Оптимізація системи DIRECTUM в компанії «Е.ОН Росія»

Компанія ТАНАІС, сертифікований партнер DIRECTUM, завершила роботи по оновленню ECM-системи в компанії «Е.ОН Росія». Крім переходу c версії 4.7 на 5.0.3 вдалося оптимізувати логіку маршрутів і знизити навантаження на апаратне забезпечення.

ВАТ «Е.ОН Росія» ВАТ «Е - одна з найбільших компаній в секторі теплової генерації електроенергії в РФ, утворена на базі ВАТ «ОГК-4». До складу компанії увійшли електростанції потужністю 8630 МВт: Сургутская ГРЕС-2, Березовська ГРЕС, Шатурская ГРЕС, Смоленська ГРЕС і Яйвинская ГРЕС. У 2007 році контрольний пакет ВАТ «ОГК-4» був придбаний міжнародним енергетичним концерном E.ON, який здійснює свою діяльність більш ніж в 30 країнах світу.

У 2010 році в ВАТ «Е.ОН Росія» була впроваджена система електронного документообігу DIRECTUM 4.7. Після чотирьох років роботи директором по бізнес-процесам та інформаційних технологій було прийнято рішення перейти на нову версію системи DIRECTUM і провести аналіз системи на предмет можливої ​​оптимізації бізнес-процесів.

В кінці 2014 роки команда консультантів і розробників ТОВ «ТАНАІС Рітейл» взяла участь в проекті оновлення версії DIRECTUM до 5.0.3.

Перед запуском проекту фахівці ВАТ «Е.ОН Росія» провели централізований опитування задоволеності основних користувачів при роботі в системі DIRECTUM. За результатами інтерв'ювання було встановлено, що основна проблема, з якою стикаються користувачі, - це швидкодія системи, друга - відсутність навичок в застосуванні стандартної функціональності. У підсумку перед проектною командою ТАНАІС були поставлені цілі:

  • зміна призначеного для користувача інтерфейсу веб-версії системи DIRECTUM;
  • оптимізація роботи маршрутів документообігу.

Для досягнення поставлених цілей потрібно оптимізувати процеси підготовки, узгодження і реєстрації вихідних документів, а також реєстрацію вхідних документів і винесення резолюцій.

На нову версію системи DIRECTUM були переведені великі структурні одиниці компанії:

  • ; виконавчий апарат ВАТ «Е.ОН Росія»;
  • Сургутская ГРЕС-2;
  • Шатурская ГРЕС;
  • Березовська ГРЕС;
  • Яйвинская ГРЕС;
  • Смоленська ГРЕС;
  • філія «Е.ОН Інжиніринг».

Проект дозволив істотно знизити навантаження на апаратне забезпечення та оптимізувати логіку маршрутів. Також були змінені загальні налаштування, що впливають на продуктивність системи, проведена оптимізація прикладної розробки, оновлений інтерфейс і підготовлені нові призначені для користувача інструкції.

Завдяки можливостям оновленої платформи, активні користувачі попередньої версії почали роботу в DIRECTUM без попереднього навчання. Система в залежності від дій користувача запускає навчальні відеоролики з підказками, що значно спрощує освоєння нових функцій і скорочує витрати на навчання. Також консультантами ТАНАІС були підготовлені відео-інструкції, які спростили навчання користувачів.

У січні 2015 року компанія ТАНАІС уклала з ВАТ «Е.ОН Росія» угоду про технічну підтримку системи електронного документообігу DIRECTUM 5.0.3. Під проект було виділено команда фахівців, закріплена персонально за замовником. Фахівці виконують роботи з технічної підтримки та сервісного обслуговування на всіх лініях підтримки незалежно від кількості знаходяться в роботі заявок.

У компанії «Е.ОН Росія» автоматизований великий обсяг документообігу на базі DIRECTUM:

  • Узгодження службових записок, наказів і розпоряджень.
  • Реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції.
  • Облік кореспонденції по інвестиційним проектам і контроль виконання резолюцій.
  • Контроль виконання рішень протоколів нарад по інвестиційним проектам.
  • Облік документації по інвестиційним проектам.

Як розповідає керівник відділу розробки ПЗ компанії ТАНАІС Павло Кисельов, проект технічної підтримки компанії «Е.ОН Росія» має свою специфіку:

«Територіально-розподілена структура компанії (центральний офіс в Москві, 5 філій на території Росії, а також філія« Е.ОН Інжиніринг »ВАТ« Е.ОН Росія »і ТОВ« Е.ОН Коннектінг Енерджіс ») відбивається на часі роботи фахівців підтримки - з 5:00 ранку за московським часом. Взаємодія з користувачами відбувається на базі власної служби технічної підтримки компанії «Е.ОН Росія». Обсяг звернень досить високий: щодня надходить близько 5 звернень різного характеру. Сподіваємося, що співробітники компанії «Е.ОН Росія» залишаться і надалі задоволені нашою роботою, а успішне використання системи DIRECTUM дасть можливість для подальшого її розвитку та вдосконалення бізнес-процесів ».

