соціальне посилання під меню SEO, ви зможете налаштувати ці платформи. Ми покажемо, як налаштувати кожну з них.

Облікові записи

Перша вкладка під соціальними налаштуваннями - для всіх ваших соціальних облікових записів. Цей розділ дозволяє плагіну Yoast SEO повідомляти Google про ваші соціальні профілі. Просто додайте ваші URL для Facebook, Instagram, LinkedIn або будь-яку з інших платформ, які ви використовуєте. Для щебет просто додайте своє ім'я користувача.

Facebook

Facebook

На цій вкладці потрібно підтвердити, що опція відкритих мета-даних графа ввімкнена. Це дозволяє плагіну додавати метадані Open Open Graph у розділ <head> вашого веб-сайту.

Роблячи це допомагає Facebook забрати право праворуч та інформацію про сторінку, коли публікація з вашого веб-сайту надсилається на Facebook.

Перейдіть через баланс цієї вкладки і заповніть необхідну інформацію, включаючи назву та опис SEO для домашньої сторінки або скопіюйте домашній мета-опис.

Ви також можете включити зображення за замовчуванням, яке допомагає, якщо з якихось причин Facebook може вибрати правильний образ для вашого блогу.

Ви також хочете пов'язати свій сайт з профілем Facebook. Цей профіль є або профілем користувача, або програмою Facebook, зазвичай краще переходити до профілю Facebook.

Якщо ви обираєте, ви також можете налаштувати адміністратора Facebook, який надасть вам доступ до різноманітних інсайтів Facebook для вашого сайту.

Twitter

Ця вкладка надає вам можливість додати Карти Twitter до головного розділу вашого веб-сайту. Ви також можете вибрати спосіб відображення інформації, рекомендую використовувати резюме з великим зображенням.

Pinterest

Перш ніж занурюватись у цей розділ, якщо ви вже перевірили свій сайт, тут нічого не потрібно робити.

Pinterest, як і Facebook, також використовує метадані Open Graph. Щоб зробити цю роботу необхідною, переконайтеся, що відкрита мета-вікно графа вимкнуто на вкладці налаштувань Facebook, поділеної раніше в повідомленні.

Після того, як ви перевірили, вам потрібно перейти до свого облікового запису Pinterest і отримати код підтвердження вашого сайту, який надає Pinterest. Після запуску процесу підтвердження облікового запису Pinterest ви отримаєте мета-тег, який ви можете додати тут.

Google+

Багато хто вважає, що Google+ є непотрібною послугою і не дає жодної вигоди для SEO вашого сайту, але пам'ятайте, що ця послуга створена Google, так що незалежно від того, що ви думаєте про це, добре мати принаймні деяку присутність у службі.

Цей розділ дійсно застосовується, лише якщо ви створили бізнес-сторінку в Google+. Це URL-адреса, яку ви бажаєте включити сюди, а потім перейдіть на свою бізнес-сторінку Google+ і введіть URL-адресу свого веб-сайту в розділі про розділ.

Це URL-адреса, яку ви бажаєте включити сюди, а потім перейдіть на свою бізнес-сторінку Google+ і введіть URL-адресу свого веб-сайту в розділі про розділ

Мапи XML

Sitemap XML є обов'язковим і абсолютно необхідним для вашого сайту WordPress . Маючи Sitemap XML, це найшвидший і найпростіший спосіб отримати індексацію та сповістити пошукові системи про ваш вміст. Файли Sitemap також дають вам змогу контролювати пошукові системи, як відображати та визначати пріоритети вашого вмісту на вашому сайті.

На щастя, плагін Yoast SEO робить цей процес дуже легким. Щоб отримати повну інформацію, ви можете прочитайте статтю Yoast про те, як увімкнути XML-файл Sitemap .

Пройдемо через кожний розділ Sitemap XML. Першим кроком є ​​підтвердження того, що функції мапи сайтів включені.

Якщо він увімкнено, можна перейти на вкладку Sitemap користувача

Sitemap користувача

Це просто, вимкніть його.

Тип повідомлення

Перегляньте різні типи повідомлень, які перелічені. Це буде різним для кожного сайту, тому що це залежить від того, що ви налаштували, а також від типів публікацій, які можуть бути надані вашою темою. За замовчуванням Yoast SEO вимикає медіа-вкладення з файлів sitemaps.

Таксономії

Те ж саме. Перегляньте та вимкніть будь-які таксономії, які ви не бажаєте відображати в карті сайту.

