Конструктор сайтів Wix: як створити сайт безкоштовно

  1. Сайт за півгодини
  2. Покрокова інструкція по створенню сайту
  3. 2. Вибір шаблону
  4. 3. Використання редактора
  5. 4. Внесення корисних доповнень
  6. 5. Остаточна підготовка до публікації
  7. Переваги конструктора Вікс
  8. Характерні помилки при роботі з конструктором
  9. Відсутність мобільної версії
  10. Помилки при розміщенні тексту і фотографій

До вирішення самостійно зробити сайт кожен творець приходить з різних причин. Хтось таким чином, прагне підняти рівень продажів товарів або послуг, хтось, отримуючи масу вражень від подорожей, поспішає розповісти про красу природи, а хтось переповнений бажанням поділитися з людством своїми досягненнями у творчості або науці. Швидко і якісно втілити в життя ідею створення власного сайту самим маловитратними і простим способом допомагає конструктор Wix .

Зміст статті:

Сайт за півгодини

Для того щоб цілеспрямовано виконати технічну роботу по створенню сайту за допомогою інтуїтивно зрозумілого конструктора Wix дійсно досить півгодини. Але не варто забувати, що основна робота над сайтом займає набагато більше часу не тільки на стадії підготовки контенту, але і в процесі експлуатації вже готових сторінок інтернет-представництва.

Наповнення сайту і його зовнішній вигляд повинні викликати інтерес у відвідувачів і зробити сторінки корисними і красивими допоможе конструктор, в якому представлені не тільки найпростіші шаблони для статичного сайту, але і вражаюча динамічна інформація, розміщена за допомогою технології «Flash».

Покрокова інструкція по створенню сайту

Повноцінно використовувати Wix, створити сайт безкоштовно і домогтися збільшення кількості відвідувачів можна лише після проходження таких етапів роботи, як:

  • заповнення стандартної реєстраційної форми;
  • вибір відповідного шаблону;
  • створення окремих сторінок;
  • заповнення SEO даних.

Пройти етап реєстрації не представляє ніяких труднощів. Стандартне заповнення полів і авторизація. Крім того, існує можливість швидкого входу в адміністративну частину через соціальні мережі.

Правда, яка відразу сторінка пропонує підключити домен і перейти на обслуговування преміум. Після натискання на кнопку «Створити новий сайт» відбувається перехід до вибору шаблонів.

2. Вибір шаблону

Велика кількість шаблонів wix конструктор сайтів надає абсолютно безкоштовно. Навівши курсор мишки на один з них можна побачити, як приблизно буде виглядати майбутній сайт і яким чином будуть розташовані меню, сторінки і основне наповнення. Процес пошуку шаблону досить захоплюючий. Тут важливо виконати не тільки зовнішнє оформлення майбутнього сайту, але раціональне юзабіліті.

Крім безкоштовного оформлення сайту, конструктор надає можливість зробити вибір в каталозі платних шаблонів. Ціна платних сервісів цілком допустима, є з чого вибрати не обмежуючи себе в грошових витратах. Вибравши в підходить за тематикою, графіку і наповненню шаблон і побачивши його у вікні попереднього перегляду можна переходити до редагування сайту.

3. Використання редактора

Правда, яка після натискання на шаблон форма для редагування порадує коротким навчальним відео. У хвилинної відеопрезентації будуть дані конкретні вказівки з приводу правил заповнення окремих полів на адміністративної панелі.

Почати редагування слід зі зміни назви сайту. Вибір шрифтів, їх кольору і розміру відбувається в спеціально вікні після натискання на певну сходинку в лівому меню. Назва ресурсу можна змінити в будь-який час.

Таким же чином відбуваються зміни на будь-якій сторінці створюваного інтернет-представництва. Ліва панель інструментів дозволяє провести такі підготовчі роботи зі створення сайту, як:

  • безпосереднє наповнення сторінок;
  • підбір потрібного дизайну;
  • додавання будь-яких додаткових компонентів.
  • розміщення елементів для SEO просування;
  • підключення мобільної версії сайту і розміщення інших не менш корисних функцій для зручної навігації по новоствореному сайту.

Численна кількість корисних додатків і аплікацій дозволяють безкоштовно або за символічну плату налаштувати основні параметри сайту відповідно до задумами творця. Результат своєї роботи можна розмістити на будь-якому місці сайту.

4. Внесення корисних доповнень

Дуже цікава робота по розміщенню на сайті фотографій та відеоматеріалів. Для цього існує особливе адміністрування. Ви можете змінити стилів, кольору, кордонів зображень і організації різноманітних куточків і рамок.

При додаванні текстового матеріалу в конструкторі wix, покрокова інструкція не дуже допоможе. Так як перед творцем відкривається незліченну кількість варіантів оформлення текстового поля.

Можливо не тільки розміщення тексту в будь-якому місці сторінки, але і зміна розмірів шрифту, додавання кольору, розтягування або стискання рядків і внесення в поле для тексту інших цікавих моментів оформлення. Розміщення «підвалу» з копірайтом відбувається за тим же принципом.

