Медійна реклама (банерна)

  1. Для яких бізнесів і завдань підходить медійна реклама
  2. Де показується медійна реклама
  3. Вигоди використання медійної реклами
  4. Додаткові формати і послуги, що підвищують результативність медійної реклами

Медійна - умовний термін. До цього формату реклами відноситься банерна реклама, реклама в контекстно-медійних мережах, відео-реклама, а також анімовані і інтерактивні оголошення. Іншими словами, медійна реклама використовує графічні рекламні модулі (картинки / відео) або текстові оголошення з ілюстраціями.

Для яких бізнесів і завдань підходить медійна реклама

Медійна реклама в інтернеті продовжує традиції класичної реклами та підходить для будь-яких компаній, що працюють як на ринку організацій, так і на ринку приватних покупців.

На відміну від пошукової реклами , Медійна дає менше прямих покупок, але при цьому вона значно ефективніша якщо потрібно:

  • Інформування покупця про новий продукт, компанії, бренд, нової технології, подію і т.п. З усіх типів реклами медійна вирішує цю задачу краще за всіх.
  • Ухвалення покупцем марки, продукту. Медійна реклама дозволяє товару / послуги або бренду бути «на слуху». Такі продукти продаються набагато більше і краще, ніж маловідомі.
  • Повторні покупки. Медійка - відмінний спосіб стимуляції повторних покупок і звернень покупців.

Медійна реклама - прекрасний вибір для наступних завдань просування:

  • Нові товари / послуги
  • нові підприємства
  • Події і заходи
  • брендинг

Де показується медійна реклама

Медійна реклама показується на сторінках мільйонів сайтів в інтернеті. Для розміщення рекламодавець може вибрати сайти будь-якої тематики, а також ключові слова, яким повинні відповідати сторінки.

Медійну рекламу можна розміщувати, домовившись з конкретним сайтом безпосередньо, але, щоб забезпечити велике охоплення, досить розмістити її через системи Google Adwords і / або Яндекс.Директ. Таким чином, рекламодавець відразу отримує доступ до мільйонів сайтів-партнерів Google і Яндекс. Тим же шляхом медійна реклама розміщується на YouTube, великих новинних сайтах або в поштових системах.

Вигоди використання медійної реклами

  • Охоплення. Це найбільш масовий формат реклами в інтернеті. Простіше кажучи, з її допомогою можна за короткий час охопити величезну кількість потенційних клієнтів і різних регіонів.
  • Відвідування. Медійна реклама - один з найшвидших способів різко збільшити відвідуваність сайту.
  • Вплив на клієнта. Завдяки використанню зображень, анімації та відео, медійна реклама максимально привертає увагу клієнта.
  • Теплі клієнти. В інтернеті медійну рекламу можна показувати тільки тим клієнтам, які цікавляться продуктом, темою або відносяться до потрібної категорії. Саме тому медійка в інтернеті ефективніша, ніж реклама на ТБ, радіо або зовнішня реклама.
  • Низька вартість. При завданнях широкого охоплення медійна реклама може розміщуватися з дуже низькою вартістю за клік, і тому вона доступна компаніям з будь-яким рекламним бюджетом.
  • Запам'ятовуваність. Клієнти бачать медійну рекламу часто, і в результаті вони добре запам'ятовують марку, а при покупці роблять вибір на її користь.
  • Підвищення ефективності пошукової реклами. Медійна реклама - відмінний компаньйон для пошукової реклами, і часто вона значно підвищує її результати, якщо використовується в комплексі.

Вартість послуг по медійній рекламі

Наша лабораторія проводить медійні рекламні компанії в Медійній мережі Google і в рекламній мережі Яндекс. Для зручності наших замовників ми розробили пакети послуг окремо для кожної мережі.



Для зручності наших замовників ми розробили пакети послуг окремо для кожної мережі

Додаткові формати і послуги, що підвищують результативність медійної реклами

  • Мобільна реклама - стрімко зростаючий формат, який включає в себе і пошукову, і медійну рекламу з орієнтацією на користувачів смартфонів і планшетів.
  • ремаркетінг - «стежить реклама», підвид медійної реклами, що відрізняється дуже високою результативністю.
  • Відео - найбільш потужний вид реклами і формат контенту, особливо з огляду на те, що потенційні клієнти з великим задоволенням дивляться відео, ніж читають текст.
  • Веб-аналітика - дозволяє чітко зрозуміти, який рекламний канал або джерело приносить кращий результат.
  • Аналіз рекламних кампаній - глибока аналітика, показує детально, які оголошення, сайти, ключові слова і сторінки найбільш економічні і приносять більше клієнтів.
  • Спліт-тестування - створення і вибір посадкових сторінок для реклами, які «продають».
  • планування маркетингу - створення комплексної програми просування в інтернеті для досягнення кращих результатів.

Для кого Partizzan відмінний партнер по медійній рекламі

Давати медійну рекламу на великих бюджетах для «товстих» замовників просто і приємно. Але Partizzan орієнтується на роботу з малим і середнім бізнесом. Ми проводимо рекламні кампанії вже більше 5 років і за цей час навчилися робити медійну рекламу на дуже скромних бюджетах.

Інтернет-маркетинг часом створює практично диво, коли, наприклад, майже «за копійки» можна просунути малу фірму на всю країну. Справа зовсім не в дизайні оголошень або тому, де розмістити рекламу (хоча це теж важливо), головне - знайти нестандартне маркетингове рішення для просування.

Зрозуміло, для успіху треба добре розбиратися в можливостях рекламних систем, але, перш за все, необхідно знати і застосовувати бізнес-технології. Саме тому все і працює.

