Ranker X Vs Gsa Ranker пошукової системи

  1. Основний огляд
  2. Вартість Vs. Значення інструментів
  3. Ефективність цих інструментів - особисте тестування
  4. Порівняння підтримки розробників і життєвої цінності
  5. Отже, який інструмент слід використовувати?

Є так багато інструментів побудови посилання, але дуже мало, які можуть показувати результати. Тут я буду пояснювати різницю між двома такими інструментами побудови посилань: Ranker X і GSA search engine ranker.

Основний огляд

Ranker X : Цей інструмент більше схожий на Senuke (якщо ви кожен почув про це). Вона має деякі сайти жорстко закодовані в інструменті (преміум сайти, веб 20, соціальні закладки і т.д.), а також підтримує деякі сайти платформ, як elgg, pligg, K2, wikimedia і т.д. причин, згаданих пізніше.

GSA SER : Цей інструмент покладається тільки на сайти платформ (хоча підтримує 120 + платформ) і не має такого списку жорстко закодованих сайтів (наприклад, список премій ранжиру х). У нього є аддон, званий serengines (підтримується іншою командою), але він не працює так добре. Я володію ліцензією GSA SER і багато використовував її за останні 2 роки і зробив багато грошей, використовуючи комбінацію гостьових повідомлень (або повідомлень у блогах або PBN), веб-сайтів 20 і GSA SER. Але тут ми просто зробимо порівняння між двома інструментами.

Вартість Vs. Значення інструментів

Ranker X коштує $ 49,99 на місяць, тоді як GSA SER коштує всього $ 99. Але значення, яке ви отримуєте з GSA, принаймні в 20-30 разів більше, ніж значення Ranker X.

Ви бачите, у Ranker X є якісь преміальні сайти, які ми використовуємо лише для створення веб-сайтів 20. Але ви навряд чи отримаєте 20-25 якісних зворотних посилань зі всього списку сайтів (за якістю я маю на увазі сайти, такі як wordpress, tumblr і деякі сайти соціальних закладок).

Це викликає плутанину в нашому розумі. Ми вважаємо, що тому, що GSA не може зробити такі зворотні посилання, нам потрібно використовувати інший інструмент. Так, нам потрібні ті зворотні посилання, але тільки для деяких веб 20-х років краще купувати їх з fiverr, де люди зроблять шлях більш якісним веб 20-х років (із закрученим контентом), і це буде дешевше, ніж Ranker X.

Можна стверджувати, що Ranker X може також створювати багаторівневі зворотні посилання, але потім порівнювати витрати цих двох планів:

a) Fiverr SEO: Ви купуєте веб-20 концерт. Це буде коштувати вам $ 5, щоб отримати 10-15 веб-20 контекстних зворотних посилань (не тільки рахунки, але веб 20 повідомлень). Ви можете заплатити $ 10, щоб отримати 10-15 багатосторінкових веб-сайтів. Тепер ви можете купити вибух GSA за $ 5 і побудувати 20K-30K зворотні посилання на ці сайти. Але я роблю це в моєму VPS, тому що вам потрібно побудувати принаймні 300 000-500 000 зворотних посилань на ці веб 20-ті, і нехай вони віку (рейтинг за допомогою таких методів став набагато повільніше, ніж останні оновлення Google).

b) Інструмент SEO: Ви купуєте Ranker X протягом місяця ($ 50 + VPS + проксі + captcha витрати + індексатор витрати), щоб побудувати деякі преміум-посилання на ваш сайт. Це буде коштувати вам принаймні $ 100 + на місяць, щоб просто побудувати кілька зворотних посилань на ваш сайт. І тоді вам знадобиться інший інструмент для побудови зв'язків другого рівня з цими зворотними посиланнями.

Тепер ви можете використовувати сам Ranker x для побудови зворотних посилань другого рівня, але я спробував і нічого не рухається. Це займає пекло багато часу (наприклад, 2 місяці або щось) для 20% цих зворотних посилань, щоб отримати індексовані (я говорю про преміум зворотних посилань, а не на платформі), і навіть більше, щоб побачити будь-який ефект рейтингу.

