Метод розкрутки YouTube

  1. Реєстрація в сервісі Seosprint
  2. Створення завдань на просування YouTube-каналу.

YouTube - інтернет-сервіс, є одним із способів просування основного ресурсу (сайту) і заробітку на рекламі.

YouTube щодня відвідує величезна кількість людей, здійснюється пошук відео з різних тематик і категоріям. Виходячи з цього, YouTube став одним із способів залучення трафіку на основний Інтернет-ресурс.

Для того щоб здійснювати просування сайту за допомогою YouTube, необхідно зареєструвати YouTube-канал, в якому будуть викладені відеоролик з посиланням на особистий Інтернет-ресурс.

Розробники YouTube впровадили в сервіс відео-редактор, який має функції розміщення міток, анотації відео та ін. Дані об'єкти так само впливають на залучення нового трафіку.

Реєстрація YouTube-каналу, це тільки перший крок. Другий крок - орієнтований на просування YouTube-каналу, безпосередньо на якому розміщений відео-контент. На ранжування YouTube-каналу, впливає його рейтинг, коментарі, «лайки».

При старті каналу, досить складно отримати необхідний рейтинг і залучити відвідувачів каналу, тому використовують метод штучної накрутки «лайків», кількість переглядів, коментарів.

Найбільш відомий метод штучного просування YouTube-каналу є букс Seosprint.

Seosprint - сервіс, де за мінімальну плату можна задіяти коло користувачів, які здатні оцінити відео-ролик на YouTube-каналі, залишити «потрібний» коментар, відвідати просувний сайт.

Мінімальна сума для здійснення перерахованих вище дій становить 0.025 руб. Що важливо, таким способом можна залучити передплатників на сайт.

Зареєструватися в сервісі можна за посиланням.

Реєстрація в сервісі Seosprint

Реєстрація Seosprint здійснюється в кілька кроків.

1-й крок. Необхідно перейти на сайт сервісу Seosprint. Натиснути кнопку «реєстрація» і заповнити зазначені поля. Після чого на вказаний e-mail прийде лист з підтвердженням реєстрації.

Після чого на вказаний e-mail прийде лист з підтвердженням реєстрації

2-й крок. Для підтвердження реєстрації, досить в електронному листі натиснути на посилання, після чого відбудеться перехід на сайт seosprint. Після підтвердження реєстрації сервіс seosprint надає користувачеві такі дані як: пароль від сервісу, PIN-код - необхідний для підтвердження зміни налаштувань та інших операцій.

Створення завдань на просування YouTube-каналу.

Перш ніж створити завдання, необхідно поповнити рахунок на будь-яку суму. Чим більше операцій повинен виконати користувач на YouTube-каналі, тим вище ціна оплати його праці. Наприклад, вартість завдання, де необхідно перейти на відео, виконати його перегляд і поставити «лайк» - складає 0.80 руб.

Щоб створити завдання на просування YouTube-каналу досить натиснути на посилання «Оплачувані завдання».

Щоб створити завдання на просування YouTube-каналу досить натиснути на посилання «Оплачувані завдання»

Після чого відобразиться форма, де необхідно описати завдання та вимоги до нього для контролю користувачів. У формі реєстрації завдання необхідно поставити заголовок завдання, вибрати категорію завдання, коротко і чітко описати суть завдання, вказати вимоги (які дані як доказ повинен надати користувач, після виконання завдання), задати параметри і терміни виконання завдання.

У формі реєстрації завдання необхідно поставити заголовок завдання, вибрати категорію завдання, коротко і чітко описати суть завдання, вказати вимоги (які дані як доказ повинен надати користувач, після виконання завдання), задати параметри і терміни виконання завдання

Існує розширений список опцій, де можна виконати фільтрацію користувачів за статевою ознакою, роду діяльності, сімейним станом, віком, репутації в сервісі SeoSprint. При використанні розширених налаштувань, вартість виконання одного завдання збільшується на 0,10 руб.

При необхідності завдання можна поставити на паузу або зупинити зовсім. Існує безліч альтернативних буксов, але виходячи з кількості користувачів, функцій - seosprint є лідируючим сервісом ефективного просування інтернет-проектів, включаючи YouTube-канали, групи соціальних мереж та інше.