Виключені повідомлення

За допомогою вкладки "Виключені публікації" можна видалити окремі публікації, сторінки чи типи спеціальних повідомлень із Sitemap XML. Введіть ідентифікатори публікацій у полі та збереження змін.

Додатково

На вкладці розширених налаштувань ви побачите опції для налаштування хлібних кроків для вашого сайту, ваших постійних та будь-яких налаштувань, пов'язаних з каналами RSS.

Сухарі

Хлібні кроки допомагають з внутрішніми зв'язками і полегшують перегляд відвідувача на вашому сайті, а також забезпечують чіткий шлях назад або допомагають їм переміщатися по сайту. Хлібні кроки також можуть з'являтися в результатах пошуку, надаючи сайту перевагу.

Переконайтеся, що ви натискаєте "Увімкнено", це відкриє додаткові налаштування.

Переконайтеся, що ви натискаєте Увімкнено, це відкриє додаткові налаштування

Для більшості сайтів слід знайти лише ввімкнення функції та збереження параметрів за промовчанням, але ви можете змінити будь-які налаштування, щоб вони краще відповідали вашому сайту. Просто збережіть будь-які зміни.

Постійне посилання

Ця функція є специфічною для плагіна Yoast, а не для розділу налаштувань у вашому сайті WordPress. У цьому розділі передбачається, що ви вже налаштуйте структуру "Постійне посилання" у налаштуваннях WordPress.

Коли ви виправляєте повідомлення за замовчуванням, WordPress додає назву URL-адреси до вашої URL-адреси. Це може зробити дійсно довгі, не дуже дружні URL-адреси. Коли ви вирішите видалити цю функцію, це зробить ваші URL-адреси більш дружніми та легшими. Майте на увазі, хоча ви можете зіткнутися з конфліктами, якщо ви маєте ім'я сторінки з тим же ім'ям URL, якщо це може бути так, краще залишити функцію категорії.

Далі ви можете перенаправити будь-які вкладення на батьківську публікацію. Якщо ви завантажуєте та додаєте будь-які засоби масової інформації, такі як фотографії або PDF-файли для завантаження на ваші повідомлення, якщо ця функція ввімкнена, будь-кого, хто може випадково натиснути посилання на PDF як приклад, повернути на батьківську сторінку файлу.

Ви також можете видалити стоп-слова зі своїх постійних повідомлень. Стоп-слова - це слова, подібні до, of, is, і т. Д. Yoast вважає, що видалення цих слів з ваших постійних дозволів дозволить вам створити чистіші URL-адреси. Особисто я вважаю, що залишивши їх, це добре і забезпечує більш природний потік до URL. Це, безумовно, особистий вибір. Робіть те, що вам подобається.

Наступна опція на сторінці постійних сторінок - це вилучити змінну replytocom з посилань на відповідь коментаря. Вона вимикає посилання для користувачів, у яких вимкнено JavaScript.

Більшість веб-сканерів, коли вони відвідують ваш сайт, мають JavaScript вимкнено, тому вони не бачать URL-адреси і можуть швидко переходити далі. Це підвищує ефективність сканування, особливо якщо ви запускаєте сайт з великою кількістю коментарів.

Переадресація потворних URL-адрес для очищення опції permalinks не потрібна в більшості випадків. Ми радимо вам ігнорувати його, якщо ви не знаєте, що ви робите.

RSS

RSS-канали часто використовуються скребками вмісту для копіювання вмісту з вашого веб-сайту. Yoast SEO дозволяє додавати зворотний зв'язок до вашого сайту для кожного повідомлення у вашому RSS-каналі.

Цей розділ надає вам параметри для налаштування спільної інформації, коли інший сайт додає ваш вміст або ділиться ним на своїх сайтах.

Я автоматично передаю свій вміст на сайт, який називається Business2Community, і цей сайт має коротку записку в нижній частині кожної публікації, в якій зазначається, що мій пост спочатку був опублікований тут на ReneeShupe.com. Це допомагає пошуковим роботам знати, що ваш сайт є місцем оригінального вмісту та допомагає у вирішенні будь-яких питань, пов'язаних із дублюванням вмісту.

Для досвідчених користувачів: Як додати користувацький контент і повністю маніпулювати вашими RSS-каналами .

Інструменти

У розділі інструментів ви знайдете кілька інструментів, які допоможуть вам керувати налаштуваннями та всією важкою роботою з налаштування плагіна Yoast SEO. У вас є три варіанти.