Під час роботи над редагуванням сайту бажано частіше використовувати таку корисну функцію конструктора, як попередній. Переглядаючи готовий результат і не забуваючи зберігати окремі частини вже виконаної роботи, можна швидко і раціонально виконати заповнення сайту будь-якої складності.

5. Остаточна підготовка до публікації

Перед фіналом роботи слід не забути виконати кілька корисних налаштувань в адміністративній частині редактора. Пошуковим системам дозволити індексацію і вказати на використання мобільної версії.

На цьому етапі технічні моменти облаштування та наповнення сайту закінчуються і він благополучно починає радувати відвідувачів цінною інформацією або різноманітністю товарних пропозицій. У всі матеріали, розміщені на сайті, завжди можна вносити зміни, доповнення і поліпшення.

Переваги конструктора Вікс

При розробці інтернет-представництва за допомогою конструктора Wix інструкція займає набагато більше часу на прочитання, ніж створення самого сайту. Працюючи за принципом «перетащи і встав», творець сайту, навіть не маючи навичок в програмуванні, зможе інтуїтивно розібратися у всіх тонкощах редагування.

Основні переваги цього конструктора в порівнянні зі складними адміністративними формами інших систем для створення сайтів полягають в тому, що:

  • існує величезна кількість безкоштовних і платних шаблонів;
  • є можливість розширити базову функціональність;
  • творцям сайту надається безкоштовний хостинг;
  • існує інтеграція з соціальними мережами;
  • при використанні тарифу Premium відсутня реклама.

Крім цих корисних опцій, існує ціла безліч доповнень, з якими можна ознайомитися вже безпосередньо на сторінках конструктора.

Як і у всіх робітників і корисних систем у конструктора є невеликі мінуси, які присутні лише при роботі з безкоштовною версією.

Це такі малозначущі факти, як:

  • складне багатоскладне доменне ім'я;
  • реклама на новоствореному сайті. При користуванні платним сервісом реклама відсутня.
  • в безкоштовній версії немає перегляду статистики відвідувань;
  • обмеження до 500 Мб на розміщення файлів;
  • велика витрата оперативної пам'яті при редагуванні шаблону.

Ці зауваження анітрохи не заважають працювати над створенням сайту, але знати про них треба.

Характерні помилки при роботі з конструктором

При розміщенні матеріалів для сайту деякі творці допускають типові помилки, про виникнення яких хотілося б попередити.

Відсутність мобільної версії

Більше половини відвідувачів заходять в інтернет з мобільних пристроїв, тому важливо дати не тільки просто зайти на новостворений сайт і побачити ряд пропозицій, але і дозволити повноцінно використовувати весь потенціал пропозицій.

Конструктор Wix дозволяє встановити мобільну версію і дає можливість відредагувати її, щоб користування сайтом не приносило користувачеві ніяких труднощів.

Непродумана структура сайту не дає можливості користувачеві повноцінно вивчити інформацію, розміщену на сторінках. Строкатість від внутрішніх посилань і незрозумілі написи на кнопках заважаю переміщенню відвідувачів і знижують кількість переглянутих сторінок. Чітке меню конструктора дозволяє розташувати матеріали в продуманому порядку і направити потік відвідувачів в потрібне русло.

Помилки при розміщенні тексту і фотографій

Всі фото і текстові матеріали повинні бути хорошої якості. Поганий підбір фону для розміщення тексту або неякісні і погано підготовлені до перегляду фотографії можуть зіпсувати загальне враження від відвідування сайту.

Конструктор дає можливість попереднього перегляду, і не варто упускати можливість переконатися в правильності розміщення якісного і цікавого контенту.

Використання конструктора Wix дає творцеві сайту необмежені можливості представити користувачам корисну і потрібну інформацію. Нагородою після виконання всіх пунктів інструкції буде підвищений інтерес до новоствореного сайту і його популярність.

Створити сайт на Wix!

