Якщо ви використовуєте кілька доменних імен?

  1. Один - уточнення вашого бренду
  2. Два - якщо ви повинні мати різні сайти, використовуйте субдомен, а не новий URL
  3. Три - використання підпапок
  4. Чотири - Дослідження підтримує цю рекомендацію

Якщо ви намагаєтеся з'ясувати, як налаштувати друге доменне ім'я для вашого веб-сайту, ця стаття для вас. Перш ніж прийняти рішення про використання другого доменного імені, ми хочемо, щоб ви знали, що це буде означати для ваших зусиль SEO.

Протягом останніх 20 років найкращі практики в Інтернеті сильно змінилися. З появою Google і його владою контролювати потік трафіку на веб-сайти, практика маніпулювання старих померла.

Однією зі старих практик, які були ефективними, але їх слід відмовитися, зараз є вказівка ​​на кілька доменів на один веб-сайт.

Не використовуйте більше одного домену для веб-сайту. Використання декількох доменів для одного сайту або компанії переплутає пошукові системи і, по суті, поширює повноваження вашого домену - важливий фактор ранжування, який повідомляє Google важливу інформацію про те, ким ви є, чим ви займаєтеся і наскільки авторитетні ви.

Результатом використання декількох доменів є те, що ви не будете настільки ефективними в Google, Bing і інших пошукових системах. Це може бути дуже заплутаним для ваших клієнтів.

Доменні імена повинні бути унікальними, до точки, favoring.com, і не змінюватися або маніпулюватися з часом.

Наскільки важливо ваше доменне ім'я для пошукової оптимізації? Відповідь не дуже проста.

Відповідь не дуже проста

Один - уточнення вашого бренду

Коли ви вибираєте доменне ім'я, потрібно переконатися, що воно є коротким, унікальним та простим для введення. Головне, про що потрібно подумати, це те, як буде користуватися користувачем, коли ви повідомляєте своїм користувачам електронну пошту адресу або рекламу, спрямовану на ваш веб-сайт.

Хоча існує певна користь у тому, що ваш продукт або послуга в імені вашого домену, це набагато важливіше, щоб переконатися, що ваш домен буде стисло повідомляти весь Інтернет, який ваш бренд ідентичність. Я не кажу, що їй потрібно повідомляти, що ви робите, і де ви це робите, я кажу, що він повинен бути помітний серед мільярдів інших веб-сторінок.

Пам'ятайте, що ваше доменне ім'я - це лише невелика частина вашого веб-ідентифікатора. Ваше ім'я сайту, назви сторінок, мета-описи і спілкування на сторінці допоможуть пошуковим системам з'ясувати, що ви робите і де ви це робите.

Отже, моя порада?

Коли справа доходить до вибору доменного імені, виберіть тільки одне ім'я і зробіть його максимально простим.

Крім того, постарайтеся зробити її дещо унікальною або взаємозалежною, щоб вона могла виділятися серед морів веб-сторінок.

Два - якщо ви повинні мати різні сайти, використовуйте субдомен, а не новий URL

Припустимо, що ви агент нерухомості, який має ваш веб-сайт, а потім службу третьої сторони, де розміщені ваші записи. Замість створення нової URL-адреси для цих списків, переконайтеся, що ця служба просто вказує на субдомен у звичайному URL-адресі.

Зрештою, оптимізація пошукової системи буде керуватися якістю вмісту на вашому веб-сайті, але краще залишатися на одному центральному доменному імені, ніж розбивати його.

Підприємці та їхні численні домени

Я особисто купив сотні доменів за останні п'ять років, тільки тому, що це дійсно крок, пов'язаний з підприємницькими ідеями. Результатом є те, що я дав Go Daddy занадто багато доларів, і не зміг виконати сотні ідей. Пам'ятайте, що в той час, як доменне ім'я може бути поганим для покупки за 15 доларів на рік, це не так вже й велика можливість і можливість, якщо ви фактично не виконуєте бізнес або створюєте вміст.

Що б ви не робили, дотримуйтесь одного домену для кожного бізнесу або веб-сайту.

Три - використання підпапок

Коли ви створюєте вміст, це може бути дуже гарною ідеєю використовувати каталоги підпапок на вашому веб-сайті, щоб допомогти організувати весь інший вміст. Це може сповістити Google про організаційну структуру вашого вмісту, а також допоможе людям зрозуміти, як саме переходить ваш сайт.

Якщо ви збираєтеся мати вміст, що стосується різних предметів, розкажіть їх у категоріях вашого сайту або вкладених папок домену.

Чотири - Дослідження підтримує цю рекомендацію

Існує не дебати, що використання декількох доменних імен створює недолік, коли справа доходить до пошукової оптимізації. Люди остаточно погоджуються зі мною з цього приводу.