Ви бачите проблему індексації також відбувається з GSA SER, але ось що відбувається, коли ви будуєте багаторівневі зворотні посилання за допомогою GSA. Тому що він зіскоблює пошукові системи і створює посилання, ви будуєте різні посилання домену на різні зворотні посилання, коли ви будуєте яруси. У Ranker X, однак, ви будуєте однакові посилання домену в кожному ярусі.

Справа в тому, що тому, що список обмежений, він отримує спам так сильно, що він втрачає свою ефективність.

Навіть GSA SER цільові отримати спам в значній мірі так багато користувачів, але все ще є багато сайтів, які завжди свіжі.

Таким чином, цінність мудрого GSA дає набагато більше для того менше, оскільки Ranker X не в змозі виконати.

Ефективність цих інструментів - особисте тестування

Цей сайт використовувався лише для цілей тестування. Він має 5 статей і нічого іншого. Я зробив по крайней мере 15-200 зворотних посилань, використовуючи Ranker X (тільки преміум-посилання протягом місяця), а потім використовуючи Ranker X тільки побудував деякі зв'язки другого рівня. Сайт відмовляється рухатися, як і раніше не в топ-100 (це було вже через 2-3 місяці). Я також використовував платну послугу для індексування цих зворотних посилань.

А ось сайт, що використовує ручні веб 20s + GSA SER контекстні платформи (як tier 2) і решту GSA (як tier 3). Це було лише місяць, і ви можете побачити зміни рейтингу.

Це було лише місяць, і ви можете побачити зміни рейтингу

Таким чином, я витратив майже таку ж суму грошей, що використовував обидва інструменти:

1) Веб-сайт 1 : VPS, proxies, captcha витрати (хоча у мене є GSA captcha breaker), преміум-індексатор коштував мені більше $ 60 на місяць. Вартість додавання Ranker X становила 110 доларів.

2) Веб-сайт 2 : VPS, проксі та GSA SER, який коштує $ 99. Загальна вартість - $ 100 - $ 110.

Зверніть увагу, що у мене є GSA captcha вимикач, як вам потрібен якийсь капча руйнування інструмент для використання з GSA SER (не використовуйте будь-які інші послуги, як ваші витрати будуть стрімко зростати).

Але зверніть увагу на другий місяць, що моя вартість веб-сайту 2 зменшується до 50 доларів, тоді як для першого сайту вона залишається такою ж. І мій сайт 2 вже почав рейтинг. Що ще потрібно від цих інструментів?

Порівняння підтримки розробників і життєвої цінності

Розробник Ranker X - дуже тіньова людина. Його нитка була закрита в blackhatworld для самопросування свого програмного забезпечення з використанням декількох підроблених облікових записів. Я б особисто не піклувався про це, але це відображається в його ставленні до філій і клієнтів. Немає відповідей на електронні листи або підтримку квитка, половина платформ преміум просто не спрацьовує (ви отримуєте тільки 20-25 веб-сайтів 20 з яких тільки 7-8 можна використовувати для створення прямих зворотних посилань). Інструмент не падає, але оновлення списку преміум-класу відбувається повільно (коли я використовував його, я отримав лише одне повідомлення про оновлення і те, що теж для деяких параметрів вмісту API). Нічого про преміальні сайти, які насправді мають значення.

Ось чому я вважаю за краще будувати мої веб 20 зворотних посилань вручну або замовлення з fiverr.

З GSA речі різні - я пам'ятаю 2-3 оновлення тільки за останні 1 місяць. Sven (ім'я головного розробника) - це чудова людина і відповідає на кожне повідомлення електронної пошти. Зазвичай я тримаюсь подалі від розробників, які не можуть відповісти на запити клієнтів, тому що я знаю, що мислення думає лише про гроші (сам будучи розробником).

Крім того, один раз вартість GSA пошукової системи рейтингу приємно теж. Купив його ще в 2013 році. Цікаво, скільки зворотних посилань я зробив за допомогою цього інструменту.

Отже, який інструмент слід використовувати?