  • Масовий редактор
    Цей інструмент дозволяє швидко змінювати назви та описи ваших повідомлень і сторінок без необхідності переходити до редактора для кожної сторінки.
  • Редактор файлів
    Цей інструмент дозволяє швидко змінювати важливі файли для вашого SEO, як і ваш robots.txt і, якщо у вас є, ваш .htaccess файл.
  • Імпорт та експорт
    Імпортуйте налаштування з інших плагінів SEO та експортуйте налаштування для повторного використання на (іншому) блозі.

Особисто я рекомендував би для будь-яких початківців і навіть проміжних користувачів використовувати лише функцію імпорту та експорту. Ви можете легко знайти себе в трохи повідомлення, якщо ви використовуєте інші два варіанти і не впевнені, що ви робите.

Консоль пошуку

Розділ пошукової консолі в плагіні Yoast SEO дозволяє підключати свій сайт WordPress до інструментів Google Search Console (раніше інструментів для веб-майстрів).

Ти можеш додайте свій сайт WordPress до інструментів для веб-майстрів Google а потім перевірте його за допомогою плагіна Yoast SEO.

Ти можеш   додайте свій сайт WordPress до інструментів для веб-майстрів Google   а потім перевірте його за допомогою плагіна Yoast SEO

Натисніть код авторизації Google, і ви перейдете на веб-сайт консолі пошуку, де ви отримаєте код. Скопіюйте цей код і введіть його в налаштуваннях плагінів, щоб завершити перевірку.

Після перевірки вам буде запропоновано вибрати профіль. Вам потрібно буде вибрати веб-сайт у спадному меню.

Тут можна побачити помилки сканування, пов'язані з вашим веб-сайтом, і позначити їх як фіксовані після налаштування переадресацій.

Використання Yoast SEO для отримання максимальної вигоди

Якщо ви дійсно хочете максимізувати використання плагіна, вам також потрібно переконатися, що ви приймаєте час, щоб налаштувати кожен пост, використовуючи мета-розділ, який тепер доступний внизу кожної публікації.

Це потрібно просто зробити частиною вашого процесу, коли ви пишете та редагуєте свої публікації в блогах. Хоча це може легко зробити з його власною посадою, я прикрию деякі основи прямо зараз.

Хоча це може легко зробити з його власною посадою, я прикрию деякі основи прямо зараз

Бонусне відео: переглядайте мій процес використання плагіна Yoast SEO до максимальної користі

WordPress SEO для окремих повідомлень і сторінок

При редагуванні будь-якого повідомлення або сторінки в WordPress ви побачите метабокс під редактором повідомлень, позначеним як Yoast SEO. Ця коробка поставляється з тонни опцій SEO, що дозволяє поліпшити цю посаду і сторінку.

Натисніть кнопку Змінити фрагмент, щоб мати змогу налаштувати цей розділ. Це дозволяє редагувати фрагмент, який відображатиметься в результатах пошуку Google. Переконайтеся, що ви редагуєте це для кожного повідомлення в блозі. Якщо ви залишите його, він витягне перше речення з вашого блогу, і якщо у вас є якісь застереження, наприклад, відмова від партнерської діяльності або щось подібне, що буде відображатися в результатах пошуку.

Переконайтеся, що вибрано ключове слово фокусування, щоб отримати аналіз того, наскільки сильна ваша сторінка для цього ключового слова.

Натиснувши Зберегти публікацію, ви побачите аналіз публікації нижче перегляду фрагмента. Це дає змогу отримати додаткову інформацію про вашу окрему публікацію або сторінку.

Використовуйте цей аналіз як інструмент, не зачекайте на перетворення точки на зелену. Цей аналіз позначається як інструмент і точка відліку, щоб допомогти вам покращити свій SEO для вашого сайту.

Я сподіваюся, що цей посібник допоможе вам краще зрозуміти плагін Yoast SEO, а також надати чіткі вказівки для встановлення та налаштування плагіна.

[mailerlite_form form_id = 14]

Інші публікації, які можуть бути вам корисні

Крок за кроком керівництво по створенню повідомлення WordPress

Дізнайтеся, як почати залучати більше трафіку на свій веб-сайт

Корисне керівництво до плагінів WordPress

Я створив свою Geek у Вашій службі Pocket, тому що я знайшов так багато власників сайтів, які намагалися не відставати від підтримки та безпеки своїх веб-сайтів .

Я вважаю, що підтримка вашого веб-сайту не обов'язково має бути неприйнятною або недружньою до вашого бюджету. У вашій кишені ви можете мати комп'ютер, який буде підтримувати ваш сайт WordPress оновленим і захищеним за розумною ціною.