Похожие

... сайту Звичайно, сайт, посилання на який вказана вище - має безліч переваг. Мабуть, головною пе...
... сайту Звичайно, сайт, посилання на який вказана вище - має безліч переваг. Мабуть, головною перевагою даного порталу є те, що саме тут - ви зможете придбати путівки - за доступною і прийнятною ціною. також, на сайті , Який вказаний вище - у вас буде чудова можливість самостійно зв'язатися з представником даної компанії, і він відповість на всі, що цікавлять вас, питання. Порталом, що зазначений вище - користується величезна кількість людей.
17 Кві 2014 | Автор: admin | Рубрика: Новини Не секрет, що сайти знайомств користуються в інтернеті ...
17 Кві 2014 | Автор: admin | Рубрика: Новини Не секрет, що сайти знайомств користуються в інтернеті величезною популярністю. Так чому б не створити власне своєрідне віртуальне
... пустили новий проект під назвою «Очманілі Roo`чкі». В рамках проекту фахівці Rookee раз в місяць вибирають ...
... пустили новий проект під назвою «Очманілі Roo`чкі». В рамках проекту фахівці Rookee раз в місяць вибирають один сайт і роблять для нього безкоштовний технічний аудит. У цьому місяці переможцем став сайт офісних меблів nickermann.ru. Пропонуємо ознайомитися з результатами аудиту. 30 вересня 2015 Rookee: технічний
... природна привабливість як самого додатка, так і всього, що побудовано навколо нього - промо-сайт, бло...
... природна привабливість як самого додатка, так і всього, що побудовано навколо нього - промо-сайт, блог автора, відео-explainer і т.д. Тільки такі додаток потрапляють на телефони оглядачам і тільки у них є шанс розсипатися по блогам і обрости відгуками в соціальних мережах. Як оглядач можу сказати, що отримую в день до ста листів тільки від творців додатків. Спочатку половина відвалюються ті, хто пише сумні нудні листи в стилі прес-релізів, потім ті, у кого додаток збиткове і несмачне, потім
... вно вже живе своїм життям"> Соціальна мережа Вконтакте давно вже живе своїм життям. Як і Фейсбук В...
... вно вже живе своїм життям"> Соціальна мережа Вконтакте давно вже живе своїм життям. Як і Фейсбук Вконтакте є цілий мініатюрний інтернет зі своїми новинними стрічками по інтересам, спілкуванням з однодумцями або противниками, можливістю дивитися відео і слухати музику, шукати цікавих людей і просто старих знайомих
... сайт (не обов'язково перший, він може бути і десятий, розкручувати треба будь-який ресурс) є чимось більшим, ніж "Все в...
... ��айт (не обов'язково перший, він може бути і десятий, розкручувати треба будь-який ресурс) є чимось більшим, ніж "Все в одному і про мене"? Що робити, якщо ви відчуваєте, що створили дійсно "полезняцкій" ресурс, але не можете донести його до широкого загалу? Якщо вже протягом місяця цифра на лічильнику не міняється? Вихід один! Додати сайт в каталог. Закидайте все! Закидайте удосконалення дизайну, технічні вишукування, даремні блукання по гостьових книгах і форумах з даремними закликами
17 Крс 2014 | Аўтар: admin | рубрыка: навіны Не сакрэт, што сайты знаёмстваў карыстаюцца ў ...
17 Крс 2014 | Аўтар: admin | рубрыка: навіны Не сакрэт, што сайты знаёмстваў карыстаюцца ў інтэрнэце вялікай папулярнасцю. Дык чаму б не стварыць уласнае своеасаблівае віртуальнае
... понуємо вашій увазі найбільш відомі системи, за допомогою яких можна просувати проекти самостійно: Система...
... понуємо вашій увазі найбільш відомі системи, за допомогою яких можна просувати проекти самостійно: СистемаОписРеєстрація Wizard.Sape - найбільш ефективний інструмент для успішного просування в Яндексі і Google.
Прапануем вашай увазе найбольш вядомыя сістэмы, з дапамогай якіх можна прасоўваць праекты самастойна: СістэмаА...
Прапануем вашай увазе найбольш вядомыя сістэмы, з дапамогай якіх можна прасоўваць праекты самастойна: СістэмаАпісаннеРэгістрацыя Wizard.Sape - найбольш эфектыўны інструмент для паспяховага прасоўвання ў Яндэксе
... воримо про SEO і як ця важлива частина веб-маркетингу дуже часто змінюється з кожним оновлення...
... воримо про SEO і як ця важлива частина веб-маркетингу дуже часто змінюється з кожним оновленням алгоритмів Google"> Ми багато говоримо про SEO і як ця важлива частина веб-маркетингу дуже часто змінюється з кожним оновленням алгоритмів Google . Просто подумайте про останні Google Panda і Google Penguin , які революціонізують спосіб, у який Big G оцінює і позиціонує
... сайт буде готовий відкрити свої двері для публіки, слід повністю його підготувати - перевірити всі фу...
... сайт буде готовий відкрити свої двері для публіки, слід повністю його підготувати - перевірити всі функції, перечитати тексти, протестувати гаджети, посилання і коментарі. Тому що якщо в день відкриття щось не буде працювати, або ж на сайті будуть явні помилки, це не зіграє вам на руку. Тому нехай ваш перший запис в Twitter буде простим привітанням. 3. фолловінг. Перш ніж написати оголошення про старт, треба пройти так званий "пасивний" етап розкрутки. Він полягає
?айт (не обов'язково перший, він може бути і десятий, розкручувати треба будь-який ресурс) є чимось більшим, ніж "Все в одному і про мене"?
Що робити, якщо ви відчуваєте, що створили дійсно "полезняцкій" ресурс, але не можете донести його до широкого загалу?
Якщо вже протягом місяця цифра на лічильнику не міняється?