Друпал SEO: 7 речей, які ви повинні знати, щоб знайти в Інтернеті | Безпека, огляд та результати для вашого Drupal або WordPress веб-сайту

  1. 1. Google - це конкурс популярності
  2. 2. Google карає спамерів
  3. 3. Google нагороджує хороший контент
  4. 4. Пошукові системи - ключова аудиторія з особливими потребами
  5. Створіть відповідний заголовок
  6. Крім: Використовуйте linkbait ефективно
  7. Використовуйте теги заголовків, не виділяючи жирним шрифтом.
  8. Використовуйте URL-адреси для пошуку в пошукових системах
  9. Надайте карту сайту
  10. Надайте спеціальні мета-теги
  11. 5. Посилання, зміст, оптимізація
  12. 6. Ярлики
  13. Купуйте ваш трафік
  14. Автономний маркетинг
  15. 7. Ваша конкуренція
  16. Загортання

Ви запустили свій сайт Друпал вчора, і це не на першій сторінці Google. Що ти зараз робиш? Один з наших клієнтів нещодавно запитав нас про пошукову оптимізацію (SEO), тому я вирішив поділитися порадами з нашого досвіду.

Перш за все, отримання органічних результатів пошуку потребує часу. Це не відбувається за одну ніч, і вам пощастить, якщо ви можете знайти на популярних умовах протягом перших кількох місяців. Чому? Оскільки...

1. Google - це конкурс популярності

У своєму серці Google просто вказує на сайти, які люблять люди. Google прийшов, щоб швидко домінувати на ринку пошукових систем, оскільки він відстежував популярність сайтів, і класифікував популярні сайти краще, ніж ті, які ніхто не відвідував. І ключовим показником популярності є пов'язані посилання - чим більше сайтів посилається на ваш сайт, тим більш популярним стає ваш сайт. Кожна вхідна посилання - це голосування за ваш сайт - хтось знайшов ваш сайт достатньо релевантним, щоб створити посилання та вказати його аудиторію. І вони використовували слова на цій сторінці, які мають відношення до слів, які люди шукають.

Не всі голоси рівні. Google надає посилання на популярні сайти набагато більш цінними, ніж посилання на неясні сайти. Отримання згадки про Нью-Йорк Таймс зробить набагато більше для вашого рейтингу, ніж посилання на блозі, який отримує пару десятків відвідувачів на місяць.

І ваш сайт має рейтинг, який можна виміряти з плином часу. Google надає " PageRank "від 0 до 10, що вказує на популярність кожного сайту. І хоча сам PageRank не зміцнює відповідний вміст, він впливає на позицію вашого сайту в порівнянні з іншими, які відображаються на тих самих умовах.

Подумайте про PageRank як онлайн-репутацію вашого сайту - це займе багато часу.

Так чому ж ви просто не йдете додавати посилання на ваш сайт на всі види форумів, коментарів у блогах і фермах посилань? Оскільки...

2. Google карає спамерів

Якщо кількість вхідних посилань була все, що існує в рівнянні, було б досить легко грати в систему, розміщуючи посилання на всілякі відкриті форуми по всьому Інтернету. Вгадай що? Багато людей роблять саме це.

Це форма спаму, і це те, з чим ми боремося на багатьох сайтах, які ми розміщуємо і керуємо для наших клієнтів. Це дійсно важко зробити сайт, де відвідувачі можуть вільно взаємодіяти, не відкриваючи двері для спаму коментарів.

Спам для коментарів спрацьовує - на деякий час. Але якою ціною? Якщо ви займаєтеся цим типом поведінки, ви руйнуєте форуми, в яких ви публікуєтесь, створюючи недоброзичливість до вашого сайту, і в кінцевому підсумку ця тактика матиме зворотний ефект. Якщо ви отримаєте репутацію спамера, чи дійсно ви думаєте, що це допоможе вам надовго?

