Установка, настройка і оптимізація Windows 10 для Майнінг

  1. Підготовка до встановлення Для установки операційної системи нам необхідна вільна флешка від 8GB....
  2. Установка операційної системи
  3. Налаштування операційної системи
  4. Забороняємо оновлення, застосовуємо інші настройки
  5. Встановлюємо драйвера для материнської плати
  6. Забороняємо Windows комп'ютер увійде в режим
  7. Збільшуємо файл підкачки
  8. Відключаємо запит на відновлення системи після збоїв в Windows
  9. Кілька простих, але важливих моментів

Підготовка до встановлення

Для установки операційної системи нам необхідна вільна флешка від 8GB.

Встановлювати будемо Windows 10 в останній редакції, решта операційні системи

Windows 7/8 в тому числі більш ранні редакції Windows 10 не підходять.

Важливо! Встановлювати необхідно тільки MSDN редакцію - це оригінальний спосіб системи, ніякі інші збірки або образи який встановлюємо!

Microsoft Windows 10 Enterprise 10.0.15063.0 Version 1703 (Updated March 2017) - Оригінальні образи від Microsoft MSDN

Створення завантажувального диска

Порядок дій для створення завантажувального диска за допомогою UltraISO.

  1. Запускаємо UltraISO, в меню програми вибираємо «Файл» - «Відкрити» і вказуємо шлях до файлу образу операційної системи, після чого натискаємо «Відкрити».
  2. У головному меню програми вибираємо «Самозавантаження» - «Записати образ жорсткого диска».
  3. В поле Disk Drive (Диск) вкажіть шлях до флешці, на яку буде проводитися запис. Також в цьому вікні флешку можна попередньо відформатувати. Файл образу вже буде обраний і вказаний у вікні. Метод запису залишаємо той, що був встановлений за замовчуванням - USB-HDD +.
  4. Натискаємо «Записати».

Після цього з'явиться вікно, яке попереджає вас про те, що всі дані на флешці будуть стерті, а після цього почнеться запис завантажувального флешки з образу ISO, яка займе кілька хвилин. В результаті цих дій ви отримаєте готовий завантажувальний USB носій.

Установка операційної системи

Після створення завантажувального образу на флешці, вставляємо її в USB роз'єм на материнській платі і включаємо систему, можна замкнути, т. Е. Доторкнутися викруткою до двох контактів Power. Вони розміщуються в правому нижньому куті материнської плати.

Приступаємо до установки системи слідуючи інструкціям установника.

Налаштування операційної системи

Активація Windows

Для активації операційної системи використовуємо утиліту KMSAuto Net 2016 v1.5.0

Порядок дій:

  1. запускаємо від імені адміністратора;
  2. натискаємо кнопку "Активація";
  3. натискаємо кнопку "Активувати Windows";
  4. в кінці активації нам запропонують додати завдання в планувальник - погоджуємося;
  5. перезавантажуємо систему.

Забороняємо оновлення, застосовуємо інші настройки

Для цього нам знадобиться утиліта O & O ShutUp10, викачуємо з офіційного сайту.

Програма оновлюється автором, тому я рекомендую саме її. Порядок дій:

  1. запускаємо від імені адміністратора;
  2. меню "Опції", далі вибираємо пункт "! Застосувати всі настройки ", підтверджуємо;
  3. рекомендую ознайомиться з пунктами, на випадок якщо вам необхідно щось залишити;
  4. перезавантажуємо систему.

Встановлюємо драйвера для материнської плати

Необхідно встановити драйвера з офіційного сайту на обладнання:

  • мережеву карту (LAN);
  • чіпсет (Chipset).

Забороняємо Windows комп'ютер увійде в режим

Для цього заходимо в Панель управління, далі Електроживлення, далі вибираємо "Висока продуктивність" і висбіраем режим "Ніколи" для Відключати дисплей і Перекладати комп'ютер в сплячий режим.