Зверніть увагу, що обидва інструменти обіцяють зворотні посилання, але Ranker X не доставляє. Крім того, я використовував GSA на майже 8-10 веб-сайтів до теперішнього часу, і всі вони зробили мені гроші (це був лише один фактор, але все ж). Я тільки заплатив $ 200 для обох GSA SER та captcha breaker та люблю їх обидва.

Якщо ви особисто хочете слідувати цьому маршруту побудови посилання та SEO:

Здійснюйте дослідження ключових слів, створюйте веб-сайт навколо нього, створюйте деякі зворотні посилання на цей сайт, щоб класифікувати його, а потім заробляти гроші.

1) Fiverr - купівля вмісту для веб-сайту або якісні веб-сторінки 20 (принаймні краще, ніж інші інструменти)

2) GSA search engine ranker + captcha breaker

3) Ranker X або SERengines

З них єдине, що вам потрібно, це другий варіант - GSA SER + captcha breaker. Ви можете створювати веб 20s вручну і, отже, не буде потрібно Fiverr (це дуже дешево, хоча) або Ranker X.

Якщо ви відчуваєте себе по-іншому, ви завжди можете спробувати обидва інструменти - як GSA search engine ranker, так і Ranker X мають безкоштовну пробну опцію для перевірки їх. Створіть свої посилання і переконайтеся самі, якщо вони працюють відповідно до ваших потреб або ні.

Якщо ви хотіли б запитати щось інше, будь ласка, зробіть це в розділі коментарів нижче.