Google постійно перебуває в грі з кішкою-мишкою, де-ла-моль зі спамерами. Багато з цих спамерів називають себе SEO експертами, тому запитайте уважно, перш ніж наймайте когось, як вони покращать ваші рейтинги - ці тактики згортання і згорання, безумовно, обійдуться вам більше в довгостроковій перспективі у втраченому бізнесі і допоможуть отримати SEO, щоб отримати ви вилучили з чорного списку Google. Після того, як Google ідентифікує вас як спамера, вони видалить усі ваші записи зі своєї пошукової системи, і може знадобитися кілька місяців або років, щоб знову отримати перелік.

Отже, як ви переконаєтеся, що коли Google змінює свої алгоритми, ви все робите? Пам'ятайте одне ...

3. Google нагороджує хороший контент

Добрий вміст - це те, про що йдеться. Люди шукають відповіді на свої запитання. Якщо ви надасте це, в кінцевому рахунку, ви отримаєте винагороду за вхідними посиланнями, і більше Google-соку. Це може зайняти деякий час, щоб дізнатися, але якщо ви знайдете аудиторію, яка буде захищати ваш сайт в Інтернеті, це призведе до кращого розміщення Google, і в кінцевому рахунку ще більше трафіку.

Отже, безумовно найкраще, що ви можете зробити, щоб знайти свій сайт, - написати щось, що певна аудиторія цікавить, щоб читати, ділитися і говорити. Робіть це, і всі щасливі - але майте терпіння!

Тим часом ви можете зробити кілька інших речей. Оскільки ...

4. Пошукові системи - ключова аудиторія з особливими потребами

Ось де Drupal входить в картину. Прямо з-під воріт, у Drupal є багато функцій, розроблених з урахуванням пошукових систем. Хоча багато додаткових функцій забезпечуються додатковими модулями, а не в основній установці Drupal, це функції та модулі, які ми вважаємо ядром, і встановлюємо на кожному сайті. Цей розділ, ймовірно, має бути його власною публікацією, але тут є кілька ключових речей:

Створіть відповідний заголовок

Деякі місця на кожній сторінці є більш цінними, ніж інші. Найбільш важливим місцем на вашій сторінці є назва сторінки - слова, які ви використовуєте, мають більшу вагу, ніж будь-де на сторінці. Заголовок сторінки - це те, що ви бачите в рядку меню для вікна, що показує сторінку. Наприклад, назва цієї сторінки в даний час "Друпал SEO: 7 речей, які ви повинні знати, щоб знайти в Інтернеті | Сіетл Drupal і веб-розробки Freelock Computing".

Друпл використовує ім'я вашого сайту та назву сторінки, щоб створити назву сторінки - і це досить гарна практика.
Я свідомо вибрав кілька слів для назви, які відображають те, про що я пишу, і наше ім'я сайту описує те, що ми робимо і де ми це робимо. Це дуже спеціально для пошукових систем - ті, які містять слова, які ми очікуємо від наших клієнтів.

Крім: Використовуйте linkbait ефективно

Інтернет любить списки. Я сподіваюся, що ця історія отримає більше, ніж наше середнє число читань, і я також сподіваюся, що люди знайдуть цей пост цікавим, цінним і вартою поділитися. Створюючи список і розповідаючи людям, скільки елементів у вас є, це хороша формула для генерації трафіку. Є багато інших форматів історії, які можуть залучити читачів і посилання, але це відносно легко. І, якщо ви не звертаєте уваги, це демонструє свої найкращі практики!

Використовуйте теги заголовків, не виділяючи жирним шрифтом.

HTML визначає серію тегів заголовків, які виглядають так: <h1> назва сторінки </h1> <h2> підзаголовок </h2>. Google та інші пошукові системи використовують їх як підказки про те, про що йдеться на сторінці, і обтяжує ці слова більше, ніж інші. Для Drupal ми зазвичай надаємо випадаючий селектор в WYSIWYG редактор з назвою "Формат блоку HTML", який виглядає так у TinyMCE:
HTML визначає серію тегів заголовків, які виглядають так: <h1> назва сторінки </h1> <h2> підзаголовок </h2>
Використовуйте ці теги заголовків замість того, щоб просто зробити заголовком напівжирний - це дозволяє структурі вашої історії стати більш значущою для пошукових систем.