Моя місія - показати вам, як стати владним власником веб-сайту, оснащеним інструментами та підтримкою, щоб зберегти ваш веб-сайт у формі верхнього кінця і найкращий спосіб зробити це з моїм Geek в кишені.

Похожие

可共享的内容是新的SEO王 搜索营销和社交营销正在融合 您是否注意到Facebook正试图变得更像搜索引擎 谷歌 试图变得更加社交? 我一直在密切关注 搜索引擎大战 多年来。 曾几何时,搜索大战由Google,MSN和Yahoo!组成。 那些日子已经一去不...
可共享的内容是新的SEO王 搜索营销和社交营销正在融合 您是否注意到Facebook正试图变得更像搜索引擎 谷歌 试图变得更加社交? 我一直在密切关注 搜索引擎大战 多年来。 曾几何时,搜索大战由Google,MSN和Yahoo!组成。 那些日子已经一去不回。 今天,它归结为谷歌,Facebook和微软Bing。 当Facebook推出他们的
在拉合尔巴基斯坦的SEO服务 最佳实践为您的网站搜索引擎优化是您计划和改善您的网站,使您的网站从所有SEO角度刷新,例如物质,图片和代码是SEO精简的点。 开始您的网站搜索引擎优化的最佳时间是您的网站最近发布的新物质和图片的点,利用此培训巴基斯坦的SEO服务公司(第一个想法网站)可以获得改善定位的迹象。 我们在巴基斯坦提供最好的SEO套餐。 然而,巴基斯坦拉合尔的SEO服务公司有能力通过应用SEO专家安装方法来增强他...
在拉合尔巴基斯坦的SEO服务 最佳实践为您的网站搜索引擎优化是您计划和改善您的网站,使您的网站从所有SEO角度刷新,例如物质,图片和代码是SEO精简的点。 开始您的网站搜索引擎优化的最佳时间是您的网站最近发布的新物质和图片的点,利用此培训巴基斯坦的SEO服务公司(第一个想法网站)可以获得改善定位的迹象。 我们在巴基斯坦提供最好的SEO套餐。 然而,巴基斯坦拉合尔的SEO服务公司有能力通过应用SEO专家安装方法来增强他们的网站内容,元数据,图像,URL等,从而在搜索引擎优化中获得当前的计划网站。 然而,独特的组织试图让他们的网站在谷歌定位,但他们所有的帐户非真实的关于他们的网站实质和口碑厚度和重定向比例。 他们只需要他们的网站完成所有内容,除非他们不修改他们在网站上使用的物质。 他们通过现金进行现场规划和升级,但是,当花在内容上的时间让他们感到困惑时。 后来,当他们的网站受到Google的影响时,这种不满变成了他们的困扰。 无论如何,我只是为了正念目的而组织这个。 第一个想法网站开发,域名注册和托管公司提供最好的和
למעלה SEO ספרים שלום חברים! מציאת ספרים SEO כדאי באמת לא קל. העובדה היא כי מנועי החיפוש מתקדמי...
למעלה SEO ספרים שלום חברים! מציאת ספרים SEO כדאי באמת לא קל. העובדה היא כי מנועי החיפוש מתקדמים במהירות רבה, יותר ויותר אלגוריתמים חדשים החיפוש מופיעים. מה אתמול מותר לאתר להיכנס TOP, היום לא יכול לעבוד. בתנאים אלה, גם בעת פרסום ספר חדש, המידע המוצג בו אינו יכול להיות רלוונטי לחלוטין. באינטרנט ישנם שני ספרים גדולים על אופטימיזציה למנועי חיפוש, אשר מתעדכנים כל הזמן מעודכן. שניהם חופשיים
... SEO 왕인가? ���색 마케팅 및 소셜 마케팅이 수렴하고 있습니까? 당신은 페이스 북이 어떻게 더 많은 검색 엔진과 같이되기 위해 노력하고 있는지, 그리고 Goog...
... SEO 왕인가? ���색 마케팅 및 소셜 마케팅이 수렴하고 있습니까? ��신은 페이스 북이 어떻게 더 많은 검색 엔진과 같이되기 위해 노력하고 있는지, 그리고 Google 더 많은 사회가 되려고 노력하고 있습니까? 나는 계속해서 검색 엔진 전쟁 몇 년 동안. 옛날 옛적에 검색 전쟁은 구글, MSN, 야후! 그 시절은 오래 전에 사라졌습니다. 오늘은 Google, Facebook 및 Microsoft Bing으로 이어집니다. 페이스 북이 시작했을 때
תוכן ניתן לשתף הוא המלך החדש SEO תוכן ניתן לשתף הוא המלך החדש SEO חיפוש שיווק ושיווק חברתי הם מת...
�וכן ניתן לשתף הוא המלך החדש SEO תוכן ניתן לשתף הוא המלך החדש SEO חיפוש שיווק ושיווק חברתי הם מתכנסים האם שמת לב איך פייסבוק מנסה להפוך יותר מנוע חיפוש כמו ו Google מנסה להיות חברתי יותר?