Єдина дискусія, яка існує, полягає в тому, чи слід використовувати субдомен або підтеку для вмісту. Ренд Фішкін з moz.com має великі дослідження та приклади з перших рук про переваги використання підпапок над субдоменами Є й інші оптимізатори пошукових систем, які стверджують ніякої помітної різниці немає в результатах пошуку. Вони також вказують на певний вміст від Google, який вказує на те, що не має бути ніякої різниці між використанням субдомену або вкладеної папки.

Так, існує суперечка про точну тактику, коли ви повинні мати окрему базу даних веб-сайту, але більше немає дискусії про те, чи потрібно мати більше одного доменного імені, що вказує на один веб-сайт.

Нижній рядок - дотримуйтеся одного доменного імені. Людям легко запам'ятовувати і використовувати, а тому саме те, що Google та інші пошукові системи обрали як найкращу практику.

Ваше ім'я домену має значення зовсім небагато, але пам'ятайте, що пошукові системи знаходяться в бізнесі, який обслуговує найнадійніше та найімовірніше вирішення питання, яке його запитали.

Якщо ви змінюєте домени?

Інша річ, яку ми часто бачимо, полягає в тому, що коли люди володіють більш ніж одним доменним ім'ям, вони можуть бути спокушені стрибати навколо і періодично змінювати їх.

Коли мова йде про доменні імена, потрібно двічі виміряти і розрізати один раз.

Зміна вашого доменного імені майже завжди руйнівна для пошукової оптимізації, тому що це майже як зміна розташування вашого бізнесу. Коли ви змінюєте свою URL-адресу, ви змушуєте своїх реферерів, пошукових систем, досить нервувати.

Ось аналогія:

Уявіть, що ви керували бізнесом як екскурсовод у вашому місті. Ви навчилися закінчувати свої тури в Lake & Irving Restaurant в Міннеаполісі, тому що ви знаєте, що у них найкращий бутерброд з курки. Щодня ви приводите людей до «Озера та Ірвінга», поки один день не з'явитеся, а знак зміниться, і це говорить про щось інше, і ваш ресторан перемістився десь. Як ви стоїте там з вашими клієнтами за вами, ви починаєте дивуватися, що найменш ризикованою річчю ви можете зробити - так що ви приносите їх у ваш наступний улюблений ресторан.

Тепер, якщо ви коли-небудь в Міннеаполісі, ви повинні вдарити вгору озеро і Ірвінг, і спробувати їх пахта курячий бутерброд, це кращий смажений бутерброд курячі коли-небудь.

Але я сподіваюся, що ви зрозумієте, що ми тут зображуємо - зміна URL-адреси не є гарною. Це найкраще, якщо ви думаєте, як це взагалі, коли справа доходить до пошукової оптимізації. Ви повинні собі уявити, що пошукові системи, по суті, приносять вам своїх клієнтів, і вам краще поводитися з ними добре, якщо ви хочете повторити бізнес.

Так що не змінюйте доменні імена - виміряйте двічі і розріжте один раз.

Якщо ви знаходитеся в ситуації, коли ви вибрали HORRIFIC URL або доменне ім'я, то вам потрібно зробити глибоке занурення, щоб зрозуміти, наскільки критично ваш органічний пошуковий трафік від Google і Bing, а потім зважити витрати.

Ну, я сподіваюся, що це допоможе вам зрозуміти, чи потрібно використовувати декілька доменних імен на одному веб-сайті, і що потрібно враховувати, коли ви плануєте перемикати доменні імена.