Якщо ви переглядаєте вихідний код цієї сторінки, ви побачите, що кожен з заголовків загорнутий у теги h2 або h3.

Використовуйте URL-адреси для пошуку в пошукових системах

Дивіться шлях цієї сторінки? Там багато англійських слів, і вони також відображають назву історії. Це не тільки додає ваги цих слів у пошукових системах, але й доброзичливо для людей - ви маєте уявлення про те, про що йдеться на цій сторінці, перш ніж перейти за посиланням.

Ці "дружні" URL-адреси вбудовані в Drupal. Ми використовуємо Pathauto щоб визначити більш логічну структуру наших URL-адрес і, хоча завжди є місце для вдосконалення, варто витратити деякий час на організацію структури URL, щоб відобразити організацію та вміст вашого сайту. Це ще одна область, де Drupal дійсно затьмарює конкуренцію (Joomla * кашель * * кашель *) на рівні контролю над URL. Path_redirect також дуже корисна для створення цільових сторінок або сторінок відстеження, перенаправлення до однієї основної версії сторінки - деякі користувачі SEO стверджують, що наявність ідентичного вмісту на декількох сторінках може бути накладено на Google, як це було використано спамерами.

Надайте карту сайту

Наявність однієї сторінки, де користувачі, включаючи пошукові системи, можуть знайти весь вміст вашого сайту, є хорошим способом допомогти вашим рейтингам. Наявність однієї сторінки, де користувачі, включаючи пошукові системи, можуть знайти весь вміст вашого сайту, є хорошим способом допомогти вашим рейтингам Надавши його в форматі XML sitemap, визначеному Google, можна швидше визначити новий вміст. The Карта сайту і Мапа сайту XML модулі для Drupal роблять обидва ці шматка пирога - встановлюють, включають і ідентифікують меню і таксономії для включення. Виконано.

Надайте спеціальні мета-теги

Особисто я вважаю, що оптимізація більша, ніж це марна трата часу - краще будувати відносини, створювати новий контент, робити речі, щоб отримати більше вхідних посилань і створити більш привабливий вміст, а не налаштовувати мета-теги, крім пошукових систем Дивіться, і пошукові системи більше не піклуються про них. Але якщо ви дійсно хочете встановити власні описи для кожної сторінки та різні набори ключових слів, Нові слова Модуль досить непоганий.

Існує точка зменшення прибутків, коли мова йде про оптимізацію. Зрештою, давайте поставимо свої пріоритети прямо. Це все про ...

5. Посилання, зміст, оптимізація

... у такому порядку. Посилання є королем. Мені не важливо, наскільки добре ваш вміст, якщо ніхто не посилається на нього, ви не знайдете. Так що робити речі, які ви отримуєте посилання, не перетинаючи лінію в спам.

Є кілька простих, очевидних місць, де можна створити посилання на ваш сайт безкоштовно, де люди очікують, що ви будете рекламувати себе. Соціальні засоби комунікації. Twitter , Facebook , LinkedIn , Biznik - створити профіль і / або сторінку на кожному з них, а також у своєму профілі, посилання на свій сайт. Розкажіть людям, яких ви знаєте про це. Вкажіть на окремі історії в Twitter. Надайте прості кнопки обміну своїми історіями - зараз ми сподобалися Поділитися цим модуль найкращий.

Перейдіть до участі у форумах, коментуйте блоги та використовуйте свій сайт як "домашню сторінку" або в підписі. Вони можуть не враховуватися безпосередньо в пошукових системах, але якщо інші читачі слідують за ними, вони можуть допомогти вам знайти їх, але знову ж таки, не спам. Зробіть ваші коментарі конструктивними, на тему, і ви отримаєте винагороду від людей, які перевіряють вас. Якщо все, що ви робите, говорять про свій сайт, ви будете ігноруватися, як хтось на вечірці, яка тільки говорить про себе.