Похожие

Універсальний сервіс для заробітку в інтернеті, який об'єднав в собі відразу кілька способів віртуального заробіт...
Універсальний сервіс для заробітку в інтернеті, який об'єднав в собі відразу кілька способів віртуального заробітку. Ви зможете заробляти гроші переглядаючи сайти, читаючи листа, виконуючи тести та інші завдання рекламодавців, використовуючи свій телефон або планшет на Андроїд. Особливості та переваги: Кілька методів заробітку. Понад 1 млн. Активних користувачів. Завжди багато завдань. Миттєві виплати в декількох платіжних
вартість: договірна Контекстне просування сайтів - це ефективний і перевірений інструмент. Його с...
вартість: договірна Контекстне просування сайтів - це ефективний і перевірений інструмент. Його суть досить проста. Наші фахівці складуть рекламні оголошення, в які включать посилання на просувний ресурс, а потім ці оголошення будуть показуватися в пошукових системах Яндекс і Google, на різних сайтах і порталах. Таке просування, як контекстна реклама, не вимагає
... на з класичних форм розкрутки сайту"> Більше відвідувачів, хороших і різних Пошукове просування - одна з...
... на з класичних форм розкрутки сайту"> Більше відвідувачів, хороших і різних Пошукове просування - одна з класичних форм розкрутки сайту. Присутність на перших позиціях в пошуковій видачі привертає на ваш сайт зацікавленого відвідувача і збільшує впізнанність бренду. Користувач інтуїтивно довіряє вибору Яндекса або Google: вже якщо пошуковик вирішив, що цей сайт краще за інших відповідає запиту, значить, варто подивитися на нього уважніше.
... завдань, адаптивність, можливість відносно легко оцінити успіх чи невдачу. Слабка сторона - складність ...
... завдань, адаптивність, можливість відносно легко оцінити успіх чи невдачу. Слабка сторона - складність встановлення цілей і конкретних завдань, особливо для невеликих організацій. При розробці бюджету просування фірма повинна враховувати так званий S-подібний ефект, которийімеет місце, якщо збут товару різко зростає після його впровадження на ринок в результаті інтенсивного первинного просування, злегка скорочується Помере зменшення підтримки та потім
...
Cześć przyjaciele! Aby skutecznie promować film i uzyskać wyniki, musisz zaangażować się w promocję filmów na YouTube, które pozwolą Ci wyświetlić film na górze i uzyskać maksymalną liczbę wyświetleń. Dzisiaj trudno wyobrazić sobie
На сьогоднішній день одним з ефективних методів просування інтернет-ресурсів є використання статей. Тексти, ...
На сьогоднішній день одним з ефективних методів просування інтернет-ресурсів є використання статей. Тексти, які написані у відповідності зі стандартами SEO, здатні швидко вивести сайт в список найбільш популярних. Далі - про деякі нюанси, які
Доброго времени суток читачі infokompa ! В інтернеті написано дуже багато статей про методи просування...
Доброго времени суток читачі infokompa ! В інтернеті написано дуже багато статей про методи просування і
... на безкрайніх просторах інтернету знаходять один єдиний сайт з мільйона подібних"> Як користувачі на бе...
... на безкрайніх просторах інтернету знаходять один єдиний сайт з мільйона подібних"> Як користувачі на безкрайніх просторах інтернету знаходять один єдиний сайт з мільйона подібних? А вся справа в просуванні ресурсу його власником. Насправді технологій просування сайту досить багато, однак, тільки дві з них найдієвіші. Метод перший - оффлайн В технології просування сайту оффлайн полягає просування тими шляхами, які не мають жодного відношення
Привіт, шановні друзі і гості блогу! В даному матеріалі сьогодні хочу для Вас навести невеликий, сам...
Привіт, шановні друзі і гості блогу! В даному матеріалі сьогодні хочу для Вас навести невеликий, саме невеликий, список - це будуть SEO форуми, які допоможуть вам, сподіваюся як і мені, отримати цінну інформацію і досвід з потрібної тематики як SEO просування, оптимізація та розкрутка сайту в інтернеті. У цьому списку будуть найпотрібніші, авторитетні і необхідні SEO форуми в Рунеті, якими користуюся я і багато інших веб-майстра для того, щоб знайти всі тонкощі і нюанси про пошукової оптимізації
Приблизно 1,5 роки тому я написав статтю про SEO оптимізації статтями . Тепер прийшов час освіжити наш...
Приблизно 1,5 роки тому я написав статтю про SEO оптимізації статтями . Тепер прийшов час освіжити наші знання. Згадати як важливий контент для просування сайту. Просування статтями Вашого електронного ресурсу є чудовою нагодою попадання його в ТОП пошукової видачі. Однак необхідно пам'ятати, що статті повинні відповідати
... створення сайту, розкручування і просування вже готового сайту в мережі інтернет. Розміщення вашого сайт...
... створення сайту, розкручування і просування вже готового сайту в мережі інтернет. Розміщення вашого сайту або сайтів на наших майданчиках в Україні, Росії, США, Німеччини. контекстна реклама
На безкрайніх просторах інтернету знаходять один єдиний сайт з мільйона подібних"> Як користувачі на безкрайніх просторах інтернету знаходять один єдиний сайт з мільйона подібних?