Похожие

... вання сайтів та інтернет ресурсів. Саме для цього існує сео-оптимізація, яка дозволяє вивести ресурс ...
... вання сайтів та інтернет ресурсів. Саме для цього існує сео-оптимізація, яка дозволяє вивести ресурс на лідируючі позиції. На ринку представлена величезна кількість компаній, які надають свої послуги в даному напрямку. Кращий варіант для вибору - якісне співвідношення ціни і якості.
... vs-drupal-1.jpg" alt="WordPress"> WordPress, założony w 2003 roku przez Matta Mullenwega i Mike'a L...
... vs-drupal-1.jpg" alt="WordPress"> WordPress, założony w 2003 roku przez Matta Mullenwega i Mike'a Little'a, jest najczęściej używanym systemem CMS używanym obecnie. Ma 58% udziału w rynku i korzysta z niego ponad 20 000 000 stron internetowych. Pierwotnie został stworzony do tworzenia prostych witryn i blogów. Obecnie WordPress ma 91% udziału w blogach. Godne uwagi strony wykorzystujące WordPress to TechCrunch, The New Yorker, The Boston Public Library i Variety. Wiele znanych
W tym poście omówmy bardzo często omawiane znaczniki 301 vs 302 vs meta-refresh, aby zrozumieć, któ...
W tym poście omówmy bardzo często omawiane znaczniki 301 vs 302 vs meta-refresh, aby zrozumieć, który z nich jest najbardziej idealny do użycia z optymalizacja wyszukiwarki punkt widzenia iw jakiej sytuacji? Po pierwsze, spójrzmy oni oni na tę małą kreskówkę, którą stworzyłem, aby uzyskać ogólne pojęcie o przekierowaniach, a następnie przejdziemy do szczegółów, aby cała informacja
... сть послуг з просування сайтів завжди розраховуємо під кожну задачу! Ми пропонуємо тільки ручний (!)...
... сть послуг з просування сайтів завжди розраховуємо під кожну задачу! Ми пропонуємо тільки ручний (!) Надзвичайно унікальний працю і цікаві індивідуальні рішення клієнтських задач, тому кожен проект має стабільний постійне зростання! Вартість просування сайту в інтернеті дізнавайтеся по телефону +7 (499) 403-10-76 - Ми завжди пропонуємо оптимальні умови взаємодії, викликають схвалення і захоплення! Застосовуємо ручна праця і розум! Наші фахівці мають високу інтелектуальне і творчий
... нструмент вельмі просты ў выкарыстанні і вырабляе набор стыльных справаздач, будзе дастаткова, калі ў в...
... нструмент вельмі просты ў выкарыстанні і вырабляе набор стыльных справаздач, будзе дастаткова, калі ў вас ёсць невялікі сайт і з'яўляюцца новымі для пошукавай аптымізацыі. Аднак, калі вы больш дасведчаны вэб-майстар з некаторымі SEO ведаў, хуткі SEO інструмент, верагодна, не пакіне вас абыякавымі. Спампаваць і ўсталяваць Rapid SEO Tool бяспечна і без праблем. Rapid SEO Tool ўяўляе сабой праграмны прадукт, распрацаваны кампаніяй Блументалса Software і пералічаны ў катэгорыі
... в режиме видео с рекомендациями, я хочу рассказать о моих хороших друзьях из Середа и их новом сервисе ч...
... в режиме видео с рекомендациями, я хочу рассказать о моих хороших друзьях из Середа и их новом сервисе частных прокси для GSA. В настоящее время я плачу 32 доллара за 10 частных прокси на сайте solidproxies.com, и эти прокси на мой вкус слишком дороги , без сомнения, в течение следующего месяца я решил прекратить платить прокси Solidproxies и нанять 30 прокси в Sered . Это пакет, который я заключил с Solid, и в видео они
Rapid SEO Tool занесений у категорію SEO і доступна за допомогою програмного забезпечення Blumentals So...
Rapid SEO Tool занесений у категорію SEO і доступна за допомогою програмного забезпечення Blumentals Software для Windows XP / Vista / 7/8. Нажаль, ми не використовували відгук Rapid SEO Tool. Якщо ви хочете подати огляд цього програмного забезпечення, ми рекомендуємо вам щось надіслати нам! Огляд Rapid SEO Tool від видавця Blumentals Software: Швидкий і простий аналіз SEO Швидкий інструмент SEO є простим у використанні програмним забезпеченням, яке
Коли ви добираєтеся, щоб говорити про тактику SEO і на вашому веб-сайті малого бізнесу, неминуче ви потрапит...
Коли ви добираєтеся, щоб говорити про тактику SEO і на вашому веб-сайті малого бізнесу, неминуче ви потрапите в частину процесу, де ви досліджуєте кращі ключові фрази для використання на сторінках вашого сайту і в блогах. The SEO дослідження ключових слів в цьому процесі, де багато людей беруть неправильний поворот , на жаль. Є добрий намір, але помилкове переконання, що вам потрібно зробити тонну
... сть їх до Google. Він просто використовував існуючі стилі нашого сайту, тому він виглядав красиво і...
... сть їх до Google. Він просто використовував існуючі стилі нашого сайту, тому він виглядав красиво і блискуче в дії. Ви можете побачити його тут . Планувальник маршруту також є досить гладким. Пару крихітні niggles У мене була одна маленька проблема під час установки, яка полягала в тому, що ліцензійний ключ не працював. Швидкий погляд на їх
Кожен користувач персональним комп'ютером або ноутбуком зацікавлений в тому, щоб продуктивність їх «елек...
Кожен користувач персональним комп'ютером або ноутбуком зацікавлений в тому, щоб продуктивність їх «електронних помічників» була максимально можливою. Але як прискорити завантаження Windows 7? Хтось досягає цього покупкою сучасних комплектуючих провідних компаній з чудовими технічними параметрами, які коштують шалені гроші. Комусь подобається займатися оверлокінгом, тобто розгоном параметрів компонентів комп'ютера до максимально можливих значень. Це, до речі кажучи, теж
... вартості для консультанта SEO становить $ 60 - $ 250 за годину, хоча більшість з них стягує плату за пр...
... вартості для консультанта SEO становить $ 60 - $ 250 за годину, хоча більшість з них стягує плату за проект"> Діапазон ціни / вартості для консультанта SEO становить $ 60 - $ 250 за годину, хоча більшість з них стягує плату за проект. Якщо ви читаєте це, ви, очевидно, зацікавлені в тому, щоб точно знати , скільки ставок, ціни і вартості консультанта SEO, але тут приходить до страшного "це залежить від обсягу і клієнта" відповідь. Консультанти та підрядники
Що ще потрібно від цих інструментів?
Отже, який інструмент слід використовувати?
Але як прискорити завантаження Windows 7?