Там також купа сайтів "соціальних закладок", де ви (або хтось заохочуєте) може розміщувати посилання на цікаві сайти. Digg є одним з найбільших, але багато інших - Reddit , Slashdot , Смачно і багато іншого.
Зміст, звичайно, є кінцевою метою - без хорошого контенту, люди можуть прийти на ваш сайт, але вони не повернуться. Вміст має вирішальне значення для зростання аудиторії, яка надсилається назад до посилань, які надсилаються до більшої аудиторії. Не пишіть лайно. Доведіть те, що ви обіцяєте.

Оптимізація є останньою - робити все, щоб оптимізувати свій сайт для пошукової системи, може лише трохи допомогти вам - і, звичайно ж, видалити перешкоди, які вбивають ваші рейтинги. Але якщо ваш сайт невідомий, це не дасть вам знати.
Отже, якщо посилання є найважливішою річчю, і ви зробили все, що можна зробити, не поширюючи спаму, ви знаєте, що далі? Як щодо ...

6. Ярлики

Будівництво аудиторії потребує часу. Томас Фрідман , Дейв Баррі , Стівен Кінг , вони не стали популярними за одну ніч - всі вони витратили десятиліття на розвиток аудиторії. Успішні блогери не починали з мільйонами послідовників - вони вкладали важку роботу над написанням речей, які люди хочуть читати день у день, і з часом зростала їхня аудиторія. Декілька встигли потрапити туди через кілька місяців, але нічого не було. В основному немає ярликів.

Але є кілька способів швидше потрапити туди. Два, так чи інакше.

Купуйте ваш трафік

Реклама - це, мабуть, найбільш відомий спосіб отримання уваги. Сам Google фінансується за рахунок реклами - за сайтами, подібними до вашої, здійснюючи кампанію з оплатою за клік AdSense. І це працює, також, якщо ви досить розумні про слова, які ви рекламуєте і витрачати відповідну суму. Реклама може прискорити трафік на ваш сайт. Я чув, що Google стверджує, що рекламодавці злегка отримують кращі результати пошуку - я, звичайно, не маю перевірки цього, але це щось для розгляду. Залежно від вашої аудиторії, інші рекламні місця можуть бути корисними - Bing має багато проникнення у Вашингтоні, з усіма колишніми людьми Microsoft тут. Facebook працює для деяких типів сайтів, безумовно, не всі. Існують тисячі інших сайтів, які можуть бути зацікавлені в запуску вашого оголошення - деякі з них - наші клієнти!

Купівля реклами часто називається пошуковим маркетингом (SEM), і хороші SEO люди, швидше за все, будуть пропонувати або рекомендувати послуги SEM для нових сайтів, які намагаються отримати нішу.

Автономний маркетинг

Інший спосіб зробити ваш сайт популярним, якщо соціальні закладки та органічне зростання не доставлять вас там досить швидко, через інші форми маркетингу. Зв'язки з громадськістю (PR) тривалий час - отримуючи цитату про вас з посиланням на ваш сайт з популярної публікації, що поширюється, ви можете отримати трафік - і якщо ваш вміст є актуальним, можливо, вони прийдуть назад. Я великий шанувальник Пітера Шанкмана Допомога репортеру Список - Я був процитований в декількох десятках статей по всьому Інтернету, і більшість останніх були отримані від відповіді на запити в цьому списку.

Дуже маленька кількість сайтів завоювали популярність, роблячи якийсь рекламний трюк, або придумували якийсь вірусний спосіб, щоб його помітили.

Головне тут полягає в тому, що SEO не є фактором в сайтах, які стають дуже успішними дуже швидко - майже кожен популярний сайт, про який ви можете подумати, потрапив туди через якийсь творчий (або іноді щасливий) маркетинг. SEO є хорошим способом поліпшення результатів пошукової системи та отримання більшого обсягу трафіку, - але це зростає на трафіку, який ви отримуєте, роблячи менш сексуальну (або іноді чисто сексуальну) маркетингову тактику.