এসইও ভিডিও কোর্স। বিনামূল্যে এসই প্রশিক্ষণ, সার্চ ইঞ্জিন SEO অপ্টিমাইজেশান, ওয়েবসাইট প্রচার এবং প্রচার। বিনামূল্যে...
এসইও ভিডিও কোর্স। বিনামূল্যে এসই প্রশিক্ষণ, সার্চ ইঞ্জিন SEO অপ্টিমাইজেশান, ওয়েবসাইট প্রচার এবং প্রচার। বিনামূল্যে
याहू सेवाओं में एसईओ सेवा आपकी साइट एसईओ के लिए सबसे अच्छा अभ्यास वह बिंदु है जिस पर आप अपनी साइट की योजना...
याहू सेवाओं में एसईओ सेवा आपकी साइट एसईओ के लिए सबसे अच्छा अभ्यास वह बिंदु है जिस पर आप अपनी साइट की योजना और सुधार करेंगे, अपनी साइट को सभी एसईओ कोणों जैसे कि पदार्थ, चित्र और कोड को एसईओ स्ट्रीमलाइन से ताज़ा करें। आपकी साइट का एसईओ शुरू करने का सबसे अच्छा समय वह बिंदु है जिस पर हाल ही में आपकी साइट को नए पदार्थों और चित्रों के साथ प्रकाशित किया गया है, पाकिस्तान में इस प्रशिक्षण एसईओ सेवा कंपनी (पहला विचार वेब) का उपयोग करके सुधार स्थिति के संकेत मिल सकते हैं। हम पाकिस्तान में सबसे
הדרכות וידאו ב SEO אופטימיזציה וידאו קורסים על SEO. אימון
הדרכות וידאו ב SEO אופטימיזציה וידאו קורסים על SEO. אימון
... seo-you-hua-xia-zai-de-shi-pin-jiao-cheng-1.jpg> 关于SEO的视频课程。 免费的seo培训,搜索引擎seo优化,网站推广和推广。 要免费获得下载链接。 Tactic Workshop...
... seo-you-hua-xia-zai-de-shi-pin-jiao-cheng-1.jpg> 关于SEO的视频课程。 免费的seo培训,搜索引擎seo优化,网站推广和推广。 要免费获得下载链接。 Tactic Workshop
ვიდეო კურსები SEO- ზე. უფასო SEO ტრენინგი, საძიებო სისტემა SEO ოპტიმიზაცია, ნახვა ხელშეწყობა და ...
ვიდეო კურსები SEO- ზე. უფასო SEO ტრენინგი, საძიებო სისტემა SEO ოპტიმიზაცია, ნახვა ხელშეწყობა და ხელშეწყობა.
Το περιεχόμενο που είναι κοινόχρηστο είναι ο νέος βασιλιάς SEO Το μάρκετινγκ αναζήτησης και το κοινωνικό μ...
Το περιεχόμενο που είναι κοινόχρηστο είναι ο νέος βασιλιάς SEO Το μάρκετινγκ αναζήτησης και το κοινωνικό μάρκετινγκ συγκλίνουν Έχετε παρατηρήσει πώς το Facebook προσπαθεί να γίνει περισσότερο μηχανή αναζήτησης και όπως Google προσπαθεί να γίνει πιο κοινωνική; Έχω παρακολουθήσει στενά το πόλεμοι μηχανών
Тільки ти ведеш свій блог?
SEO 왕인가?
?�색 마케팅 및 소셜 마케팅이 수렴하고 있습니까?
SEO 왕인가?
?�색 마케팅 및 소셜 마케팅이 수렴하고 있습니까?
?신은 페이스 북이 어떻게 더 많은 검색 엔진과 같이되기 위해 노력하고 있는지, 그리고 Google 더 많은 사회가 되려고 노력하고 있습니까?
?וכן ניתן לשתף הוא המלך החדש SEO תוכן ניתן לשתף הוא המלך החדש SEO חיפוש שיווק ושיווק חברתי הם מתכנסים האם שמת לב איך פייסבוק מנסה להפוך יותר מנוע חיפוש כמו ו Google מנסה להיות חברתי יותר?