Також виключаємо заставку, для цього заходимо в "Параметри панелі завдань", далі "Екран блокування", далі "Параметри заставки" і прибираємо галку з "Починати з екрану входу в систему" і для Заставки виставляємо "Ні"

Збільшуємо файл підкачки

Натискаємо кнопки Windows + PauseBreak, далі відкриваємо "Додаткові параметри системи", у вікні, у вкладці "Додатково", пункт швидкодію, тиснемо кнопку

"Параметри ...", в новому вікні у внеску "Візуальні ефекти", вибираємо пункт "Забезпечити найкращу швидкодію", далі переходимо у вкладку "Додатково", пункт Віртуальна пам'ять, тиснемо кнопку "Змінити", в новому вікні, знімаємо галку з "Автоматично вибирати обсяг файлу підкачки", в розблокованих пунктах вибираємо "Вказати розмір" і вписуємо значення 16384, що дорівнює 16 гігабайтам, підтверджуємо дію натискаючи кнопку "Задати". Зміни вступлять в силу після перезавантаження системи.

Відключаємо запит на відновлення системи після збоїв в Windows

У разі якщо ферма перезавантажиться через будь-якої нештатної ситуації, наприклад, BDOS, то при наступному завантаженні системи з'являється вікно вибору способу відновлення завантаження системи, де за замовчуванням обрана опція «Автоматичне відновлення системи» із зворотним відліком в 30 сек.

Вимкнення автоматичного відновлення використовуємо наступний порядок дій:

  1. Відкриваємо меню пуск, далі "Всі програми", далі "Службові - Windows", далі "Командний рядок", натискаємо правою кнопкою миші, "Додатково", і "Запуск від імені адміністратора"
  2. Виконуємо цей код:

    bcdedit / set {current} bootstatuspolicy ignoreallfailures
    bcdedit / set {current} recoveryenabled no
    pause

  3. Правильна відповідь: "Операція успішно завершена."

Інформацію за цим методом можна прочитати на сайті Microsoft MSDN.

Кілька простих, але важливих моментів

У міру установки і настройки системи я виявив для себе кілька моментів:

  • Якщо ви впевнені в обладнанні, відкритих, Райзер, материнської плати і її настройках, то можете бути підключені всі відеокарти відразу, операційна система відмінно встановлюється і працює.
  • При установці операційної системи я підключаю мережевий кабель, щоб під час установки система оновилася, це відбувається автоматично. Після цього кабель можна відключити і продовжити установку вказавши ім'я користувача і інші параметри.
  • Якщо у материнської плати платформа AMD, то не встановлюйте пакет драйверів «AMD all in 1 driver» з сайту виробника. В цьому випадку почнуться проблеми з сумісністю і вильоти системи. Встановіть тільки драйвер відеокарти, цього буде достатньо.
  • Можливість зміни «сплячого режиму» стане доступна тільки після установки драйвера відеокарти.

Можливість зміни «сплячого режиму» стане доступна тільки після установки драйвера відеокарти

Не забувайте змінити цей параметр після установки драйвера, інакше після 30 хвилин простою комп'ютер буде вимикатися, Майнінг вважається простоєм.