7. Ваша конкуренція

Нарешті, останнє, що вам дійсно потрібно зрозуміти, це те, що у вас є конкуренція. Мене не хвилює те, що ваш сайт, або як оригінальна ваша ідея, є інші сайти у вашому просторі. Хто ви намагаєтеся витіснити у верхній частині пошукових систем? У чому полягає їхня мотивація для того, щоб бути там на умовах, які ви хочете, і як вони відповідатимуть, якщо ви їх витіснили? Це не безликі комп'ютери, які просто потрапляють до результатів над вами - це люди та підприємства, які (як правило) намагаються робити саме те, що ви робите, і на даний момент вони є більш успішними. Ця ситуація може змінитися дуже швидко - але якщо це станеться, і їх телефон перестане дзвонити, ви можете посперечатися, що вони запитують когось, як повернутися назад.

SEO - це не те, що ви робите один раз, а потім все готово. Практика SEO - це постійний цикл вимірювання, експериментування, налаштування та аналізу. Хороші професіонали SEO допоможуть вам визначити, які терміни призводять до найкращих конверсій, найкращих результатів для вашого бізнесу. І тоді вони відстежуватимуть, аналізуватимуть і пропонуватимуть робити, щоб покращити ці результати. Ось що таке SEO - ось про що йде маркетинг.

Загортання

Гаразд. Зрештою, ви, напевно, думаєте, що ми є магазином SEO. НЕ були. Ми є серйозним магазином розвитку, але ми робили це досить довго, щоб побачити, що працює, а що ні. Ми не маємо (поки що) спеціалізовані SEO-сервіси, але, звичайно, ми можемо вийти з вашого сайту, щоб підтримати SEO, і ми можемо скоро принести більше послуг SEO в будинку. Наразі у нас є короткий список людей, з якими ми працювали, і ми з радістю подаємо рекомендації.

Так що я пропустив? Які модулі Drupal ви використовуєте для SEO, які я не згадував вище? Які стратегії ви вважаєте ефективними - чи ні? Будь ласка, залиште коментар нижче, але тільки якщо у вас є щось конструктивне.

Я видаляю коментарі, які нічого не додають до обговорення - якщо все, що вам потрібно сказати, - "хороша посада" і посилання на ваш сайт, скажіть це в Twitter або Facebook або на своєму блозі - я видалити його звідси. Якщо ви повторюєте наведені вище пункти, без істотного зменшення їх заплутаності. Це не місце для спамерів SEO людей, щоб прокоментувати - але якщо у вас є щось корисне і актуальне, ви можете залишити посилання.