Похожие

У даній статті ділюся з вами підбіркою книг, які будуть корисні в професійній діяльності таргетолога...
У даній статті ділюся з вами підбіркою книг, які будуть корисні в професійній діяльності таргетолога як SMM - фахівця, який займається рекламою і має знати як зацікавити клієнта. 1. «Маркетинг в соціальних мережах», Халілов Дамір Книга не зовсім актуальна, але обов'язкова для ознайомлення. Вона написана просто і по справі. Автор дає конкретні
... просування сайту, багато веб-майстри стикаються з серйозними труднощами. Деякий з них пов'язані з термінологією...
... просування сайту, багато веб-майстри стикаються з серйозними труднощами. Деякий з них пов'язані з термінологією, з неможливість зрозуміти, про що йде мова. Непідготовленій людині такі терміни, як «SEO», «ранжування», «перелинковка», «семантичне ядро», ні про що не говорять. Але як же просувати сайт, не знаючи базової термінології? Що це таке взагалі - SEO-оптимізація?
SEO (з англійської - search engine optimization) - це комплекс заходів щодо внутрішньої і зовнішньо...
SEO (з англійської - search engine optimization) - це комплекс заходів щодо внутрішньої і зовнішньої оптимізації для підняття позицій інтернет-магазину в результатах видачі пошукових систем по певних запитах користувачів. Мета SEO - збільшення кількості потенційних клієнтів і подальша монетизація цього трафіку. Чим вище позиція сайту в результатах пошуку, тим більше зацікавлених
На сьогоднішній день не можна обійтися без якісного просування сайтів та інтернет ресурсів. Саме для цього існує се...
На сьогоднішній день не можна обійтися без якісного просування сайтів та інтернет ресурсів. Саме для цього існує сео-оптимізація, яка дозволяє вивести ресурс на лідируючі позиції. На ринку представлена величезна кількість компаній, які надають свої послуги в даному напрямку. Кращий варіант для вибору - якісне співвідношення ціни і якості.
Служби професійної пошукової оптимізації, які допоможуть вам з'явитися у верхній частині результатів локал...
Служби професійної пошукової оптимізації, які допоможуть вам з'явитися у верхній частині результатів локального пошуку. Ви, напевно, чули все і що-небудь про пошукову оптимізацію (або SEO). І якщо ви цього не зробили, це добре. По суті, це зусилля, спрямовані на те, щоб зробити присутність вашого сайту більш помітною в пошукових системах, таких
... медіа за допомогою цієї служби. Рівень 2 Опис - $ 199 / місяць Це оновлення з соціальних медіа-машин, ...
... медіа за допомогою цієї служби. Рівень 2 Опис - $ 199 / місяць Це оновлення з соціальних медіа-машин, яке дозволяє заздалегідь переглядати публікації, створювати власний календар вмісту і розробляти детальну стратегію побудови свого бренду на соціальному рівні. Допоможіть досягти цілей служби маркетингу в соціальних мережах за допомогою цієї служби. Instagram маркетинг - $ 98 до $ 249 / місяць Один з наших найпопулярніших сервісів!
... пошукових систем. Вона дозволяє привести покупців до продавців. Щоб і Вас могли знайти майбутні ...
... пошукових систем. Вона дозволяє привести покупців до продавців. Щоб і Вас могли знайти майбутні клієнти, необхідно спочатку дізнатися що це таке і як воно працює, а потім розмістити своє оголошення! Контекстна реклама користується все більшим попитом і за останні кілька
Доступні послуги SEO в Австралії часто може бути важко знайти, якщо не знаю, що правильні двері стукати. Це ва...
Доступні послуги SEO в Австралії часто може бути важко знайти, якщо не знаю, що правильні двері стукати. Це важливо для вашого бізнесу в Інтернеті, щоб SEO послуги, як це допомагає в поліпшенні рейтингу Google і допомагає вашому бізнесу виділитися серед багатьох. Перспективи цифрового маркетингу збільшили потенціал кожної організації, коли мова йде про посилення їх маркетингових і рекламних витрат. Зараз компанії намагаються інвестувати великі кошти в Інтернеті для
Спостерігайте за трафіком на новому веб-сайті, і ви, мабуть, виминетеся з нудьги між відвідувачами. Отже, я...
Спостерігайте за трафіком на новому веб-сайті, і ви, мабуть, виминетеся з нудьги між відвідувачами. Отже, як великі сайти збільшують трафік з 0 до тисяч, або навіть сотень тисяч унікальних відвідувачів на день? Оптимізація пошукової системи (SEO) це маркетингова
Останній раз ми обговорювали гарантований SEO , дивлячись на те, що може бути гарантоване і різні пропо...
Останній раз ми обговорювали гарантований SEO , дивлячись на те, що може бути гарантоване і різні пропозиції промисловості бути зроблені. Я посилався на комерційну послугу, яку ми можемо запропонувати, що надає нашим клієнтам гарантії, які вони потребують, і зв'язки в нашій винагороді з досягненням цілей клієнтів. Більш докладно про цю службу: Продуктивність на основі SEO Існують
Компанія «Мегагруп», сертифікований партнер Yandex, пропонує своїм клієнтам розміщення і ведення реклами на...
Компанія «Мегагруп», сертифікований партнер Yandex, пропонує своїм клієнтам розміщення і ведення реклами на Яндекс.Маркеті. Рис.1 "Розташування Яндекс.Маркет в пошуковій видачі" Яндекс.Маркет - це система товарної реклами, що дозволяє рекламодавцям донести інформацію про свої умови продажу, а потенційним замовникам - швидко порівняти характеристики пропонованих товарів,
Але як же просувати сайт, не знаючи базової термінології?
Що це таке взагалі - SEO-оптимізація?
Отже, як великі сайти збільшують трафік з 0 до тисяч, або навіть сотень тисяч унікальних відвідувачів на день?