Похожие

... вач персональним комп'ютером або ноутбуком зацікавлений в тому, щоб продуктивність їх «електронних поміч...
... вач персональним комп'ютером або ноутбуком зацікавлений в тому, щоб продуктивність їх «електронних помічників» була максимально можливою. Але як прискорити завантаження Windows 7? Хтось досягає цього покупкою сучасних комплектуючих провідних компаній з чудовими технічними параметрами, які коштують шалені гроші. Комусь подобається займатися оверлокінгом, тобто розгоном параметрів компонентів комп'ютера до максимально можливих значень. Це, до речі кажучи, теж може коштувати
... для роботи вистачає процесора з тактовою частотою 300МГц, 1.5 Гб на жорсткому диску і 128Мб ОЗУ. Для п...
... для роботи вистачає процесора з тактовою частотою 300МГц, 1.5 Гб на жорсткому диску і 128Мб ОЗУ. Для порівняння - Windows 7 потрібно мінімум процесор 1 ГГц і вище, 16Гб дискового простору і 1Гб ОЗУ. Таким чином, Windows XP може цілком комфортно працювати навіть на дуже старому і слабкому залозі, особливо якщо її трохи оптимізувати. Зараз ми розглянемо, як саме це можна зробити. Насамперед відключимо візуальні ефекти. Вони хоч і покращують зовнішній вигляд
У вас є привабливий веб-сайт, і ви відчуваєте, що він підкреслює вашу організацію найкращим чином. Тож уявіть, що ...
У вас є привабливий веб-сайт, і ви відчуваєте, що він підкреслює вашу організацію найкращим чином. Тож уявіть, що потенційний клієнт, який шукає в Інтернеті саме те, що ви маєте запропонувати, тільки для того, щоб знайти свій конкурс, оскільки вони з'явилися на першій сторінці результатів пошуку, а ви з'явилися на третьому.
На сьогоднішній день, майже всі ми маємо на увазі перше місце, де можна проконсультуватися або шукат...
На сьогоднішній день, майже всі ми маємо на увазі перше місце, де можна проконсультуватися або шукати, наприклад, google або yandex. Якщо у вас є веб-сайт, і ви
... можна змусити гру працювати швидше або підвищити якість картинки. Ці файли знаходяться за адресою: ge3...
... можна змусити гру працювати швидше або підвищити якість картинки. Ці файли знаходяться за адресою: ge3.ini в Gothic3 \ Ini \; useroptions.ini в Мої Документи \ gothic3 Параметри в цьому керівництві дані в порядку їх слідування в конфіг-файл. Шукайте дані параметри, використовуючи Пошук або Ctrl + F. Під зміною параметра розуміється зміна числа (або слова) після знака =. Right = 1024 Bottom = 768 RefreshRate
... від Microsoft Windows 10 операційна система поставляється з функцією, яку Microsoft викликає (оновлення) достав...
... від Microsoft Windows 10 операційна система поставляється з функцією, яку Microsoft викликає (оновлення) доставки Оптимізація. Функція використовує локальну мережу або інтернет-джерела для доставки оновлень на працюючі машини Windows 10, В основному, однорангова доставка оновлень. Оптимізація доставки включена за замовчуванням у всіх випусках Windows 10, Однак існує різниця між версіями Enterprise і Education windows 10 і звичайні версії, такі як Pro або Home. Всі
... для провідних пошукових систем. Також поділяють оптимізацію під конкретний пошуковик, наприклад: Оптимізація ...
... для провідних пошукових систем. Також поділяють оптимізацію під конкретний пошуковик, наприклад: Оптимізація сайту під Google Оптимізація сайту під Яндекс Ідеальна оптимізація сторінки сайту суть роботи суть роботи Спеціаліст враховує всі фактори ранжирування. Починається все з повного
"Реклама буде окупною або неокупні в залежності від реальних цифр продажів. Реклама - це не річ в собі. Вона не...
"Реклама буде окупною або неокупні в залежності від реальних цифр продажів. Реклама - це не річ в собі. Вона не призначена для того, щоб хизуватися перед публікою. Дивіться на рекламу як на нового продавця". Клод Хопкінс Вимірювання ефективності контекстних рекламних кампаній і оптимізація рекламного бюджету. Контекстна реклама сьогодні є одним з найбільш затребуваним і необхідним інструментом для ефективного залучення нових
Під оптимізацією Яндекс директив я розумію зниження вартості ліда (замовлення) за рахунок коригування реклами. Т...
Під оптимізацією Яндекс директив я розумію зниження вартості ліда (замовлення) за рахунок коригування реклами. Треба або знизити витрати на рекламу так, щоб не зменшилася кількість замовлень, або зробити так, щоб число замовлень збільшилася, але витрати на рекламу не змінювалися. У даній статті я опишу деякі дії по оптимізації, які дозволять правильно знизити витрати на рекламу, не втративши в замовленнях. Не всі знають, що можна досить точно відстежити що люди роблю на сайті приходять
... мо, що таке SEO. SEO - це абревіатура, яка вимовляється і пишеться в англійській мові як Searc...
... мо, що таке SEO. SEO - це абревіатура, яка вимовляється і пишеться в англійській мові як Search Engines Optimization. Перекладається це словосполучення як пошуково-машинна оптимізація. Багато людей цікавляться, навіщо взагалі потрібна ця оптимізація і як з нею працювати? Щоб не ускладнювати розуміння читача, ми по-простому опишемо все це нижче. Основа роботи пошукової системи
... вано: 29.01.2018 01 відео-урок.Початок просування свого сайт |Курс SEO Розкрутка сайту самостійно ...
... вано: 29.01.2018 01 відео-урок.Початок просування свого сайт |Курс SEO Розкрутка сайту самостійно Навчальний матеріал являє собою відеоматеріал від Руслана Савченко, записувати протягом більше року на прикладі роботи по оптимізації сайту Євгена Попова. Євген відомий своїми навчальними Інтернет-проектами «Фотошоп майстер», «Foto-Monster.ru» і багатьма іншими,
Але як прискорити завантаження Windows 7?
Багато людей цікавляться, навіщо взагалі потрібна ця оптимізація і як з нею працювати?