Похожие

এসইও ভিডিও কোর্স। বিনামূল্যে এসই প্রশিক্ষণ, সার্চ ইঞ্জিন SEO অপ্টিমাইজেশান, ওয়েবসাইট প্রচার এবং প্রচার। বিনামূল্যে...
এসইও ভিডিও কোর্স। বিনামূল্যে এসই প্রশিক্ষণ, সার্চ ইঞ্জিন SEO অপ্টিমাইজেশান, ওয়েবসাইট প্রচার এবং প্রচার। বিনামূল্যে
ვიდეო კურსები SEO- ზე. უფასო SEO ტრენინგი, საძიებო სისტემა SEO ოპტიმიზაცია, ნახვა ხელშეწყობა და ...
ვიდეო კურსები SEO- ზე. უფასო SEO ტრენინგი, საძიებო სისტემა SEO ოპტიმიზაცია, ნახვა ხელშეწყობა და ხელშეწყობა.
关于SEO的视频课程。 免费的seo培训,搜索引擎seo优化,网站推广和推广。 要免费获得下载链接。
关于SEO的视频课程。 免费的seo培训,搜索引擎seo优化,网站推广和推广。 要免费获得下载链接。
הדרכות וידאו ב SEO אופטימיזציה וידאו קורסים על SEO. אימון
הדרכות וידאו ב SEO אופטימיזציה וידאו קורסים על SEO. אימון
可共享的内容是新的SEO王 搜索营销和社交营销正在融合 您是否注意到Facebook正试图变得更像搜索引擎 谷歌 试图变得更加社交? 我一直在密切关注 搜索引擎大战 多年来。 曾几何时,搜索大战由Google,MSN和Yahoo!组成。 那些日子已经一去不...
可共享的内容是新的SEO王 搜索营销和社交营销正在融合 您是否注意到Facebook正试图变得更像搜索引擎 谷歌 试图变得更加社交? 我一直在密切关注 搜索引擎大战 多年来。 曾几何时,搜索大战由Google,MSN和Yahoo!组成。 那些日子已经一去不回。 今天,它归结为谷歌,Facebook和微软Bing。 当Facebook推出他们的
在拉合尔巴基斯坦的SEO服务 最佳实践为您的网站搜索引擎优化是您计划和改善您的网站,使您的网站从所有SEO角度刷新,例如物质,图片和代码是SEO精简的点。 开始您的网站搜索引擎优化的最佳时间是您的网站最近发布的新物质和图片的点,利用此培训巴基斯坦的SEO服务公司(第一个想法网站)可以获得改善定位的迹象。 我们在巴基斯坦提供最好的SEO套餐。 然而,巴基斯坦拉合尔的SEO服务公司有能力通过应用SEO专家安装方法来增强他...
在拉合尔巴基斯坦的SEO服务 最佳实践为您的网站搜索引擎优化是您计划和改善您的网站,使您的网站从所有SEO角度刷新,例如物质,图片和代码是SEO精简的点。 开始您的网站搜索引擎优化的最佳时间是您的网站最近发布的新物质和图片的点,利用此培训巴基斯坦的SEO服务公司(第一个想法网站)可以获得改善定位的迹象。 我们在巴基斯坦提供最好的SEO套餐。 然而,巴基斯坦拉合尔的SEO服务公司有能力通过应用SEO专家安装方法来增强他们的网站内容,元数据,图像,URL等,从而在搜索引擎优化中获得当前的计划网站。 然而,独特的组织试图让他们的网站在谷歌定位,但他们所有的帐户非真实的关于他们的网站实质和口碑厚度和重定向比例。 他们只需要他们的网站完成所有内容,除非他们不修改他们在网站上使用的物质。 他们通过现金进行现场规划和升级,但是,当花在内容上的时间让他们感到困惑时。 后来,当他们的网站受到Google的影响时,这种不满变成了他们的困扰。 无论如何,我只是为了正念目的而组织这个。 第一个想法网站开发,域名注册和托管公司提供最好的和
Το περιεχόμενο που είναι κοινόχρηστο είναι ο νέος βασιλιάς SEO Το μάρκετινγκ αναζήτησης και το κοινωνικό μ...
Το περιεχόμενο που είναι κοινόχρηστο είναι ο νέος βασιλιάς SEO Το μάρκετινγκ αναζήτησης και το κοινωνικό μάρκετινγκ συγκλίνουν Έχετε παρατηρήσει πώς το Facebook προσπαθεί να γίνει περισσότερο μηχανή αναζήτησης και όπως Google προσπαθεί να γίνει πιο κοινωνική; Έχω παρακολουθήσει στενά το πόλεμοι μηχανών
... Google 더 많은 사회가 되려고 노력하고 있습니까? 나는 계속해서 검색 엔진 전쟁 몇 년 동안. 옛날 옛적에 검색 전쟁은 구글, MSN, 야후! 그 시절...
... Google 더 많은 사회가 되려고 노력하고 있습니까? 나는 계속해서 검색 엔진 전쟁 몇 년 동안. 옛날 옛적에 검색 전쟁은 구글, MSN, 야후! 그 시절은 오래 전에 사라졌습니다. 오늘은 Google, Facebook 및 Microsoft Bing으로 이어집니다. 페이스 북이 시작했을 때 2010 년 4 월 Open Graph API 그 (것)들을위한 그리고 당신과 나 (상인)를위한 게임 교환기이었다. Facebook