Важливість назви вашого бізнесу для SEO

Похожие

... показати свій бізнес в Інтернеті для потрібних людей в потрібний час, і якщо ви не можете зробити...
... показати свій бізнес в Інтернеті для потрібних людей в потрібний час, і якщо ви не можете зробити це, то ви втрачаєте гроші, не використовуючи SEO. Ви повинні знати, що кількість людей, які шукають продукти та послуги, які ви продаєте в Інтернеті, але ваш бізнес не доступний для повної їхньої потреби. Зрештою, ваші конкуренти залучають пошуковий трафік, роблячи SEO. Таким чином, сьогодні ви повинні прочитати цей контент, який компілює вас думати, що чому ви ще не використовували SEO для вашого
Тематичне дослідження: Як скористатися алгоритмом маркетингу, якщо ви перебуваєте в конкурентній SEO ніші Категор...
Тематичне дослідження: Як скористатися алгоритмом маркетингу, якщо ви перебуваєте в конкурентній SEO ніші Категорія: Поради та підручники Опубліковано: 08.03.2016 Автор: AltusHost Якщо ви перебуваєте в прибутковій ніші, ви, ймовірно, мають складний час ранжування для конкурентних ключових слів у пошуку Google. Якщо ви невпинний підприємець (як ви повинні бути), ви навіть можете намагатися зайняти
... тривал результаты поисковых систем в любое время в течение последних двух лет, знает, что поисковые системы ...
... тривал результаты поисковых систем в любое время в течение последних двух лет, знает, что поисковые системы способны сканировать и индексировать страницы с более чем тремя параметрами. Эти два списка с сайта Службы сельскохозяйственного маркетинга Министерства сельского хозяйства США иллюстрируют это:
... вичайно якщо у вас грошей нікуди дівати, тоді можна спробувати просунутися і зібрати хоча б 3000. А сенс? Якщо б...
... вичайно якщо у вас грошей нікуди дівати, тоді можна спробувати просунутися і зібрати хоча б 3000. А сенс? Якщо блог чисто для мотивації самого себе - тоді ладно, а так краще вести сайт в темі, де багато ключових фраз, які багато запитуються, але мають низьку конкуренцію. Це куди рентабельніше. Можна, звичайно Тиц підняти заради
Прэзентацыя серыі самых дзіўных інтэрв'ю з экспертам па граніце Ш.Бамбасернем. -Чаму вы не назвалі п...
Прэзентацыя серыі самых дзіўных інтэрв'ю з экспертам па граніце Ш.Бамбасернем. -Чаму вы не назвалі плаціну золата ? - Белае золата - не самастойны метал. Манголы перакладаюць "плаціну" на белы. Плаціна ўяўляе сабой рэдкі дарагі золата-металічны сплаў, які выкарыстоўваецца для плаўлення пры тэмпературах больш за 2000 градусаў па Цэльсіі. "Ёсць так шмат кавалкаў
... понимания онлайн-маркетинга. Смысл бытия в том, чтобы быть видимым в сети, и быть в том, чтобы им...
... понимания онлайн-маркетинга. Смысл бытия в том, чтобы быть видимым в сети, и быть в том, чтобы иметь преобразования, то есть придать смысл бытию, чтобы компания, проводящая маркетинговую кампанию, успешно монетизировала поставленную им цель. Чтобы быть видимым, важно провести хорошую кампанию SEO или естественное позиционирование, но перед этим мы должны принять
Останній місяць, статтю на Skift.com включили коментарі декількох магнатів в індустрії онлайн ...
Останній місяць, статтю на Skift.com включили коментарі декількох магнатів в індустрії онлайн бронювання подорожей. У ньому генеральний директор Priceline.com приєднався до довгої лінії прогнозів [тут, я googled що для вас, читачі - Ліза] проголосити "смерть SEO". Хоча Денніс Шааль, звичайно, не перший (див.
С момента создания поисковых систем и SEO, компании использовали местные ключевые слова, чтобы улучшить свой рейтинг...
С момента создания поисковых систем и SEO, компании использовали местные ключевые слова, чтобы улучшить свой рейтинг и привлечь клиентов онлайн. Хотя поисковые алгоритмы регулярно обновлялись, и с годами развивались новые лучшие практики, ценность локальных
... вий дохід в Інтернеті"> Сайти схожі на Сеоспрінт здатні приносити додатковий дохід в Інтернеті. Адж...
... вий дохід в Інтернеті"> Сайти схожі на Сеоспрінт здатні приносити додатковий дохід в Інтернеті. Адже можна заробляти одночасно і на декількох сайтах. Як і всі успішні проекти, Сеоспрінт дав ідею для послідовників. За останні кілька років з'явилися аналоги Сеоспрінт, але не всі ці проекти мають такий же приголомшливий успіх. Але все ж, є сайти схожі на Сеоспрінт, нічим не гірше знаменитого проекту, а деякі навіть і краще. Сам Seosprint з'явився в 2010 році, тоді
Презентація серії дивних інтерв'ю з експертом з граніту Ш.Бямбасуреном. - Чому ви не назвали платину...
Презентація серії дивних інтерв'ю з експертом з граніту Ш.Бямбасуреном. - Чому ви не назвали платину золота ? - Біле золото не є незалежним металом. Монголи переводять "платину" в біле. Платина - рідкісний, дорогий золотий металевий сплав, який використовується для плавлення при температурах понад 2000 градусів Цельсія. "Є так багато золотих шматків".
... панії запрошують до себе в гості когось із редакції Бігпікчі: показати, як вони працюють, які люди задіяні в їх ...
... панії запрошують до себе в гості когось із редакції Бігпікчі: показати, як вони працюють, які люди задіяні в їх процесах, розповісти про свої проекти і плани. Цього разу нас в гості покликали хлопці з SeoPult . Вони займаються автоматизацією digital-маркетингу. І займаються цим давно і успішно - зараз з SeoPult працює більше 430 000 сайтів. Але це далеко не вся їхня аудиторія рекламодавців і маркетологів, так як є ще ряд успішних проектів.
Наскільки важливо ваше доменне ім'я для пошукової оптимізації?
Отже, моя порада?
Якщо ви змінюєте домени?
3000. А сенс?
3000. А сенс?
Чаму вы не назвалі плаціну золата ?
Чому ви не назвали платину золота ?