Похожие

... я або шукати, наприклад, google або yandex"> На сьогоднішній день, майже всі ми маємо на увазі п...
... я або шукати, наприклад, google або yandex"> На сьогоднішній день, майже всі ми маємо на увазі перше місце, де можна проконсультуватися або шукати, наприклад, google або yandex. Якщо у вас є веб-сайт, і ви не з'являєтеся у верхній частині слів, ви збираєтеся сказати щось неправильно, щось відбувається неправильно, програмне забезпечення nicomedia, особливо клієнти електронної комерції для обслуговування першого слова в цільовому слові дає гарантію.
... рослинності (трава, дерева, квіточки). Можливі значення: high - високий, med - середнє, low - низький...
... рослинності (трава, дерева, квіточки). Можливі значення: high - високий, med - середнє, low - низький. Camera.FOV = Кут огляду камери в градусах Cache.SizeImage = Cache.SizeMaterial = Cache.SizeMesh = Cache.SizeSound = Cache.SizeCollisionMesh = Cache.SizeAnimation = Cache.SizeSpeedTree = Тут задається обсяг пам'яті в байтах, який відводиться
У вас є привабливий веб-сайт, і ви відчуваєте, що він підкреслює вашу організацію найкращим чином. Тож уявіть, що ...
У вас є привабливий веб-сайт, і ви відчуваєте, що він підкреслює вашу організацію найкращим чином. Тож уявіть, що потенційний клієнт, який шукає в Інтернеті саме те, що ви маєте запропонувати, тільки для того, щоб знайти свій конкурс, оскільки вони з'явилися на першій сторінці результатів пошуку, а ви з'явилися на третьому.
... ональним комп'ютером або ноутбуком зацікавлений в тому, щоб продуктивність їх «електронних помічників»...
... ональним комп'ютером або ноутбуком зацікавлений в тому, щоб продуктивність їх «електронних помічників» була максимально можливою. Але як прискорити завантаження Windows 7? Хтось досягає цього покупкою сучасних комплектуючих провідних компаній з чудовими технічними параметрами, які коштують шалені гроші. Комусь подобається займатися оверлокінгом, тобто розгоном параметрів компонентів комп'ютера до максимально можливих значень. Це, до речі кажучи, теж може коштувати чималих
... ережі ходить приказка: «Сайт без відвідувачів - що наречена без нареченого». Так буває. З першого погляду ...
... ережі ходить приказка: «Сайт без відвідувачів - що наречена без нареченого». Так буває. З першого погляду здається, що сайт ідеально облаштований. Красива графіка, вишуканий дизайн, грамотний контент - все на своєму місці. Так чому ж відвідувачі не заходять на такий чудовий ресурс? Чого йому не вистачає? А не вистачає сайту пошукової
... я розумію зниження вартості ліда (замовлення) за рахунок коригування реклами. Треба або знизити витрат...
... я розумію зниження вартості ліда (замовлення) за рахунок коригування реклами. Треба або знизити витрати на рекламу так, щоб не зменшилася кількість замовлень, або зробити так, щоб число замовлень збільшилася, але витрати на рекламу не змінювалися. У даній статті я опишу деякі дії по оптимізації, які дозволять правильно знизити витрати на рекламу, не втративши в замовленнях. Не всі знають, що можна досить точно відстежити що люди роблю на сайті приходять з тих чи інших оголошень. Наприклад,
... ростому опишемо все це нижче. Основа роботи пошукової системи Припустимо, Ви власник сайту, поср...
... ростому опишемо все це нижче. Основа роботи пошукової системи Припустимо, Ви власник сайту, посредствам якого ви продаєте певні товари або послуги. Щоб бізнес протікав успішно, Вам потрібно, щоб на сайт заходили люди, причому, чим більше, тим краще для вас, так як кожен з них - це потенційний покупець товару або споживач послуг. Але як же залучити цих людей до себе на сайт?
... компаній найбільш поширеним способом вимірювання ефективності вкладень в контекстну рекламу є опитування клієнта під ...
... компаній найбільш поширеним способом вимірювання ефективності вкладень в контекстну рекламу є опитування клієнта під час вхідного дзвінка або оформлення угоди. Однак, цей спосіб не є значно достовірним, оскільки тільки невелика частина клієнтів охоче ділиться правдоподібною інформацією. У цьому світлі слід згадати, що контекстна реклама - продукт Інтернету, і саме технологічність інтернет-середовища дозволила розробити приватну методику вирішення проблеми
... она Razer Game Booster. Ще, в разі потреби за допомогою софта можна створювати відеоролики, а також робит...
... она Razer Game Booster. Ще, в разі потреби за допомогою софта можна створювати відеоролики, а також робити скріншоти на протязі всього захоплюючого розваги геймера. Важливим фактором, що сприяє успішному проведенню часу в такій ситуації, може бути оптимізація ядер процесора про що оповідає одна з статей знаходиться на сторінках сайту. Однією з причин забезпечення гарної продуктивності є вміння програми відключати
... ео-урок.Початок просування свого сайт |Курс SEO Розкрутка сайту самостійно Навчальний матеріал являє ...
... ео-урок.Початок просування свого сайт |Курс SEO Розкрутка сайту самостійно Навчальний матеріал являє собою відеоматеріал від Руслана Савченко, записувати протягом більше року на прикладі роботи по оптимізації сайту Євгена Попова. Євген відомий своїми навчальними Інтернет-проектами «Фотошоп майстер», «Foto-Monster.ru» і багатьма іншими, докладніше тут seo оптимізація курси .
... який генерується з нашого програмного забезпечення для звітів, який повідомляє вам, де ваш сайт посіда...
... який генерується з нашого програмного забезпечення для звітів, який повідомляє вам, де ваш сайт посідає ключові терміни, які ми зосереджуємо. У верхній частині таблиці вказано, для якої пошукової системи ми виконуємо звіт, а в нижній частині пошукової системи - кожне ключове слово, яке ми оптимізуємо. Переміщаючись зліва направо, ви побачите, де ваш сайт в даний час займає місце в Google. Так, наприклад, на 30 грудня, ключовий термін «будинки для продажу Kelowna BC» знаходиться на 174
Але як прискорити завантаження Windows 7?
Так чому ж відвідувачі не заходять на такий чудовий ресурс?
Чого йому не вистачає?
Але як же залучити цих людей до себе на сайт?