למעלה SEO ספרים שלום חברים! מציאת ספרים SEO כדאי באמת לא קל. העובדה היא כי מנועי החיפוש מתקדמי...
למעלה SEO ספרים שלום חברים! מציאת ספרים SEO כדאי באמת לא קל. העובדה היא כי מנועי החיפוש מתקדמים במהירות רבה, יותר ויותר אלגוריתמים חדשים החיפוש מופיעים. מה אתמול מותר לאתר להיכנס TOP, היום לא יכול לעבוד. בתנאים אלה, גם בעת פרסום ספר חדש, המידע המוצג בו אינו יכול להיות רלוונטי לחלוטין. באינטרנט ישנם שני ספרים גדולים על אופטימיזציה למנועי חיפוש, אשר מתעדכנים כל הזמן מעודכן. שניהם חופשיים
SEO სერვისები ლაჰორ პაკისტანში საუკეთესო პრაქტიკის თქვენი საიტი SEO არის წერტილი, რომელიც თქვენ გეგმავთ და...
SEO სერვისები ლაჰორ პაკისტანში საუკეთესო პრაქტიკის თქვენი საიტი SEO არის წერტილი, რომელიც თქვენ გეგმავთ და გააუმჯობესოს თქვენი საიტი, თქვენი საიტი განახლება ყველა SEO კუთხე მაგალითად ნივთიერება, სურათები და კოდი უნდა იყოს SEO გამარტივებაში. საუკეთესო დრო, რომ დაიწყოს თქვენი საიტი SEO არის წერტილი, რომელიც თქვენს საიტზე ცოტა ხნის წინ გამოქვეყნდა ახალი ნივთიერება და სურათები, გამოყენებით ამ სასწავლო SEO მომსახურება კომპანია (პირველი იდეა ვებ) პაკისტანში შეიძლება ნიშნები გაუმჯობესების პოზიციონირება.
याहू सेवाओं में एसईओ सेवा आपकी साइट एसईओ के लिए सबसे अच्छा अभ्यास वह बिंदु है जिस पर आप अपनी साइट की योजना...
याहू सेवाओं में एसईओ सेवा आपकी साइट एसईओ के लिए सबसे अच्छा अभ्यास वह बिंदु है जिस पर आप अपनी साइट की योजना और सुधार करेंगे, अपनी साइट को सभी एसईओ कोणों जैसे कि पदार्थ, चित्र और कोड को एसईओ स्ट्रीमलाइन से ताज़ा करें। आपकी साइट का एसईओ शुरू करने का सबसे अच्छा समय वह बिंदु है जिस पर हाल ही में आपकी साइट को नए पदार्थों और चित्रों के साथ प्रकाशित किया गया है, पाकिस्तान में इस प्रशिक्षण एसईओ सेवा कंपनी (पहला विचार वेब) का उपयोग करके सुधार स्थिति के संकेत मिल सकते हैं। हम पाकिस्तान में सबसे
Що ти зараз робиш?
Чому?
Так чому ж ви просто не йдете додавати посилання на ваш сайт на всі види форумів, коментарів у блогах і фермах посилань?
Вгадай що?
Але якою ціною?
Якщо ви отримаєте репутацію спамера, чи дійсно ви думаєте, що це допоможе вам надовго?
Отже, як ви переконаєтеся, що коли Google змінює свої алгоритми, ви все робите?
Отже, якщо посилання є найважливішою річчю, і ви зробили все, що можна зробити, не поширюючи спаму, ви знаєте, що далі?
Хто ви намагаєтеся витіснити у верхній частині пошукових систем?
У чому полягає їхня мотивація для того, щоб бути там на умовах, які ви хочете, і як вони відповідатимуть, якщо ви їх витіснили?